جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 86866
گوته، کانت و هگل: کشف ذهن [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Walter Kaufmann
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی : این کتاب بسیار خواندنی و جذاب - اولین کتاب از مجموعه سه جلدی درک ذهن انسان - بر سه شخصیت اصلی تمرکز دارد که تصویر ما را از انسان تغییر داده اند. کافمن مفاهیم سنتی گوته، کانت و هگل را به شدت بازبینی می‌کند و نشان می‌دهد که چگونه ایده‌های آنها درباره ذهن توسط ذهنیت‌های متمایز خودشان شکل گرفته است. نسخه کافمن از تاریخچه روانی از شایعات دور است و به دقت مستند شده است. او درک کاملاً جدیدی از دو قرن تاریخ فکری به ما ارائه می دهد، اما تمرکز اصلی او بر خودشناسی است. به گفته استفان اسپندر، «بهترین مترجم فاوست»، او در موقعیت منحصر به فردی برای انجام این وظیفه است. و از نظر سیدنی هوک «بی‌تردید جالب‌ترین و آموزنده‌ترین نویسنده هگل در زبان انگلیسی است». برجسته ترین مفسر کانت، لوئیس وایت بک، این کتاب در مورد گوته، کانت و هگل را «جذاب‌کننده» نامیده است - اثری که «با گفتن چیزهایی که هرگز نشنیده‌اند، بسیاری از مردم را برانگیخته می‌کند و جایگزینی ارائه می‌کند. خوانش پذیرفته شده آن بخش از تاریخ فلسفه چگونه است. داستان این که چگونه شخصیت بر فلسفه تأثیر می گذارد هرگز بهتر از این گفته نشده است.» به ما نشان داده می شود که چگونه گوته بیش از هرکسی قبل از خود کشف ذهن را پیش برد، در حالی که کانت از بسیاری جهات یک فاجعه بود. هگل مانند دیگران بین سالهای 1790 تا 1990 سعی کرد کانت و گوته را آشتی دهد. کافمن نشان می‌دهد که این غیرممکن است. او تصویر بزرگی را ترسیم می‌کند، اما او همیشه بسیار دقیق است و مشارکت‌های اصلی گوته و هگل و همچنین روش‌هایی را که تأثیر عظیم کانت فاجعه‌بار نشان می‌دهد، جزئیات می‌دهد.
مفهوم مالکیت در کانت، فیشته و هگل: آزادی، حق و شناخت [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Jacob Blumenfeld
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Taylor & Francis,
چکیده :
ترجمه ماشینی : این کتاب شرح مفصلی از نقش مالکیت در ایده آلیسم آلمانی ارائه می دهد. مفهوم مالکیت را در مرکز نظام های فلسفی کانت، فیشته و هگل قرار می دهد و نشان می دهد که چگونه مالکیت به مفاهیم آزادی، حق و به رسمیت شناختن گره خورده است. این کتاب با تبارشناسی انتقادی مفهوم مالکیت در فلسفه حقوقی مدرن آغاز می‌شود، و سپس با بازسازی نظریه مالکیت در دکترین حق کانت، مبانی حق طبیعی فیشته و فلسفه واقعی ینا هگل. با روی آوردن به سنت فلسفه آلمانی، برخلاف چارچوب‌های استاندارد آزادی‌خواهانه و فایده‌گرای مالکیت، به بررسی مسائل متافیزیکی، هنجاری، سیاسی و مادی می‌پردازد که مالکیت را به عنوان یک رابطه اجتماعی قابل درک می‌کند. این کتاب تئوری هنجاری مالکیت را که ریشه در عقل عملی، شناخت متقابل و آزادی اجتماعی دارد، تدوین می‌کند. این نظریه رابطه ای مالکیت، با الهام از ایده آلیسم آلمانی، زاویه ای تازه به نظریه مالکیت معاصر می آورد. علاوه بر این، زمینه فلسفی مهمی را برای بحث های قرن نوزدهم درباره مالکیت خصوصی، نابرابری، کار، سوسیالیسم، سرمایه داری و دولت فراهم می کند. مفهوم مالکیت در کانت، فیشته و هگل برای محققان و دانشجویان پیشرفته علاقه مند به فلسفه آلمان قرن نوزدهم، فلسفه اجتماعی و سیاسی، فلسفه حقوق، نظریه سیاسی و اقتصاد سیاسی جذاب خواهد بود.
أحكام الداخل في الإسلام - دراسة فقهية مقارنة - نسخة مصورة
نویسنده:
سالم بن حمزة بن أمين مدني
نوع منبع :
عکس،نمودار و جدول , کتابشناسی(نمایه کتاب) , مطالعه تطبیقی
کلیدواژه‌های اصلی :
القواعد القرءانية والأصول الإيمانية في تنزيه الله عن الجسمية والصورة والكيفية
نویسنده:
عماد الدين جميل حليم الحسيني الشافعي الأشعري
نوع منبع :
کتاب , کتابشناسی(نمایه کتاب)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
شركة دار المشاريع ,
عود آخرالزمان: ووگلین، هگل و جنبش های توقف تاریخ [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Michael J. Colebrook
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Rowman & Littlefield,
چکیده :
ترجمه ماشینی : «تکرار آخرالزمان: جنبش‌های وگلین، هگل و توقف تاریخ» پیوند عمیق بین ایدئولوژی‌های سیاسی مدرن و امیدها و رویاهای آخرت‌شناختی سکولار جامعه پسا مسیحی را بررسی می‌کند. این کتاب اساساً بر افکار اریک ووگلین، دانشمند سیاسی مهاجر آلمانی قرن بیستم تمرکز می‌کند، این کتاب استدلال می‌کند که ما نمی‌توانیم دنیای جهانی‌شده‌ای را که در آن زندگی می‌کنیم درک کنیم، مگر اینکه تأثیر پایدار دلالان مختلف «پایان تاریخ» - به‌ویژه، G.W.F هگل را درک کنیم. الکساندر کوژو و فرانسیس فوکویاما. او از طریق دریچه ووگلین رابطه بین این سه متفکر را کالبدشکافی می‌کند و همچنین ادعا می‌کند که اگرچه وگلین ممکن است هگل را اشتباه درک کرده باشد، انتقادات او از رویکرد هگلی به تاریخ دیدگاه‌های تازه و مهمی را در مورد جهان معاصر ارائه می‌کند. این یک استدلال قوی است مبنی بر اینکه ایده تاریخ به عنوان یک مسیر غایت‌شناختی که به سوی هدفی منتهی می‌شود – خواه هماهنگی کامل بین ملت‌ها، یک آرمان‌شهر تکنوکراتیک، بازگشت به یک «وضعیت طبیعت» بت‌های عاشقانه، یا آنچه کوژو و فوکویاما آن را «حالت طبیعی» می‌نامند. دولت جهانی و همگن» - پیامدهای گسترده و منحرفی برای مسیر سیاست خارجی و داخلی آمریکا دارد.
