جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 312
اصول اساسی فلسفه حقوق: متمم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Georg Wilhelm Friedrich Hegel
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Meiner,
چکیده :
ترجمه ماشینی : «خطوط اساسی فلسفه حقوق» هگل از جمله آثار کلاسیک و تأثیرگذار فلسفه حقوقی و سیاسی مدرن است. او در آنها فلسفه ای از روح عینی، تا حدی با ارجاع به «قانون طبیعی» قبلی، تا حدی با نگاهی به وضعیت سیاسی و حقوقی پس از انقلاب فرانسه و در آغاز دوران ترمیم پیش نویس می کند. از اولین انتشار آنها در زمستان 1820/21، "خطوط اساسی" موضوع بحث های داغ فلسفی و سیاسی بوده است. آنها تا به امروز هیچ یک از قابلیت انفجاری خود را از دست نداده اند. قسمت 2 حاوی مکمل هایی برای "خطوط پایه" است؟ پاسخ هگل («توضیح»؟ به نقد بسیار انتقادی گوستاو هوگو درباره «خطوط اساسی»)، و همچنین دو قطعه «جانشینی تعیین شده ارثی تاج و تخت» و «درست چیست» و بالاتر از همه، دست نوشته «یادداشت‌هایی» که هگل روی برگه‌های صحافی اضافی کپی شخصی خود از §§ 1-180 «خطوط اساسی» نوشته است. نسخه با اسکن های نسخه اصلی در کنار هم قرار گرفته است. این یادداشت ها ادامه کار هگل در مورد فلسفه حقوق و به ویژه آماده سازی سخنرانی های بعدی را نشان می دهد. دیکته‌های سخنرانی‌های هگل از کالج‌های ۱۸۱۷/۱۸ و ۱۸۱۸/۱۹، که ابتدا برای GW 14.2 اعلام شد، به‌زودی در GW 26.1 ظاهر خواهند شد.
اصول اساسی فلسفه حقوق: پیوست [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Georg Wilhelm Friedrich Hegel
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Meiner,
چکیده :
ترجمه ماشینی : «خطوط اساسی فلسفه حقوق» هگل از جمله آثار کلاسیک و تأثیرگذار فلسفه حقوقی و سیاسی مدرن است. او در آنها فلسفه ای از روح عینی، تا حدی با ارجاع به «قانون طبیعی» قبلی، تا حدی با نگاهی به وضعیت سیاسی و حقوقی پس از انقلاب فرانسه و در آغاز دوران ترمیم پیش نویس می کند. از اولین انتشار آنها در زمستان 1820/21، "خطوط اساسی" موضوع بحث های داغ فلسفی و سیاسی بوده است. آنها تا به امروز هیچ یک از قابلیت انفجاری خود را از دست نداده اند. جلد 3 شامل "ضمیمه" است. او از طریق «گزارش سرمقاله» تاریخچه پیدایش آن و از طریق «یادداشت‌ها» منابع هگل و زمینه‌های فکری فلسفه حقوق را باز می‌کند. فهرست افراد شامل هر سه جلد است.
طراحی های سیستم ینا (1). سیستم فلسفه نظری: قطعاتی از دست نوشته های سخنرانی در مورد فلسفه طبیعت و روح [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Georg Wilhelm Friedrich Hegel
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Meiner,
چکیده :
ترجمه ماشینی : پیش‌نویس‌های کل سیستم فلسفه هگل که در دوره ینا ایجاد شد، تنها به صورت تکه‌ای حفظ شده‌اند، اما بینش‌های مهمی را در مورد توسعه ژنتیکی - که بارها تغییر کرده‌اند - معماری پایه‌های کاری که سپس انجام شد، ارائه می‌دهند. بخش‌هایی از پیش‌نویس‌های دست‌نویس هگل برای اولین سیستم کامل فلسفه‌اش که در این جلد موجود است به بخش‌ها یا بخش‌های خاصی از نظام اشاره دارد و در چارچوب آماده‌سازی سخنرانی «نظام فلسفه نظری» است که هگل در آن ارائه کرد. ترم زمستانی 1803/1804 در ینا برگزار شد.
