جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 36109
گلچینی از فلسفه در ایران جلد 2: اندیشه اسماعیلی در عصر کلاسیک [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Seyyed Hossein Nasr, Mehdi Aminrazavi
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
I. B. Tauris,
عارفان، فیلسوفان و سیاستمداران: مقالاتی در تاریخ روشنفکری یهود به افتخار الکساندر آلتمان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Daniel Swetschinski; Jehuda Reinharz; Kalman P. Bland
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Duke University Press,
اسلام و مدرنیته: روشنفکران مسلمان پاسخ می دهند [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mohamed Mahmoud; Ronald L. Nettler; John Cooper
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
I.B. Tauris,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این متن با ارائه نظرات تعدادی از متفکران مسلمان مدرنیست و لیبرال معاصر، جریان فکری مهمی را در اندیشه اسلامی به نمایش می گذارد. این چهره‌ها عمدتاً خارج از چارچوب‌های نهادی، سیاسی و مذهبی «تثبیت‌شده» کار می‌کنند، در حالی که به شدت بر منابع سنتی تکیه می‌کنند. آنها در پاسخ به چالش های ناشی از استعمار و مدرنیزاسیون، مفاهیم و تفاسیر جدیدی از اسلام را متناسب با عصر مطرح می کنند. اگرچه نگرانی ها و تأکیدات خاص آنها متفاوت است، افکار آنها دارای ویژگی های خاصی است. بازنگری در رابطه دین و سیاست؛ تلفیقی آسان از ایده های مدرن غربی. تفسیر مجدد منابع مقدس که عناصر جهانشمول تر آنها را برجسته می کند. و تصوری از اسلام به عنوان حرکت با تغییرات تاریخی در حالی که ریشه در ارزش های قرآنی دارد. با مخالفت با دیدگاه گسترده اسلام مدرن که اساساً سیاسی است، این کتاب چهره کاملاً متفاوتی از سنت را نشان می دهد.
دی‌ام‌تی: مولکول روح: تحقیق انقلابی یک دکتر در زیست شناسی نزدیک به مرگ و تجربیات عرفانی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Rick Strassman; Arthur Morey; Tantor Media
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Tantor Media,
چکیده :
ترجمه ماشینی: ریک استراسمن، روانپزشک بالینی، اثرات DMT، یکی از قوی ترین روانگردان های شناخته شده را بررسی می کند. چکیده: روان‌پزشک بالینی، ریک استراسمن، اثرات DMT، یکی از قوی‌ترین روان‌گردان‌های شناخته شده را بررسی می‌کند.
انقلاب نجوم: 400 سال کاوش در کیهان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John M. Templeton, Sir, Donald G. York, Owen Gingerich
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
CRC Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: حدود 400 سال پس از اولین درخواست ثبت اختراع شناخته شده برای یک تلسکوپ توسط هانس لیپرهی، انقلاب نجوم: 400 سال کاوش در کیهان اثرات این ابزار را بررسی می کند و سوالاتی را که از تحقیقات علمی در نجوم و کیهان شناسی به وجود آمده است، بررسی می کند. این جلد بین رشته ای با الهام از کنفرانس بین المللی New Vision 400 که در اکتبر 2008 در پکن برگزار شد، مشارکت های گسترده و به روز شده 26 سخنران محترم کنفرانس و دعوت از دیگران را گرد هم می آورد. با نگاهی فراتر از پرسش‌های علم به نقش مسئولیت اخلاقی در تمدن‌های بشری، این کتاب امتیازات منحصربه‌فردی از مشارکت‌های فرهنگ‌های شرقی و غربی را ارائه می‌دهد. این کتاب که به طور گسترده به صورت تمام رنگی مصور شده است از شش بخش تشکیل شده است. بخش اول با هدف دانشمندان جوان، دیدگاه‌هایی درباره خلاقیت و فناوری در اکتشافات علمی ارائه می‌کند. در بخش دوم، مشارکت‌کنندگان بررسی می‌کنند که چگونه تلسکوپ بر دانش ما از کیهان تأثیر گذاشته است - از شکل‌گیری کهکشان‌ها تا مرگ ستاره‌ها. بخش سوم کتاب به تشریح برخی از چالش‌های ما در درک ماده تاریک، انرژی تاریک، سیاه‌چاله‌ها و پرتوهای کیهانی می‌پردازد و در بخش چهارم، فناوری‌های جدیدی که در حمله به سؤالات جدید و حل‌نشده مفید خواهند بود، بحث می‌کند. قسمت پنجم کتاب به بررسی تأثیر فکری تلسکوپ بر جامعه چین و غرب می پردازد. کتاب با بررسی «سوالات بزرگ» به پایان می رسد: منشأ قوانین فیزیک آن گونه که ما می شناسیم چیست؟ آیا این قوانین در همه جا یکسان است؟ این قوانین علمی چگونه با قوانین اخلاقی جامعه ارتباط دارند؟ آیا آنچه می دانیم به روش های فرهنگی پرسیدن سؤال ها بستگی دارد؟ آیا زندگی در جای دیگری وجود دارد؟ و سؤالاتی که علم نمی تواند به آنها پاسخ دهد چه می شود؟ این کتاب منحصر به فرد با گرامیداشت اهمیت تاریخی تلسکوپ، به دنبال الهام بخشیدن به همه کسانی است که درگیر یا علاقه مند به فعالیت نجوم هستند، زیرا بشر به تلاش برای پرده برداری از آسمان ها ادامه می دهد.
