جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 168760
م‍ع‍م‍اه‍ای‌ چ‍ه‍ارده‌ م‍ع‍ص‍وم‌ ع‍ل‍ی‍ه‍م‌ال‍س‍لام‌
نویسنده:
ج‍اب‍ر رض‍وان‍ی‌.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ت‍ه‍ران‌: ج‍ه‍ان‌آرا,
ندبه امام صادق(علیه السلام) در فراق امام مهدي
نوع منبع :
پرسش و پاسخ , کتابخانه عمومی
پاسخ تفصیلی:
ندبه امام صادق(علیه السلام) در فراق امام مهدي(عجل الله تعالی فرجه) به همراه «مفضّل»، «ابوبصير» و «ابان» خدمت امام صادق(علیه السلام) رسيديم و ديديم كه آن حضرت بر روي خاك‌ها نشسته جامه‌اي خيبري، بي‌يقه و آستين كوتاه بر تن كرده و همانند مادر فرزند مرده بیشتر ...
پرنیان آسمان
نویسنده:
‏‫ منصور مام‌علیپور، مدینه مهدوی،مهدی خسروی.‬
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران: نشر شناسنامه,
طرح و تبیین مبانی هستی شناسی معرفت حجمی در مقابل معرفت‌های درختی و ریزوماتیک و دلالت‌های آن برای تدریس
نویسنده:
تحسیم الیاسی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
اگر در یک طبقه بندی کلان رویکردهای موجود معرفتی را در دو طبقه ی درختی و ریزوماتیک قرار دهیم امتداد چون ویژگی مشترک رویکردهای موجود نمایان می شود چنان که در رویکرد درختی امتداد در طول است و در رویکرد ریزومی در عرض. این این پایان نامه در صدد ارائه ی رویکرد جدید به معرفت با عنوان معرفت حجمی است که ویژگی عمده ی آن عدم امتداد و به تمام حاضر بودن چون یک حجم است. این رویکرد برخاسته از هستی شناسی ویژه ای است که قائل به ئحدت هستی و هستنده است. در معرفت حجمی شدن ذاتی هستی است، هست- نیست است، کوانتوم است؛ چون از هستی سخ رود، از هستنده سخن است، و چون از هستنده بگوید از هستی گفته است. رابطه ی هستنده و هستی، رابطه ی جزء و کل نیست؛ چرا که هستی قابل تجزیه به اجزا نمی باشد. هستی امری زیبا شناختی است، شاهکار هنری است، راز است، و رازآلودگی اش در تجلی است. فروکاست هستی و انسان به مسأله برای وضوح بخشی و شفافیت، دغدغه ی رویکرد های امتدادی است. رویکرد حجمی، هستی را در رازبودگی، در فروبسته ماندن چون راز می یابد. در چنین رویکردی، فاصله ای بین انسان، هستی و معرفت وجود ندارد. ابژه ای وجود ندارد، بل، هر چیز ماهیتی ابژکتیو- سوبژکتیو دارد. دورگه بودن عالم سبب می شود هر کس در عالم خویش زیست کند. لذا، یک عرصه ی عمومی برای به اشتراک گذاشتن مفاهیم یا هر چیز دیگر وجود ندارد. عالم، در یک کلان تئوری شخصی می عالمد. مفهوم کلی بین الاذهانی جایی در رویکرد حجمی ندارد. فرد خود یک نوع است و اقتضای ویژه ای دارد. در این رویکرد «کلی» ناضر به این معناست که هر احساس، ادراک و تصمیمی تبلور کلیت انسان است. نمی توان هر احساس ، ادراک و تصمیمی داشت، این سه برخاسته از ضرورت وجودی اند. ضرورتی که جبری اجتناب ناپزیر تحمیل می کند. یکی شدن هستی و انسان به سبب در عالم بودگی انسان و در انسان بودگی عالم دوآلیسم متافیزیکی را بر نمی تابئ؛ دوآلیسمی که در پوست و گوشت اندیشه رسوخ کرده و بنیادی ترین سنگ بنای رویکردهای امتدادی است. زبان چون یک نظام نشانه ای از عمده تریبن دست آویزهای متافیزیک برای سیطره بر انسان است. نظام نشانه ای با ارجاعات بی پایان منجر به خلق دنیایی مجازی شده و دست انسان را از عالم و امر واقع کوتاه می کند. برای مقابله با نظام ارجاعی، رویکرد حجمی هنر را توصیه می کند و دلالت های تربیتی و تدریس را از منظری زیباشناختی مطرح می سازد.
