جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 30253
دانش به عنوان فرآیندی با اطلاعات کافی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Tony Tsz Fung Lau
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : یک درس مهم از موارد شناخته شده گتیه در معرفت شناسی این است که هر چقدر هم که باورهای ما موجه باشد، دانش هرگز نمی تواند تضمین شود – زیرا همیشه ممکن است برخی اطلاعات ناشناخته وجود داشته باشد که موقعیت معرفتی ما را تضعیف کند. در این پایان نامه، من یک رویکرد خاص برای ارزیابی های معرفتی برای پرداختن به این مشکل ابداع می کنم - با الهام از گزارش جهان بینی ریچارد فولی (2012) از اطلاعات کافی در مورد دانش، و همچنین تصور کریسپین رایت (1993، 1994) در مورد ادعای فوق العاده بر حقیقت. به طور خلاصه، من پیشنهاد می‌کنم که فرد بداند فقط در صورتی که فرآیند شکل‌گیری عقیده‌اش دست‌نخورده باقی بماند پس از هر گونه گسترش اطلاعات در مورد وضعیت معرفتی. این را دیدگاه فرآیند آگاهانه کافی در مورد دانش (AP) نامید. با بازتاب تعامل بین عامل شناختی و دنیای بیرونی در مفهوم دانش، حساب AP دو جنبه دارد. از یک طرف، به نمایش خاصی از فرآیند شناختی از طرف عامل نیاز دارد. به ویژه، فرآیند شکل‌دهی باور باید به گونه‌ای باشد که یک عامل معرفتی ایده‌آل با پیروی از همه هنجارهای معرفتی مرتبط، شکل‌گیری باور هدف از طریق آن فرآیند را قابل قبول بداند. این معیار معرفتی را آرمان پذیرفتنی بنامید. از سوی دیگر، چنین ایده‌آلی قابل قبولی باید تمام اطلاعات مرتبط موجود در پرونده را در نظر بگیرد، به گونه‌ای که فرآیند فرد با توجه به همه چیزهایی که در جهان وجود دارد، به طور کلی ایده‌آل قابل قبول تلقی شود. گزارش پیشنهادی AP رویکردی کل‌نگر و کلی‌نگر برای ارزیابی‌های معرفتی اتخاذ می‌کند. اولاً، من از این ایده دفاع می کنم که پدیده های معرفتی همان چیزی است که من آن را «پدیده های گشتالت» می نامم، زیرا اهمیت معرفتی کل وضعیت معرفتی را نمی توان با ارزیابی فردی اهمیت اجزای آن (مانند باورها، توجیه، فرآیندهای شناختی و غیره) به طور کامل درک کرد. .). درعوض، هر گونه تأثیر مؤلفه های معرفتی خاص باید در چارچوب کل وضعیت معرفتی برای ارزیابی قرار گیرد. به دنبال چنین دیدگاهی، من چند نمونه را مورد بحث قرار می‌دهم که چگونه ارزیابی‌های کلی دانش به‌عنوان صرفاً شامل مؤلفه‌های معرفتی منفرد آن، مشکلاتی را برای برخی از گزارش‌های موجود از دانش ایجاد کرده است - و اینکه چگونه گرفتن یک دیدگاه کل‌نگر ممکن است وضعیت را روشن کند. ثانیاً، به پیروی از فولی، من معتقدم که دانش در ماهیت خود، جهانی است. ایده اصلی این است که در حالی که تنها یک مفهوم از دانش وجود دارد - که توسط AP به عنوان برآورده کردن استاندارد ایده آلی قابل قبول با در نظر گرفتن تمام اطلاعات موجود مشخص می شود - راه های زیادی برای دستیابی به چنین استاندارد معرفتی وجود دارد (از این نظر که عاملیت شناختی فرد می تواند به طور قابل قبولی ایده آل باشد. دلایل مختلف). AP از هیچ ویژگی معرفتی خاصی که خود دانش را تشکیل می دهد، دفاع نمی کند. برخی از آژانس ها در داشتن برخی کالاهای معرفتی و برخی در برخی دیگر امتیاز بهتری کسب می کنند. به گفته AP، باور S در صورتی کافی است که «امتیاز کلی» ایده آل فرآیند شکل‌دهی باور با توجه به تمام اطلاعات موجود قابل قبول باشد. پایان نامه از سه بخش تشکیل شده است. بخش 1 (فصل 1 و 2) شامل معرفی دو رویکرد و بیان دیدگاه مثبت من است. بخش 2 (فصل های 3 و 4) شامل مقایسه های نظری و انگیزه های بیشتر برای کل نگری در ارزیابی های معرفتی است. بخش 3 (فصل 5 و 6) شامل کاربردهای چارچوب نظری پیشنهادی و ماهیت کلی آن ارزیابی های معرفتی است.
