جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
صلاة علی الرسول المصطفي صلي الله علیه و آله (الشعار - التراث - الهویة)
نویسنده:
باسم حلّي
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت لبنان: دار الأثر,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
کتاب «صلاة علی الرسول المصطفي صلي الله علیه و آله» از سری مجموعه زندگانی پیامبر اسلام (صلي الله علیه و آله) است و موضوع این کتاب درود و سلام فرستادن بر پیامبر (صلي الله علیه و آله) و خاندان ایشان در هفت فصل عنوان شده است: درود فرستادن به محمد (صلي الله علیه و آله) و خاندانش در میراث دینی مسلمانان، درود و دیدگاه حس دینی، دلایل حرام بودن درود و صلوات ناقص، روایات شیعه و اهل سنت، هویت خاندان پیامبر (صلي الله علیه و آله) از دیدگاه وحی و میراث روانی، بحث‌های لغوی و فقهی درباره‌ی "صلاه" و سرانجام، فضیلت درود و سلام فرستادن و ثواب آن.
آیا می‎شود بعد از یکی از ارکان نماز مانند رکوع، سلام و صلوات بر وجود مقدس حضرت صدیقه طاهره ـ سلام الله علیها ـ فرستاد با این مضمون: اللّهم صلِّ علی الصدیقة الشهیده فاطمة الزهرا ـ سلام الله علیها ـ آیا سند و مؤیدی دارد؟
نوع منبع :
پرسش و پاسخ
پاسخ تفصیلی:
ابوحمزه ثمالي از يكي از ياران پيامبر ـ صلي الله عليه و آله و سلّم ـ نقل مي‎كند هنگامي كه آيه«إِنَّ اللَّهَ وَ مَلائِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِّ يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَ سَلِّمُوا تَسْلِيماً»[1] (خداوند و فرشتگانش بر پي بیشتر ...
کیفیت صلوات از نگاه فریقین
نویسنده:
محمدحسن زمانی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
«صلوات» از شعارهای مشترک کل امت اسلامی است که قرآن کریم صراحتاً به آن دستور داده است. اما متاسفانه کیفیت عبارت این شعار در بین دو فرقه بزرگ اسلامی مورد اختلاف قرار گرفته است. ضرورت اتحاد امت اسلامی اقتضا می‌کند که دو فرقه در این زمینه هم به وحدت نظر برسند. وجود دهها روایت و حدیث نبوی که راهنمای کیفیت صلوات است در حل این اختلاف نقش عمده دارد. تبیین این امر نیز از رسالتهای روحانیت و محققان و مؤلفان شیعه است، به ویژه اگر این احادیث از کتب خود اهل سنت جمع‌آوری و تدوین گردد. مقاله حاضر اقدامی است در همین زمینه و برای تحقق همین هدف. این نوشتارگامی ابتدایی و شایسته تکمیل از سوی دیگر محققان است. امید است برای جویندگان و پژوهشگران معارف حقیقی اسلام مؤثر افتد.