نوشته ها و پیش نویس ها (1799-1808) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Georg Wilhelm Friedrich Hegel
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Meiner,
چکیده :
ترجمه ماشینی : این جلد از نسخه آکادمی حاوی نوشته‌های اولیه ینا و همچنین متون دوره بامبرگ هگل است. ابتدا شامل بخش‌هایی از نقد قانون اساسی آلمان است که هگل نوشتن آن را در فرانکفورت آغاز کرد. تک تک قطعات برای اولین بار در اینجا به ترتیب زمانی تنظیم شده اند، به گونه ای که برداشت های متعدد از این متن، که خود هگل آن را کامل نکرده است، در نظر گرفته شده است. این جلد همچنین حاوی «متنهایی در مورد تطبیق هگل» است. آنچه در ادامه می آید «قطعه هایی از دست نوشته های سخنرانی» است که هگل برای دو سخنرانی اول خود در ترم زمستانی 1801/02 در ینا آماده کرد. این به‌عنوان پیش‌نویس منصفانه توسط «سیستم اخلاق» دنبال می‌شود، که آن نیز به صورت تکه‌تکه شده است و می‌توان آن را به زمستان 1802/1802 تاریخ‌گذاری کرد. سپس «قطعه‌هایی از نسخه‌های خطی سخنرانی» را از تابستان 1803 دنبال کنید. کپی منصفانه قطعه کوتاه «چه کسی انتزاعی می‌اندیشد؟» از سال 1807 مجموعه‌ای از متون را باز می‌کند که می‌توان آنها را به دوره بامبرگ نسبت داد. با قطعاتی از «بامبرگر سایتونگ» که هگل در سال‌های 1807 و 1808 آن را ویرایش کرد، ادامه می‌یابد. بخش «ضمائم» جلد را با متونی از منابع ثانویه به پایان می‌رساند. این متون از جمله به موضوعاتی می پردازد: «در باب منطق و متافیزیک، در باب حقوق طبیعی، در باب نظام فلسفه». این جلد شامل شعر «تصمیم» است، مشارکت هگل در نسخه اسپینوزا توسط H.E.G.، به عنوان مکمل. پل و برخی از محاسبات هگل از میراث دست‌نویس سال‌های 1799-1808 که نمی‌توان آن‌ها را با دیگر متون مرتبط کرد. - دو قطعه از «بخش‌هایی از نقد قانون اساسی آلمان» و «بخش‌هایی از نسخه‌های خطی سخنرانی» از سال‌های 1801/02 و 1803 برای اولین بار در اینجا منتشر می‌شوند. گزارش سرمقاله جامع ارائه شده در ضمیمه جلد، اطلاعات جدیدی را در مورد ایجاد متون، به ویژه "بخش هایی از نقد قانون اساسی آلمان" ارائه می دهد.
سخنرانی در تاریخ فلسفه: درآمدی بر تاریخ فلسفه; فلسفه شرقی. مسئله حیاتی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Georg Wilhelm Friedrich Hegel
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Meiner,
سخنرانی در مورد تاریخ فلسفه. بخش چهارم: فلسفه قرون وسطی و دوران جدید [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Georg Wilhelm Friedrich Hegel
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Meiner,
چکیده :
ترجمه ماشینی : مفصل ترین سخنرانی های هگل درباره تاریخ فلسفه بود. برخلاف نسخه‌ای که توسط میشله، شاگرد هگل، به‌طور جدایی‌ناپذیری طیف گسترده‌ای از مواد دوره‌های ینا، هایدلبرگ و برلین را در یک متن پیوسته بافته می‌کند، نسخه انتقادی متن کنونی تاریخ واقعی فلسفه به سال‌های ۱۸۲۵/۲۶ محدود می‌شود. کلاس از کالج های برلین به دلیل اصالت سنت جایگاه ویژه ای را اشغال می کند. متنی که بر اساس نوشته‌های گریشیم، هلسل، استیو، پیندر و لوه ساخته شده است، بازسازی قابل اعتمادی از سخنرانی هگل است. متن مقدمه که بیانگر مقدمه ای بر مفهوم تاریخ فلسفه است، بر اساس تمام دست نوشته های هگل و همه دانشکده هایی است که او ارائه کرده است.