مسیحیت به عنوان حقیقت عرفانی: و اسرار دوران باستان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Rudolf Steiner, Andrew Welburn, Christopher Bamford, Michael Debus
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Anthroposophic Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: ریشه های باطنی غربی مسیحیت. در آغاز قرن بیستم، رودولف اشتاینر یک سلسله سخنرانی ایراد کرد که آنها را بازنویسی کرد و به عنوان کتاب «مسیحیت به عنوان حقیقت عرفانی» منتشر کرد. این اثر مهم نقطه عطفی در توسعه باطنی گرایی غربی و درک عمیق تر ما از ریشه ها، توسعه و معنای مسیحیت است. اشتاینر در زندگی نامه خود درباره این اثر نوشت: "قصد من صرفاً ارائه محتوای عرفانی مسیحیت نبود، بلکه هدف من این بود که سیر تحول آن را از اسرار باستان تا راز گلگوتا به گونه ای توصیف کنم که نیروها را آشکار کند. به عنوان اثری در این تکامل که فقط نیروهای زمینی و تاریخی نبودند، بلکه انگیزه های معنوی و فرازمینی بودند. من می خواستم نشان دهم که محتوای ارائه شده در اسرار باستان به شکل تصاویر آیینی از وقایع رخ داده در کیهان است، رویدادهایی که در کیهان رخ می دهند. سپس از کیهان به زمین در رمز و راز گلگوتا به عنوان یک واقعیت محسوس که در صفحه تاریخ تحقق یافته است، منتقل شد. مسیحیت به عنوان حقیقت عرفانی کتابی اساسی است، هم در توسعه خود اشتاینر و هم در باطن گرایی غربی و هم برای درک ما از واقعه مسیح. در اینجا خوانندگان پیشرفت تکاملی را از اسرار باستانی از طریق فیلسوفان بزرگ طمع تا وقایعی که در اناجیل به تصویر کشیده شده است، خواهند یافت. کتابی در مجموعه کلاسیک در انسان‌شناسی
جهل آموخته شده: فروتنی فکری در میان یهودیان، مسیحیان و مسلمانان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James L. Heft, Reuven Firestone, Omid Safi
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: گفتگوی سازنده بین ادیان تنها یک پدیده اخیر است. تا قرن نوزدهم، بیشتر گفتگوها بین مؤمنان به عنوان بحثی انجام می شد که هدف آن یا رد ادعاهای دیگری یا تبدیل دیگری به سنت خود بود. در پایان قرن نوزدهم، مبلغان مسیحی پروتستان از فرقه‌های مختلف، چنان در میان خود در حوزه‌های مأموریت ایجاد کرده بودند که به این نتیجه رسیدند که بهتر است به جای سردرگمی و حتی رسوایی مردم، بر اختلافات خود غلبه کنند. که می خواستند تبدیلش کنند. در اواسط قرن بیستم، وحشت هولوکاست، مسیحیان، به ویژه پروتستان‌ها و کاتولیک‌های اصلی را وادار کرد تا وارد گفتگوی جدی با یهودیان شوند که یکی از پیامدهای آن حذف ادعای مسیحیان مبنی بر جایگزینی یهودیت بود. تجدید نظر در کتابهای درسی که این پیام را به مؤمنان مسیحی منتقل می کرد. اکنون، در آغاز قرن بیست و یکم، بسیاری از شاخه های مسیحیت، به ویژه کلیسای کاتولیک، در حال گفتگوی سازنده جهانی با مسلمانان هستند که با حملات تروریستی 11 سپتامبر بیش از پیش ضروری شده است. در گفتگوهای جدید، رهبران دینی مسلمان زمانی که سند خود را به نام «حرف مشترک بین ما» برای همه مسیحیان غرب فرستادند، ابتکار مهمی را به دست گرفتند. این سند فوق‌العاده‌ای است، زیرا استدلال الهیاتی را ارائه می‌کند (مسیحیان مختلف در غرب، از جمله مقامات واتیکان، ادعا کرده‌اند که «مکالمه الهیاتی» با مسلمانان ممکن نیست) بر اساس متون برگرفته از کتاب مقدس عبری، عهد جدید و قرآن، که مؤمنان یهودی، مسیحی و مسلمان در تعهد خدادادی برای دوست داشتن خدا و یکدیگر در صلح و عدالت شریک هستند. مؤسسه مطالعات پیشرفته کاتولیک، یک گروه بین المللی متشکل از شانزده دانشمند یهودی، کاتولیک و مسلمان را گرد هم آورد تا یک کاوش الهیات مهم در مورد موضوع «جهل آموخته شده» را انجام دهند.