اعمال شبهای قدر
نویسنده:
تالیف عباس قمی ؛ خطاط مصطفی اشرفی‌تبریزی ؛ ترجمه الهی قمشه‌ای.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قم: پیک سروش,
اصول حاکم بر تحصيل دليل در فقه و حقوق کيفري ايران و افغانستان
نویسنده:
‫يعقوب‌علي محمدي
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‫قم : ‫مرکز اطلاعات و مدارک اسلامي، جامعة المصطفی العالمیة,
چکیده :
‫دليل، يکي از عناصر مهم دادرسي بوده و در حقيقت دادرسي بدون دليل معنا نخواهد داشت. دليل بدون در نظر گرفتن نوع آن، در تاريخ داوري سابقه طولاني داشته و جوامع مختلف در محاکماتشان بر مبناي آن حکم صادر ميکردند. به خصوص در تاريخ قضاي اسلامي، نقش ادله بسيار مهم است و نيز مشروعيت تحصيل دليل، يکي از مباحث مهم آيين دادرسي است. اين پژوهش در سه فصل، به بررسي اين مسئله در ايران و افغانستان پرداخته است. در آغاز پس از بيان مفاهيم دليل، اصل و قاعده، پيشينه دليل در تاريخ و نقش آن در قضاوت در جوامع مختلف و اسلام بيان شده است. همچنين گفته شده است که يکي از ارکان مهم قضاوت در اسلام دليل بوده است و با ظهور اسلام و طرح قوانين براي حل و فصل دعاوي، دلايلي چون اقرار و شهادت عدول، از مهمترين ادله از نظر فقه اسلامي بوده است. سپس مبحث نظام ادله و سيستمهاي نظام دادرسي بيان شده، دعواي مدني و کيفري و تفاوتهاي آن، شيوههاي تحصيل دليل در نظام دادرسي، مشروعيت تحصيل دليل و مرجع تحصيل کننده دليل در حقوق کيفري ارائه شده است. سپس مصاديق حاکم بر تحصيل دليل در فقه و حقوق کيفري، اصل آزادي تحصيل دليل، اصل يقيني بودن ادل? اثبات در امور کيفري و مشروعيت روشهاي تحصيل دليل بيان شده است. در پايان، آثار اصل آزادي تحصيل دليل، آثار اصل برائت، آثار اصل يقيني بودن برائت و آثار تحصيل دليل به روش غير مشروع، بررسي شده است و در نهايت، نتايج زير به دست آمده است:1. دليل يکي از ارکان مهم در يک محاکمه بوده است؛ 2. مشروع بودن تحصيل دليل از پشتوانه فقهي و حقوقي برخوردار است؛ 3. اصولي چون برائت، آزادي تحصيل دليل و مشروعيت تحصيل دليل، از مهمترين اصول حاکم بر تحصيل دليل است؛ 4. تمام اصول مطرح حاکم بر تحصيل دليل، داراي آثار مشخص و معلوم براي جامعه است؛ 5. اصل برائت، آزادي، تحصيل دليل و اصل مشروعيت با قوانين دو کشور ايران و افغانستان قابل توجيه است.
Spirtual guidance
عنوان :
نویسنده:
‎compited by S. S. Safavi‬؛ ‎[for] Islamic Centre, England London, Research and Education Department‬
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‎London‬: ‎Book Extra‬,
ع‍اش‍ورا پ‍ژوه‍ی‌: ب‍ا روی‍ک‍ردی‌ ب‍ه‌ ت‍ح‍ری‍ف‌ش‍ن‍اس‍ی‌ ت‍اری‍خ‌ ام‍ام‌ ح‍س‍ی‍ن‌ علیه‌السلام
نویسنده:
م‍ح‍م‍د ص‍ح‍ت‍ی‌‌س‍ردرودی‌.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ت‍ه‍ران‌: خادم‌الرضا (ع)‏‫,
بررسی روش‌های تحلیل در جامعه شناسی معاصر
نویسنده:
بنیتا سالک آزاد
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
از جمله شیوه های تحلیل در جامعه شناسی به قرار زیر می باشد : تحلیل کارکردی ، تحلیل ساختاری ، تحلیل سیستمی ، تحلیل شبکه ای ، تحلیل فرایندی و تحلیل شی گرا .تغییر فلسفه هستی شناسی باعث گردید تا تغییر دیدگاهی بر روی تحلیل های معاصرین به وجود آید .تغییر در فلسفه معرفت شناسی باعث شد تا تغییر فرایندی دانش جامعه شناسی ایجاد شود و همچنین خود فرایند دانش ، رخداد و فرایندهایی را درکل ایجاد می نماید که می تواند باعث آشفتگی و یا تغییر در پویایی و تغییر کل گردد .
آشنایی با امام عصر (عج)
نویسنده:
نویسنده مرتضی یقینی‌پور.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران: مدیران امروز‏‫,
  • تعداد رکورد ها : 168760