جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
بررسی تطبیقی اندیشه ملکوت خدا در ادیان ابراهیمی
نویسنده:
نويسنده:محمدجواد نیک‌دل
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی
وضعیت نشر :
قم - ایران: موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره),
چکیده :
این کتاب پژوهشی در قلمروی ادیان است. هدف اصلی نویسنده از ارائه برخی از مهم ترین ادیان ابراهیمی یا توحیدی در این اثر، تطبیق و داوری خوانندگان درباره آنهاست. در فصل نخست مباحثی در زمینه واژه شناسی ملکوت، خدا از دیدگاه یهود، نام های خدا، قوم برگزیده، ملکوت آسمان، معنای ملکوت یا پادشاهی خدا در عهد عتیق، شرط ورود به ملکوت خدا، جهان آینده، رستاخیز، آخرت و مباحثی این چنینی ذکر شده است. نویسنده در فصل دوم به موضوعاتی مانند واژه شناسی ملکوت، تاریخچه ملکوت، هدف برپایی ملکوت خدا در عهد عتیق و جدید، تعابیر گوناگون ملکوت، ملکوت سلطه، ملکوت نعمت، مهربانی و ملکوت روحانی مسیح می پردازد. در فصل سوم این کتاب مباحثی در زمینه ملکوت خدا در اسلام، واژه شناسی ملکوت، اهمیت اشیا به خدا، کیفیت ارائه ملکوت از خداوند، شرط مشاهده ملکوت خدا، گستره ملکوت خدا، آثار مشاهده ملکوت خدا و در فصل آخر اشتراکات یهودیت و مسیحیت در باب ملکوت خدا و منابع تبیین شده است.
ملکوت الهی در اناجیل چهارگانه
نویسنده:
راحیل امیرسیافی
نوع منبع :
رساله تحصیلی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
زمانی که عیسی رسالت خویش را بر همگان آشکار ساخت و از یهودیان و غیر یهودیان خواست که به او ایمان آورند ، مهمترین رسالت خویش را بشارت به ملکوت الهی اعلان نمود. عیسی تعلیم می داد که ملکوت اکنون وجود دارد و از طریق ایمان به او قابل دست یابی است ،اما با مصلوب شدن و رستاخیز او، مسأله ملکوت تبدیل به یکی از مسائل غامض و پیچیده مسیحیت شد. از این رو که در برخی مواعظ عیسی، ملکوت در آینده ای نزدیک به ظهور می رسید و در دیگر تعالیم وی ، بنابر نشانه های ذکر شده برای ظهور ملکوت ، وقوع ملکوت به بعد وقوع این نشانه ها موکول می شد. دیگر اینکه عیسی مسأله ملکوت را در قالب تماثیلی بیان نموده بود، که هر فردی توانایی تأویل و تفسیر آنها را نداشت. به این ترتیب ، موضوع ملکوت تبدیل به یکی از پیچیده ترین مباحث الهیات مسیحی شد و از این رو، بعد از تعالیم پولس درباره ملکوت و تأثیر سخنان او بر حواریون و نگارش اناجیل ، بحث و بررسی در مورد ملکوت ، تا پیش از قرن اخیر به نوعی مسکوت ماند و جز عده اندکی از متألهان متقدم که به تفسیر آن نپرداختند. اما با طرح مسأله ملکوت در مقام یکی از مهمترین مسائل الهیات مسیحی در چند دهه اخیر، متألهان بسیاری به بیان آراء و نظرات خویش در مورد آن پرداخته اند و دیدگاه های متفاوتی در مورد آن مطرح شده است ، بدین صورت که عده ای ملکوت را امری روحانی و عده ای آن را هم روحانی و هم جسمانی و عده ای نیز آن را تنها امری جسمانی می دانند که متعلق به آینده و آخرت شناسانه است که بعد وقوع نشانه هایی محقق خواهد شد ، که از جمله این نشانه ها ، ظهور پسر انسان است که در مورد همین پسر انسان نیز نظرات گوناگونی از سوی متألهان مطرح شده است.
  • تعداد رکورد ها : 2