وطن در  حال سفر: تلمود بابلی به عنوان دیاسپورا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Daniel Boyarin
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Pennsylvania Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: واژه‌ای که معمولاً با معانی مالیخولیایی آغشته شده است، «دیاسپورا» برای توصیف رویداد تاریخی فاجعه‌بار آوارگی، متعاقب پراکندگی جغرافیایی مردم یا شرایط بیگانگی در خارج از کشور و اشتیاق برای خانه اجدادی به کار رفته است. اما همانطور که دانیل بویرین می نویسد، دیاسپورا ممکن است به شکلی سازنده تر به عنوان نوعی ترکیب فرهنگی یا شیوه ای از تحلیل تعبیر شود. او در کتاب «میهن مسافرتی» این موضوع را مطرح می‌کند که یک وطن مشترک یا گسستگی گذشته و آسیب‌زا، شرایط لازم برای دیاسپورا نیست و یهودیان وطن خود را در دیاسپورا، در قالب جوامع متنی و تفسیری که بر اساس مطالعه تلمودی ساخته شده‌اند، به همراه دارند. از نظر بویارین، تلمود بابلی یک مانیفست دیاسپوریستی است، متنی که اعمالی را تولید و تعریف می کند که هویت دیاسپوریک یهودی را تشکیل می دهد. بویرین روش‌هایی را بررسی می‌کند که تلمود بابلی جامعه و حس وطن خود را تصور می‌کند، و نشان می‌دهد که چگونه تفسیرهای تلمودی دوره‌های قرون وسطی و اوایل مدرن نیز هویت فرهنگی مضاعف ایجاد می‌کنند. او بهره‌وری مداوم این دیدگاه فرهنگی دو کانونی را به ماهیت کتاب مرتبط می‌کند: همانطور که متن فیزیکی بین زمان‌ها و مکان‌های مختلف حرکت می‌کرد، روش‌های مطالعه آن از طریق تماس با فرهنگ‌های اطراف توسعه یافت. در نهایت، میهن مسافرتی مطالعه تلمودی را به عنوان مرکز هویت مشترک یهودی و ویژگی متمایزی از دیاسپورای یهودی در نظر می گیرد که آن را به عنوان چیزی جدا از سایر مهاجرت های فرهنگی تعریف می کند.
سنت‌های باطنی غربی: درآمدی تاریخی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Nicholas Goodrick-Clarke
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press, USA,
چکیده :
ترجمه ماشینی: باطن گرایی غربی اکنون به عنوان یک مطالعه آکادمیک به تنهایی ظهور کرده است که معنویت را با مشاهده تجربی جهان طبیعی ترکیب می کند و در عین حال انسانیت را از طریق نظم آسمانی هماهنگ با جهان مرتبط می کند. این مقدمه بر سنت‌های باطنی غربی مروری مختصر از تحول تاریخی آنها ارائه می‌کند. نیکلاس گودریک کلارک این سنت‌ها را از ریشه‌های هرمتیک، نوافلاطونی و گنوسیزم در دوران اولیه مسیحیت تا طنین آن‌ها در پارادایم‌های علمی امروزی بررسی می‌کند. در حالی که مطالعه باطنی گرایی غربی معمولاً به تاریخ ایده ها محدود می شود، گودریک کلارک این پدیده را بسیار گسترده تر بررسی می کند. او نشان می دهد که گسترش باطنی گرایی به دور از اینکه یک جنبش کاملاً روشنفکرانه باشد، تا حد زیادی مدیون ژئوپلیتیک و جهانی شدن است. برای مثال، در فرهنگ هلنیستی، امپراتوری اسکندر مقدونی، که در سراسر مصر و آسیای غربی تا استان‌هایی در هند امتداد داشت، اختلاط فرهنگ‌های شرقی و غربی را تسهیل کرد. همانطور که یونانیان ایده های مصر، بابل، آشور و ایران را جذب کردند، اولین جنبش های باطنی را به وجود آوردند. از اواخر قرن شانزدهم تا هجدهم، معنویت پس از اصلاحات در تئوسوفی، رزیکلاسیسم و فراماسونری تجلی یافت. به همین ترتیب، در عصر مدرن، نارضایتی از هژمونی علم در فرهنگ غرب و عدم ایمان به مسیحیت سنتی، متفکرانی مانند مادام بلاواتسکی را بر آن داشت که برای الهامات معنوی به شرق نگاه کنند. گودریک کلارک اندیشه باطنی مدرن را در پرتو پارادایم های علمی و پزشکی جدید همراه با روانشناسی تحلیلی کارل گوستاو یونگ بررسی می کند. این کتاب تاریخ کامل این جنبش ها را دنبال می کند و روایت قطعی باطنی گرایی غربی است.
  • تعداد رکورد ها : 36109