نوشته های اولیه: دست نوشته ها و مواد چاپی فرانکفورت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Georg Wilhelm Friedrich Hegel
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Meiner,
چکیده :
ترجمه ماشینی : برای مدت طولانی، نگاه به نوشته‌های اولیه هگل توسط ویرایش هرمان نول از «نوشته‌های الهیاتی جوانان هگل» مشخص می‌شد. با این حال، یاشکه نشان می‌دهد که نوهل نه تنها قطعات هگل را به‌طور نادرست از نظر زمانی مرتب کرده است، بلکه وجود یک اثر «الهیاتی» جوانان را پیشنهاد می‌کند که در واقع مجموعه‌ای طولانی از پیش‌نویس‌ها درباره مضامین یهودیت، مسیحیت، دین، عشق و اخلاق است: سنگ بنای برخورد فلسفی جدید با دین که در پایان عصر روشنگری کاملاً ناشناخته بود. همچنین نوشته‌هایی درباره مسائل سیاسی وجود دارد، مانند اولین جزوه هگل در مورد قانون اساسی وورتمبرگ، توضیحاتی در مورد "والنشتاین" شیلر و ترجمه او از "نامه‌های محرمانه در رابطه با قانون اساسی سابق منطقه واود به شهر برن" جی. که نشان دهنده علاقه سیاسی-تاریخی هگل است. مشخصه سال‌های اقامت هگل در فرانکفورت، علاقه گسترده به دانش بود که به هیچ وجه محدود به مسائل فلسفه دینی نبود.
علم منطق جلد اول. منطق عینی (1812/13) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Georg Wilhelm Friedrich Hegel
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Meiner,
چکیده :
ترجمه ماشینی : فهرست مطالب: علم منطق جلد اول منطق هدف مقدمه فهرست مطالب مقدمه LOGIC درباره تقسیم بندی کلی همان کتاب اول The Being آغاز علم چه باید باشد؟ تقسیم بندی کلی بودن بخش اول تعیین (کیفیت) فصل اول سین ​​الف. [بودن] ب. هیچ ج. شدن یادداشت تبدیل شدن فصل دوم The Daseyn A. Daseyn به این صورت 1. Daseyn به طور کلی 2. واقعیت الف) متفاوت بودن ب) بودن برای دیگران و بودن در خود ج) واقعیت نکته 3. چیزی ب. تعیین 1. حد 2 تعیین الف) تعین ب) ماهیت ج) نکته کیفی 3. تغییر الف) تغییر ماهیت ب) باید و حد نکته ج) نکته منفی ج. (کیفی) بی نهایت 1. متناهی و بی نهایت 2. تعیین متناوب متناهی و نامتناهی 3. بازگشت بی نهایت به خود توجه داشته باشید فصل سوم برای خود بودن الف. بودن برای خود به این صورت 1. بودن برای خود به طور کلی 2. لحظه های بودن برای خود الف) لحظه وجود برای خود ب) بودن برای یک نکته ج) آرمان گرایی 3. تبدیل شدن به یکی ب. یکی شدن 1. یک و نت خالی 2. بسیاری یکی (دفعه) نکته 3. دافعه متقابل ج. جاذبه 1. یک یک 2. تعادل جاذبه و دافعه نکته 3. انتقال به کمیت بخش دوم اندازه (کمیت) توجه فصل اول مقدار الف. کمیت خالص تبصره 1 تبصره 2 ب. کمیت پیوسته و گسسته نکته ج. محدودیت کمیت فصل دوم کوانتوم الف. شماره تبصره 1 تبصره 2 ب. کوانتوم گسترده و فشرده 1. تفاوت همان 2. هویت کمیت گسترده و فشرده نکته 3. تغییر کوانتوم ج. بی نهایت کمی 1. مفهوم همان 2. پیشروی بی نهایت نکته 1 تبصره 2 3. بی نهایت کوانتوم نکته فصل سوم نسبت کمی A. نسبت مستقیم B. نسبت معکوس ج. نسبت توان توجه بخش سوم اندازه گیری فصل اول کمیت خاص A. کمیت خاص B. قانون 1. کیفی و اندازه کمی - تعیین 2. کیفیت و کمیت 3. تمایز دو طرف به عنوان کیفیت نکته ج. رابطه کیفیات فصل دوم رابطه معیارهای مستقل الف. رابطه معیارهای مستقل 1. بی طرفی 2. تعیین بی طرفی 3. قرابت انتخابی تبصره ب خط گره نسبت نکته ج. بی اندازه فصل سوم ظهور ذات الف. بی تفاوتی ب. مستقل به عنوان نسبت معکوس عوامل آن نکته ج. ظهور ذات علم منطق جلد اول منطق هدف کتاب دوم دکترین از محتویات ذات کتاب دوم ذات بخش اول وجود به عنوان یک بازتاب در خود فصل اول ظاهر الف. ضروری و غیر ضروری ب. ظاهر ج. بازتاب 