جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 36109
واقعیت و ظاهر آن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Nicholas Rescher
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Continuum,
چکیده :
ترجمه ماشینی: نیکلاس رسچر در کتاب واقعیت و ظاهر آن به این پرسش مفهومی و تحلیلی پرداخته است: مفهوم واقعیت چگونه عمل می‌کند و در رابطه با موضوع روابط واقعیت با ظواهر چگونه باید فکر کرد؟ رسچر استدلال می‌کند که تمایز بین واقعیت و ظاهر آن، تمایز ماهوی بین دو نوع هستی نیست، بلکه به روش‌های مختلف درک یک حالت وجودی مشابه مربوط می‌شود. این کتاب پیشنهاد می‌کند که اگرچه واقع‌گرایی موضعی معقول و قابل قبول است، با این حال برای ایده‌آلیسم نیز چیزی برای گفتن وجود دارد. در زندگی شناختی و اخلاقی، کمال فراتر از درک انسان است و ما چاره ای نداریم جز اینکه به بهترین چیزی که می توانیم در عمل به آن دست یابیم اکتفا کنیم. این دیدگاه رویکرد را از یک مطلق گرایی شناختی به یک عمل گرایی تغییر می دهد که آماده است تا با محدودیت های ذاتی در موقعیت های ما کنار بیاید. بر این اساس رسچر از یک واقع‌گرایی ماهوی دفاع می‌کند که خود بر منطق توجیه‌کننده یک جهت‌گیری کاملاً عمل‌گرایانه استوار است.
خیر و عدالت: یک نظریه اخلاقی نتیجه‌گرایانه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Joseph Mendola
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در نیکی و عدالت، جوزف مندولا یک نظریه اخلاقی یکپارچه را توسعه می دهد که از لذت گرایی سودگرایی کلاسیک دفاع می کند در حالی که با دو اصلاح از مشکلات آشنای فایده گرایی طفره می رود. نظریه او شکل جدیدی از نتیجه گرایی را در بر می گیرد. هنگامی که، طبق معمول، شخصی درگیر اعمال متضاد گروهی است، لازم است که نقشی را در آن گروه ایفا کند که بیشترین سود را دارد. این تئوری معتقد است که ارزش کلی به توزیع حساس است و حداکثر وزن را به رفاه بدترین بخش‌های زندگی با احساس می‌دهد. این به درستی با شهود عقل سلیم مطابقت دارد و توسط متافیزیک واقعی ارزش، با خیر طبیعی ناسازگار موجود در جهان ما مورد نیاز است.
کاوش در نقد پسااستعماری کتاب مقدس: تاریخ، روش، عمل [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
R. S. Sugirtharajah(auth.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Wiley-Blackwell,
چکیده :
ترجمه ماشینی: کاوش در نقد کتاب مقدس پسااستعماری: تاریخ، روش، عمل، مروری مختصر و چندوجهی از منشأ، توسعه، و کاربرد نقد پسااستعماری در مطالعات کتاب مقدس ارائه می دهد. مقدمه‌ای مختصر و در دسترس برای مطالعات کتاب مقدس پسااستعماری ارائه می‌کند. مروری جامع از مطالعات پسااستعماری توسط یکی از برجسته‌ترین چهره‌های این حوزه ارائه می‌کند. فصل 1 پسااستعمار (صفحات 7-30): فصل 2 دیر رسیدن «پست» (صفحات 31-56): فصل 3 مطالعات کتاب مقدس پسااستعماری در عمل (صفحات 57-93): فصل 4 شرق شناسی پایدار (صفحات 94-122): فصل 5 لحظات پسااستعماری (صفحات 123-141): فصل 6 امپراتوری مفسران بازگشت (صفحات 142-175): فصل 7 نقد کتاب مقدس پسااستعماری (صفحات 176-187):
آدام اسمیت و حلقه‌های همدردی: جهان وطنی و نظریه اخلاقی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Fonna Forman-Barzilai
