جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
سخنرانی فلسفه زبان در اروپای قاره‎ای
سخنران:
بابک احمدی
نوع منبع :
صوت , سخنرانی , درس گفتار،جزوه وتقریرات
منابع دیجیتالی :
فلسفه فرگه
عنوان :
نویسنده:
جوزف سالرنو؛ مترجم: علی بهروزی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
تهران - ایران: نشر نی,
چکیده :
موضوع کتاب حاضر آشنایی با آرای یکی از فیلسوفان آلمانی قرن نوزده به نام «گوتلوب فرگه» است. مجموعه اطلاعات این کتاب، معرفی فلسفة زبان و فلسفه منطقی است که گوتلوب و فرگه پروراند. این کتاب در درجه اول شرح و تکمله‌ای است بر دو مقالة فرگه موسوم به «در باب دلالت و ارجاع» و «اندیشه‌ها». مفاهیم این مختصر، عموماً حول دو اصطلاح کلیدی منطق جدید؛ یعنی «دلالت» و «ارجاع» می‌گردند که فرگه برای مشخص‌کردن دو وجه «معنی» به کار برد. مجموعه حاضر با هدف معرفی رویکردی جدید در فلسفه با تکیه بر شناساندن و معرفی آرای این فیلسوف تهیه و تدوین شده‌ است.
گوتلوب فرگه
نویسنده:
جوزف سالرنو؛ مترجم: محمد سعیدی‌مهر
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
تهران - ایران: شرکت انتشارات علمی و فرهنگی,
چکیده :
کتاب حاضر به توضیح دیدگاه‌های «گوتلوب فرگه» از فیلسوفان آلمانی قرن نوزدهم میلادی در حوزه فلسفة زبان و فلسفة منطق اختصاص دارد، و با بیان ساده برجسته‌ترین ابداعات فلسفی فرگه را در این دو حوزه شامل می‌شود. شهرت فرگه مدیون دفاع او از این منظر است که معانی زبان‌شناختی به هویت‌های فیزیکی و روان‌شناختی نیستند، بلکه امور مستقلی هستند که قلمرو سوّمی را در واقعیت عینی و مستقل از ذهن اشغال کرده‌اند. هدف اصلی از نگارش کتاب حاضر آن است که خوانشی از دو مقالة فرگه یعنی «درباره معنا و مدلول» و «اندیشه» به دست دهد.
درسگفتار فلسفه زبان
مدرس:
محمد مجتهد شبستری
نوع منبع :
صوت , درس گفتار،جزوه وتقریرات
منابع دیجیتالی :
درسگفتار درآمدی بر فلسفه‌ی زبان
مدرس:
مرتضی صداقت زاده آهنگری
نوع منبع :
صوت , درس گفتار،جزوه وتقریرات , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
فلسفه ی زبان از جریان های مهم فلسفه ی تحلیلی است که قایل به تبیین گری محتوای فلسفی توسط کنش زبانی است، و در پژوهش فلسفی به استعمالات واژگان ملازم با مفاهیم فلسفی توجه ویژه ای دارد. مسأله صدق، حکایت، معنا، ضرورت و مسائل دیگری از این دست، موضوع مطالعه فلسفه زبان هستند. سلسله جلسات پیش رو، درس های دکتر مرتضی صداقت زاده آهنگری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سال ۱۳۹۲-۱۳۹۳ می باشد که بر محور کتاب مایکل موریس ارایه شده است.
كلام جديد
عنوان :
نویسنده:
عبدالله ابراهیم زاده آملی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
كلام و فلسفه جديد- چنان كه خواھد آمد- ھمان كلام و فلسفه پیشینى و قديم است به اضافه نوآوريھاى پديد آمده در جھات گوناگون آن و به ويژه در مسائل، كه آن نیز به دلیل نیاز گسترده مخاطبان براى پاسخ به مسائل نوى دينى است كه به صورتھاى گوناگون از قبیل طرح پرسشھا، شبھات و مانند آن خود را نشان مىدھد و نیازمند تبیین و پاسخگويى است. گامى ديگر در مسیر پاسخگويى به اين نیاز مخاطبان فرھیخته و گرامى در گستره سپاه، بسیج و ساير نھادھاى مرتبط با آنھا است، كه ،« كلام جديد » اين متن به نام در ھشت فصل ( 16 واحد) تھیه و تدوين گرديد. فصل نخست به معرفى كلام جديد و مسائل پیرامونى آن اختصاص دارد. ھفت فصل ديگر تحت عناوين اخلاق و دين، دين و تكلیف، دين و آزادى، علم و ايمان، توسعه و دين، اقتصاد و دين و سیاست و دين، به بررسى رابطه دين با مسائل مزبور مىپردازد و در خلال آن به بسیارى از پرسشھا و شبھات پیرامون آنھا نیز پاسخ مىدھد