1. بازتاب تنظیم 2. بازتاب بیرونی نکته 3. تعیین بازتاب فصل دوم موجودیات یا تعینات انعکاس تبصره الف. هویت تبصره 1 تبصره 2 ب. تفاوت 1. تفاوت مطلق 2. تفاوت تبصره 3. متضاد تبصره ج. تضاد تبصره 1 تبصره 2 تبصره 3 فصل سوم نکته دلیل الف. دلیل مطلق الف. صورت و جوهر ب. شکل و ماده ج. شکل و محتوا ب- دلیل خاص الف. دلیل صوری تبصره ب. دلیل واقعی توجه ج. دلیل کامل ج. شرط الف. ب نسبتاً بی قید و شرط. ج غیرشرطی مطلق. فرآیند پیدایش شیء بخش دوم ظاهر فصل اول وجود الف. شیء و خواص آن الف. شیء فی نفسه و وجود ب. سند ملک ج. فعل و انفعال اشیاء ب. وجود شیء از ماده ج. انحلال شیء توجه باب دوم ظاهر الف. قانون ظهور ب.عالم ظاهر و جهانی که فی نفسه وجود دارد ج.حلول ظهور فصل سوم نسبت ذاتی الف. نسبت کل و اجزاء نکته ب. نسبت نیرو و بیان آن الف. مشروط بودن نیرو ب. درخواست نیرو ج. نامتناهی قدرت ج. رابطه خارجی و درونی نکته سوم بخش سوم واقعیت فصل اول الف مطلق تفسیر ب مطلق صفت مطلق ج. حالت نت مطلق فصل دوم واقعیت الف تصادف یا واقعیت صوری، امکان و ضرورت ب. ضرورت نسبی یا واقعیت واقعی، امکان و ضرورت ج. ضرورت مطلق فصل سوم رابطه مطلق الف. رابطه جوهری ب. رابطه علیت الف. علیت صوری ب. رابطه علیت معین
علم منطق بخش اول [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Georg Wilhelm Friedrich Hegel
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Meiner,
چکیده :
ترجمه ماشینی : در مقایسه با ویرایش اول «دکترین هستی»، ویرایش دوم رشد قابل توجهی داشته است. آنچه در اینجا باید برجسته شود، مقدمه چاپ دوم است، که در آن هگل تلاش های گسترده ای را برای رفع سوء تفاهم هایی که هنگام دریافت نسخه اول به وجود آمد، و همچنین چهار بیانیه در مورد مسائل ریاضی - که در نسخه اصلی مجموعاً بیش از 100 صفحه - و سفری به رویکردهای جدید در شیمی در آن زمان. نسخه‌ای از متن نسخه تاریخی-انتقادی که با دستگاه مقایسه با نسخه‌های اول و دوم منطق هستی ارائه شده است، مبنای این نسخه مطالعاتی است. این جلد شامل یادداشت‌هایی از نسخه تاریخی-انتقادی است. ترجمه ها به نقل قول های زبان باستان اضافه می شوند. برای اولین بار، این نسخه مقایسه صفحه اول (1812) و چاپ دوم (1832) را در یک نگاه ارائه می دهد، به طوری که تغییرات و بسط ها قابل شناسایی است. با مقدمه، کتابشناسی و فهرست افراد.
سخنرانی در فلسفه ذهن : ضمیمه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Georg Wilhelm Friedrich Hegel
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Meiner,
چکیده :
ترجمه ماشینی : جلد اول (GW 25.1)، که در سال 2008 منتشر شد، شامل متن سخنرانی‌های سال‌های 1822 و 1825 است که هگل بر اساس اولین ویرایش خود «دایره‌المعارف علوم فلسفی در گروندریس» (1817) ارائه کرد. جلد دوم (منتشر شده در 2011) شامل شاهدان متنی از کالج 1827/28 (پس‌نوشته استولزنبرگ با انواعی از پس‌نوشته‌های اردمان و والتر) است که هگل بر اساس ویرایش دوم «دایره‌المعارف» (1827) ارائه کرد. . این جلد همچنین به عنوان یک «سنت ثانویه» حاوی «اضافات» به جلد 7 «آثار کامل» هگل از 1845 است که همچنین بر اساس یادداشت‌های سخنرانی ویرایش شده است. نظریه معنوی در دسترس است. جلد سوم اکنون گزارش سرمقاله و یادداشت‌هایی را ارائه می‌کند که اطلاعات جامعی در مورد دست‌نوشته‌های ویرایش‌شده و غنای مطالب تاریخی و معاصر ارائه می‌دهد که هگل به‌طور انتقادی آن‌ها را به صورت پیش‌نویس مستقل پردازش می‌کند، که او آن را با گرایش‌هایی که قبلاً در حال ظهور مخالف پوزیتیویستی و پوزیتیویستی بود، تطبیق داد. توسعه علمی تقلیل گرایانه
  • تعداد رکورد ها : 312