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: آدام اسمیت و حلقه‌های همدلی دیدگاه‌های آدام اسمیت را در مورد قضاوت اخلاقی، مراقبت‌های بشردوستانه، تجارت، عدالت و حقوق بین‌الملل هم در زمینه تاریخی و هم از طریق یک دریچه جهان‌وطنی قرن بیست و یکم دنبال می‌کند، و این کمک بزرگ و به موقع نه تنها در مطالعات اسمیت است. بلکه به تاریخ اندیشه جهان وطنی و خود گفتمان جهان وطنی معاصر. فورمن-بارزیلای با نشان دادن بافت فضایی روان‌شناسی اخلاقی اسمیت و روش‌هایی که او معتقد بود فاصله فیزیکی، عاطفی و فرهنگی هویت، ارتباطات و تعهدات اخلاقی افراد تجاری مدرن را محدود می‌کند، زمینه جدیدی را ایجاد می‌کند. فورمن-بارزیلای بر مقاومت خود در برابر نوعی نسبی‌گرایی، انزوای اخلاقی و شوونیسم فرهنگی تأکید می‌کند که امروزه اغلب با نقدهای محلی‌گرایانه از تفکر جهان‌وطنی همراه است. این یک مطالعه به موقع و تجدیدنظرطلب است که دیدگاه های تاریخ فکری، فلسفه اخلاق، نظریه سیاسی، نظریه فرهنگی، نظریه روابط بین الملل و اقتصاد سیاسی را ادغام می کند و در سراسر علوم انسانی و اجتماعی جذاب خواهد بود.
مکاشفه و مکاشفات: تشخیص خدا در ادیان دیگر، فراتر از یک ارزش‌گذاری ایستا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Gavin D'costa
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Modern Theology,
بازسازی سیاست مسلمانان: کثرت گرایی، رقابت، دموکراتیک سازی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Robert W. Hefner
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Princeton University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مبارزه برای قلب و ذهن مسلمانان در سراسر جهان اسلام در حال گسترش است. درگیری مسلمانان حامی کثرت گرایی و دموکراسی را در مقابل دیگرانی قرار می دهد که اصرار دارند چنین نهادهایی در تضاد با اسلام هستند. با حدود 1.3 میلیارد نفر در سراسر جهان که به اسلام اعتقاد دارند، نتیجه این مسابقه مطمئناً یکی از رویدادهای سیاسی تعیین کننده قرن بیست و یک خواهد بود. این کتاب پیشگام با گرد هم آوردن دوازده مقاله جذاب توسط متخصصان برجسته با تمرکز بر کشورهای مختلف، به بررسی مسائل اجتماعی می پردازد. خاستگاه اسلام مدنی دموکراتیک، چشم‌اندازهای بلندمدت آن، پیامدهای آن برای غرب، و درس‌های آن برای درک ما از دین و سیاست در دوران مدرن. گرچه توسط مخالفان آن به‌عنوان محصول ایده‌های سیاسی «ساخته شده در غرب» به تصویر کشیده می‌شود. اسلام مدنی دموکراتیک نماینده یک سیاست بومی است که به دنبال ایجاد یک مدرنیته اسلامی متمایز است. در کشورهایی مانند ترکیه، ایران، مالزی و اندونزی به یک نیروی سیاسی بزرگ تبدیل شده است. در جاهای دیگر تأثیر آن در تلاش‌ها برای ایجاد زمینه‌های اسلامی برای حقوق زنان، مدارا مذهبی و شهروندی دموکراتیک آشکار است. در همه جا مقاومت شدید محافظه کاران مذهبی ایجاد کرده است. با بررسی این تقابل پرمخاطره، «بازسازی سیاست مسلمانان» زمینه جدیدی را در مطالعه تطبیقی ​​اسلام و دموکراسی می‌گشاید. مشارکت کنندگان عبارتند از: بهمن بختیاری، توماس بارفیلد، جان آر. بوون، دیل اف ایکلمن، رابرت دبلیو هفنر، پیتر مانداویل، آگوستوس ریچارد نورتون، گوئن اوکرولیک، مایکل جی. پلتز، دایان سینگرمن، جنی بی وایت، و محمد قاسم. زمان.