روح در تصویر موضوع زیبایی شناسی در پدیدارشناسی روح هگل [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Gianluca Garelli
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Il Mulino,
چکیده :
ترجمه ماشینی : بازنمایی که توسط هگل به‌عنوان شکلی از تفکر غیرعلمی و به‌عنوان مخالف این مفهوم درک می‌شود، مقدر است که بی‌وقفه بین عنصر حساس و عنصر جهانی در نوسان باشد. این کتاب به بررسی کارکردهای مختلف مفهوم بازنمایی در «پدیدارشناسی روح» هگل می‌پردازد. شاهکار هگل علیرغم ابهاماتش، و در واقع دقیقاً به خاطر آنها، اثری منحصربه‌فرد در فلسفه مدرن است، اول از همه به‌عنوان مجموعه‌ای خارق‌العاده از چهره‌ها: یعنی دقیقاً بازنمایی‌هایی که خواستار خارج شدن از جهان‌شمولی هستند. می اندیشند، اما با هم برای سیر صعودی مفهوم ضروری هستند و بنابراین به طرق مختلف در برابر ادعای انکار مطلق امر معقول مقاومت می کنند. بنابراین، در دیدگاه هگلی 1807، باقیمانده زیبایی‌شناختی نقشی اجتناب‌ناپذیر دارد: در بعد میانی خود بین امر مفرد و کلی، در واقع فضای ارتباط بین الاذهانی را باز نگه می‌دارد، که هم شرط امکان و هم هدف دیالکتیک است. .
شلینگ، هگل و فلسفه طبیعت: از ماده تا روح [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Benjamin Berger
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Taylor & Francis,
چکیده :
ترجمه ماشینی : این کتاب تفسیری اصلی از رابطه بین F.W.J. شلینگ و G.W.F. هگل این استدلال می کند که تفاوت بین این فیلسوفان را باید در پرتو تعهد مشترک آنها به فلسفه طبیعت و این ایده که روح یا انسانیت از جهان طبیعی پدید می آید درک کرد. نویسنده با بررسی مضامین، انگیزه‌ها و استدلال‌های اصلی آن، موضوعی را برای ارتباط معاصر فلسفه طبیعت ایده‌آلیستی آلمانی مطرح می‌کند. در طول مسیر، شلینگ و هگل نشان داده می‌شوند که بینش‌های کلیدی در مورد ساختار واقعیت و وابستگی موجودات زنده و انسان‌ها به فرآیندهای طبیعی غیرآلی ایجاد می‌کنند. در توضیح جزئیات فلسفه‌های طبیعت شلینگ و هگل، این کتاب برخی از اساسی‌ترین مفروضات ما را در مورد دامنه تحقیقات فلسفی و رابطه بین ماده، حیات و وجود انسان به چالش می‌کشد. شلینگ، هگل و فلسفه طبیعت برای محققان و دانشجویان پیشرفته ای که روی ایده آلیسم آلمانی کار می کنند و همچنین علاقه مندان به فلسفه های طبیعت معاصر و موضوع ظهور جذاب هستند.
اوروس و هگل در باب فلسفه و دین [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Catarina Belo
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی : این کتاب با مقایسه مواضع آوروس و هگل در مورد رابطه بین فلسفه و دین، موضوع مقامات ایمان و عقل و منشأ حقیقت را به ترتیب در یک بافت اسلامی قرون وسطایی و یک بافت مسیحی مدرن بررسی می‌کند. بلو از طریق تحلیلی عمیق از دیدگاه‌های موازی آوروس و هگل در مورد ماهیت گفتمان فلسفی و دینی، بینش‌های جدیدی را در مورد دیدگاه‌های آن‌ها درباره رابطه دانش فلسفی و معرفت دینی و تفاوت‌های بین فلسفه و دین ارائه می‌کند. علاوه بر این، Belo به بررسی آثار خاصی می‌پردازد که هنوز توسط محققان مدرن مورد مطالعه قرار نگرفته‌اند.
لماذا الدين؟ لماذا الإسلام؟ لماذا التشيّع؟
نویسنده:
مؤسسة الدليل للدراسات والبحوث العقدية - الشيخ حميد رضا شاكرين ـ المعرّب السيّد حيدر الحسيني
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
کلیدواژه‌های اصلی :
المسيح المخلص في المصادر اليهودية والمسيحية
نویسنده:
نبيل انسى الغندور
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
  • تعداد رکورد ها : 86866