دریافت مقایسه ای از طبیعت گرایی علمی در بریتانیای کبیر و جهان عرب، 1860-1930 [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Ahmad Muhammad Hassani
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : پیشرفت علوم طبیعی، به‌ویژه زمین‌شناسی و زیست‌شناسی در نیمه دوم قرن نوزدهم، بر شیوه‌های سنتی تفکر در مورد منشأ انسان، قوای ذهنی و اخلاقی و دین او تأثیر گذاشت. هدف من در این مطالعه تحلیل استقبال از این جنبش علمی در بریتانیای کبیر و جهان عرب در دوره 1860-1950 است که عمدتاً در نشریات ادواری معاصر ارائه شده است. این تحلیل به تأثیر طبیعت گرایی علمی بر برخی مسائل مذهبی و اخلاقی و واکنش یا واکنش نویسندگان خاصی که در بحث پیرامون این موضوعات شرکت کرده اند می پردازد. . پایان نامه به دو بخش تقسیم می شود. اولی به نویسندگان انگلیسی اختصاص دارد و دومی به روشنفکران عرب، یک فصل تاریخی قبل از هر بخش، دو فصل مشابه دیگر در هر بخش ظاهر می شود: یکی به تعارض علم و دین اختصاص دارد و دیگری به تعارض بین مفاهیم سنتی و جدید اخلاق. فصل پایانی مقایسه ای بین نویسندگان غربی و شرقی مربوطه ارائه می دهد و بر پیامدهای تحلیل تاکید می کند. من در این مطالعه خود را به بررسی متون علمی که در سوریه (از جمله لبنان و فلسطین)، مصر و عراق، جایی که تأثیر غرب برای اولین بار روی داد، ظاهر شد، اکتفا کردم. در میان همه آموزه های تکاملی، اصل پیشرفت برای نویسندگان عرب، اعم از مسیحی و مسلمان، جذاب ترین بود، اگرچه برخی از نویسندگان طبیعت گرایی علمی را رد می کردند و برخی دیگر از پذیرش کامل اندیشه غربی حمایت می کردند، اکثریت سازش بین قدیم و جدید را به عنوان امری می دانستند. کلید پیشرفت نواندیشان مسلمان تفسیر جدیدی از قرآن و بازگشت به نخستین آموزه های اسلامی را پیشنهاد کردند، در حالی که نویسندگان پروتستان در مورد آموزه های کتاب مقدس چنین کردند.
کتاب سوم ارل شفتسبری و اجتماعی شدن فلسفه
نویسنده:
Peter Robinson
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
Metaphysik zwischen Tradition und Aufklärung: Wolffs Theologia naturalis im Kontext seines Gesamtwerkes
نویسنده:
Juan Li
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : با توجه به اینکه کانت شواهد کلاسیک وجود خدا را به طور معروف «از بین برد»، شاید تعجب آور نباشد که فلسفه دین کریستین ولف، که اینها را در بر می گیرد، کمتر از مثلاً فلسفه اخلاقی او مورد توجه قرار گرفته است. در واقع، Theologia naturalis ولف اخیراً به عنوان نمونه‌ای برجسته از به اصطلاح «روشنگری معتدل» به تصویر کشیده شده است، زیرا ولف تلاش کرد تا فلسفه‌ای را توسعه دهد که نظامی از الهیات عقلانی و همچنین توجیهی برای وحی مسیحی ارائه کند. علاوه بر این، او به صراحت به طرفداران «روشنگری رادیکال» حمله کرد. از سوی دیگر، خود وولف توسط معاصرانش به عنوان دشمن دین مسیحی، پیرو متفکران بدنامی مانند اسپینوزا یا هابز مورد حمله قرار گرفت. همچنین، با توجه به درخواست نسبتاً شدید وولف برای روشنگری، به نظر می رسد تلاش برای توجیه کامل وحی در تضاد است. سؤالی که در این وضعیت مطرح می شود این است که آیا موضع مثبت وولف در مورد دین مسیحی با عقل گرایی خودمختار او سازگار است یا خیر. این جنبه کنجکاو و به ظاهر متناقض فلسفه ولف، که تفاسیر مختلف بر آن گواهی می دهد، مستلزم بررسی دقیق عناصر مربوط به فلسفه او است. بنابراین، این مطالعه بر مفاهیم ولف از الهیات طبیعی و دین طبیعی تمرکز می کند، بنابراین به این سوال پاسخ می دهد که چگونه ولف می خواست در به کارگیری روش فلسفی خود در الهیات مسیحی موفق شود و در عین حال استفاده نامحدود از عقل را تضمین کند و دین مسیحی را بی ضرر رها کند. با توجه به اینکه وولف متهم به نفی معجزات کتاب مقدس و الغای دین طبیعی و وحیانی شده است، این پژوهش در چهار فصل به اثبات معجزات وی، رابطه دین و اخلاق طبیعی، نقد اسپینوزیسم و ​​اثبات حقیقت وی می پردازد. از دین مبین کلید کارهای وولف، یا به نظر من، تلاش او برای توجیه دین مکشوف به عنوان وسیله ای برای هدایت مسیحیان به lex naturalis است. از یک سو، ادله او به نفع دین وحیانی، منافاتی با مطالبه روش فلسفی او ندارد، حتی اگر مخالفان او به درستی اینها را بزرگترین خطر برای مرجعیت دین وحی بدانند. از سوی دیگر نشان خواهم داد که ولف مسیحیت را به دلایل صرفاً عذرخواهی توجیه نکرد.
خصوصی سازی حوزه عمومی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Poole, Simon Richard
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
مسیح شناسی در متن و تعارض: ماهیت و هدف مسیح در الهیات جدلی اوریگنس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ruskin, M.L
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
Aspects of Dante’s theology of redemption: Eden, the Fall, and Christ in Dante with respect to Augustine
نویسنده:
Marletta, D
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
هویت بدنی در الهیات اسکولاستیک [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Fitzpatrick, A
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
به دنبال امر واقعی: پست مدرنیسم و ​​رئالیسم انتقادی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Rutzou, Timothy
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
  • تعداد رکورد ها : 30253