انقلاب توماس کوهن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James A. Marcum
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Continuum,
چکیده :
ترجمه ماشینی: تأثیر توماس کوهن (1922-1996) بر تاریخ و فلسفه علم واقعاً عظیم بوده است. در سال 1962، اثر معروف کوهن، ساختار انقلاب های علمی، به افتتاح یک انقلاب - انقلاب تاریخ نگاری - در نیمه دوم قرن بیستم کمک کرد و درک جدیدی از علم ارائه کرد که در آن "تغییرهای پارادایم" (انقلاب های علمی) نقطه گذاری می شوند. با دوره های ایستایی (علم عادی). انقلاب کوهن نه تنها تأثیر زیادی بر تاریخ و فلسفه علم، بلکه بر سایر رشته‌ها نیز از جمله جامعه‌شناسی، آموزش، اقتصاد، الهیات و حتی سیاست‌های علمی داشت. کتاب جدید جیمز آ. مارکوم بر روی سؤالات زیر تمرکز دارد: انقلاب تاریخ نگاری کوهن دقیقاً چه بود؟ چطوری این پیش آمد؟ چرا تاثیری که گذاشت داشت؟ در صورت وجود، تأثیر آینده آن هم برای دانشگاه و هم برای جامعه چه خواهد بود؟ در مرکز پاسخ به این سؤالات، شخص کوهن قرار دارد، یعنی شخصیت او، شیوه تربیتی او، تعهدات نهادی و اجتماعی او، و زمینه فکری و اجتماعی که در آن تجارت خود را انجام داده است. مارکوم با تکیه بر منابع بایگانی غنی در MIT، و درگیر شدن کامل با مطالعات کنونی کوهن، اولین کتابی است که به تفصیل نشان می‌دهد که چگونه تأثیر کوهن از مرزهای تاریخ و فلسفه علم فراتر رفت تا به بسیاری دیگر - جامعه‌شناسان، اقتصاددانان، دست یابد. الهی‌دانان، دانشمندان علوم سیاسی، مربیان و حتی سیاست‌گذاران و سیاستمداران.
همه با هم در یک مکان بودند؟ به سوی نقد کتاب مقدس اقلیت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Randall C. Bailey
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: منتقدان از سه جامعه اصلی اقلیت نژادی/قومی در ایالات متحده آمریکا-آفریقایی-آمریکایی، آسیایی-آمریکایی، و آمریکایی لاتین/آمریکایی بر مشکل نژاد و قومیت در کتاب مقدس و در تفسیر کتاب مقدس معاصر تمرکز می کنند. با نگاهی دقیق به متن باستانی و متن معاصر، مشارکت‌کنندگان به چگونگی تلاقی پویایی‌های نژادی/قومی با دیگر روابط متفاوت قدرت مانند جنسیت، طبقه، تمایلات جنسی و استعمار توجه می‌کنند. در تعامل پیشگامانه، آنها همچنین قرائت خود را در کنار مطالب سایر جوامع اقلیت نژادی/قومی در نظر می گیرند. این جلد شامل مقدمه‌ای است که با نگاهی به مسیر تاریخی، یافته‌های انتقادی و جهت‌گیری‌های آینده، به نقش حیاتی این اثر در نقد اقلیت اشاره می‌کند. مشارکت کنندگان عبارتند از: Cheryl B. Anderson، Francisco O. Garc?a-Treto، Jean-Pierre Ruiz، Frank M. Yamada، Gale A. Yee، Jae-Won Lee، Gay L. Byron، Fernando F. Segovia، Randall C. بیلی، تات سیونگ بنی لیو، دمتریوس کی ویلیامز، مایرا ریورا ریورا، ایولین ال پارکر و جیمز کیونگ جین لی.
کواین درباره معنا: عدم تعین ترجمه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Eve Gaudet
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: ویلارد ون اورمن کواین قطعاً بزرگترین فیلسوف تحلیلی نیمه دوم قرن بیستم بود. او در سال 1908 متولد شد و از سال 1956 تا 2000 کرسی فلسفه ادگار پیرس را در دانشگاه هاروارد داشت. او کمک های بسیار مهمی در زمینه هایی مانند منطق ریاضی، نظریه مجموعه ها، فلسفه زبان، و فلسفه منطق داشت. از معروف ترین آثار او می توان به «از دیدگاه منطقی»، «نسبیت هستی شناختی» و مقالات دیگر و تأثیرگذارترین کلمه و شیء او اشاره کرد. یکی از آموزه های اصلی کواین «عدم قطعیت ترجمه» است - این ادعا که هیچ پاسخ عینی برای این سؤال وجود ندارد که منظور شخصی از هر جمله ای چیست. این دیدگاه برای اولین بار در Word and Object مطرح شد و به اندازه کافی تکان دهنده بود که انتقادات فیلسوفان برجسته دیگری مانند نوام چامسکی و ریچارد رورتی را برانگیخت. ایو گادت استدلال می کند که این مناقشات تا حدی از ابهامات و تغییرات ذهنی کواین و تا حدی از سوء تفاهم خوانندگان او ناشی می شود. Gaudet با بررسی مجدد این سردرگمی را از بین می برد. کل مفهوم کواین از «واقعیت موضوع»، و ارزیابی مشارکت چامسکی، رورتی، فریدمن، گیبسون و فولسدال در مناظره در پرتو تفسیر جدید او. این اولین کتابی است که به دفاع از نامعین بودن دکترین ترجمه کواین اختصاص دارد. برخلاف بسیاری از کسانی که به نفع کواین نتیجه گیری می کنند، گودت رویکردی انتقادی و ظریف به متون کواین اتخاذ می کند و نشان می دهد که کواین گاهی اوقات موضع خود را تغییر می دهد و همیشه آنطور که بسیاری تصور می کنند واضح و ثابت نبوده است.
نسبیت‌‌گرایی در فلسفه معاصر آمریکا: مک اینتایر، پاتنم و رورتی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Timothy Mosteller
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Continuum,
چکیده :
ترجمه ماشینی: نسبی گرایی درباره معرفت یا حقیقت همواره خشم فیلسوفان را برانگیخته است. از زمانی که پروتاگوراس در دوران باستان اعلام کرد که «انسان معیار همه چیز است»، نسبیت گرایی بارها مورد حمله قرار گرفته است. با این حال، اخیراً Alasdair MacIntyre مشاهده کرده است که «نسبی‌گرایی... یکی از آن دکترین‌هایی است که تاکنون چندین بار رد شده است». همراه با مک اینتایر، هیلاری پاتنم و ریچارد رورتی نیز استدلال کرده‌اند که اگرچه نسبی‌گرایی ممکن است مشکل‌ساز باشد، اما بینش‌های ارزشمندی در آن وجود دارد که فیلسوفان باید به آن توجه کنند. این کتاب دقیقاً مشخص می‌کند که آن بینش‌های نسبی‌گرایانه چیست، و آنها را در کجای آثار این سه فیلسوف برجسته اواخر قرن بیستم می‌توان یافت. تیموتی ماستلر با مروری بر تعاریف عمده سنتی نسبی گرایی و استدلال های کلاسیک علیه آن شروع می کند. او سپس روایت‌های قرن بیستم و دفاع از نسبی‌گرایی را بررسی می‌کند و اشاره می‌کند که هر روایت با مشکلاتی مشابه نسخه‌های سنتی مواجه است. این با بررسی های اساسی از دیدگاه های مک اینتایر، پاتنم و رورتی در مورد نسبی گرایی ادامه می یابد و هر متفکری قویاً نظرات دیگران را درگیر می کند. ماستلر کتاب را با ایجاد رویکردی جایگزین برای نسبیت گرایی درباره دانش به پایان می‌رساند، که تشخیص می‌دهد اگرچه ممکن است هیچ معیار «جهانی» واحدی برای همه ادعاهای دانش وجود نداشته باشد، اما می‌تواند استانداردهای «محلی» برای حل و فصل اختلافات خاص به گونه‌ای وجود داشته باشد که از خطرات سنتی نسبی گرایی تیموتی ام. ماستلر (Ph.D دانشگاه میامی) در دانشگاه سن دیگو، کالیفرنیا، فلسفه تدریس می کند.
  • تعداد رکورد ها : 36109