جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 298002
تصوف معاصر: تقوا، سیاست و فرهنگ عامه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Meena Sharify-Funk, William Rory Dickson, Merin Shobhana Xavier
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
تصوف در کرالا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
V. Kunhali
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Publication Division, University of Calicut,
شاهدی بر شگفتی ها: تصوف و تخیل ادبی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Tony K. Stewart
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of California Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مجموعه وسیعی از ادبیات تخیلی به زبان بنگالی وجود دارد که قدیسان صوفی تخیلی را وارد دنیای اساطیری پیچیده خدایان و الهه‌های هندو می‌کند. داستان‌های پیر کاتا که قدمت آن به قرن شانزدهم می‌رسد، هنوز هم امروزه به طور گسترده خوانده و اجرا می‌شوند. وقایعی که به وقوع می پیوندند با افسانه های شب های عربی رقابت می کنند، که باعث شده است آنها را به عنوان داستان های عامیانه ساده رد کنند، اما کار این داستان ها عمیق است: آنها بینش شگفت انگیزی را در مورد چگونگی عادت اسلام به زندگی فرهنگی بنگلا ارائه می دهند. دنیای سخنگو تونی کی استوارت در شاهد مارولز، داستان های خیره کننده قدیسان صوفی را از زیر خاک بیرون می کشد تا دیدگاه جدیدی را در مورد شیوه های ظریفی که اسلام شکل متمایز خود را در بنگال به خود گرفت، نشان دهد.
بخارا و مسلمانان روسیه: تصوف، تعلیم و پارادوکس اعتبار اسلامی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Allen J. Frank
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Brill Academic Pub,
چکیده :
ترجمه ماشینی: آلن فرانک در بخارا و مسلمانان روسیه رابطه بین مسلمانان روسیه و شهر بخارا را بررسی می‌کند و پارادوکس‌های ظهور وجهه اسلامی مبتنی بر تصوف شهر و ظهور اصلاح‌گرایی اسلامی در روسیه را بررسی می‌کند.
از شمنیسم تا تصوف: زنان، اسلام و فرهنگ در آسیای مرکزی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Razia Sultanova
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
I.B.Tauris,
چکیده :
ترجمه ماشینی: زنان به طور سنتی نقشی حیاتی در اسلام در سراسر آسیای میانه ایفا کرده اند - منطقه وسیعی از دریای خزر تا سیبری. راضیه سلطانوا با این مطالعه ابتکاری و بدیع به بررسی تجربیات زنان مسلمان در منطقه و شیوه هایی که مذهب زندگی روزمره آنها را شکل داده است و امروز نیز ادامه می دهد، می پردازد. از شمنیسم تا تصوف به بررسی تأثیر متقابل اساسی بین باور مذهبی و میراث فرهنگی موسیقی و رقص می پردازد و اولین کتابی است که به ویژه بر نقش زنان تمرکز دارد. آیین و موسیقی در قلب فرهنگ آسیای مرکزی و اسلامی نه تنها در مراسم عروسی و عزا، بلکه در تمام جنبه های زندگی روزمره قرار دارد. از طریق تحلیل عمیق او از این جنبه های زندگی فرهنگی در جامعه آسیای مرکزی، از شمنیسم تا تصوف، بینش های مهمی را در مورد زندگی جوامع در منطقه ارائه می دهد. نقش زنان در مطالعات فرهنگ دینی اغلب نادیده گرفته شده است و این کتاب خلأ بزرگی را پر می کند و زنان را به بافت تاریخی و فرهنگی برحق خود باز می گرداند. خواندن آن برای هر کسی که علاقه جدی به تاریخ یا دین آسیای مرکزی یا اسلام جهانی دارد ضروری خواهد بود.
تصوف غربی: از عباسیان تا عصر جدید [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mark Sedgwick
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: گاهی اوقات تصوف غربی به عنوان پدیده ای نسبتاً جدید «عصر جدید» رد می شود، اما مارک سدویک در این کتاب استدلال می کند که ریشه های عمیقی هم در جهان اسلام و هم در غرب دارد. در واقع، اگرچه اولین سازمان مهم صوفیانه غربی تا سال 1915 تأسیس نشد، اولین بحث غربی درباره تصوف در سال 1480 چاپ شد و علاقه غرب به تفکر صوفیانه به قرن سیزدهم بازمی‌گردد. سجویک با اولین خاستگاه های تصوف غربی در نوافلاطونی گری متاخر و اوایل فلسفه عرب شروع می شود و منشأهای بعدی را در انتقال های مکرر بین فرهنگی از جهان اسلام به غرب، در اندیشه رنسانس و روشنگری اروپا، و در اندیشه و تفکر مذهبی دنبال می کند. تخمیر قرن نوزدهم او سپس توسعه تصوف سازمان یافته در غرب را از سال 1915 تا 1968 دنبال می کند، سالی که اولین فرقه صوفی غربی بر اساس الگوهای صرفاً اسلامی پایه گذاری شد. تصوف غربی تأثیر این خاستگاه‌ها، اندیشه‌های آشنا و کمتر آشنا را نشان می‌دهد: آزادی‌گرایی نوافلاطونی، دائمی‌گرایی، وحدت‌گرایی، جهان‌شمولی و باطنی‌گرایی. تصوف غربی محصول عصر جدید نیست، بلکه حاصل اسلام، جهان باستان و قرن‌ها تاریخ دینی و فکری غرب است. سدویک با استفاده از منابعی از دوران باستان تا اینترنت، نشان می‌دهد که پدیده تصوف غربی از قرن‌ها نقل و انتقالات بین فرهنگی و بخشی از رابطه دیرینه بین اندیشه غربی و اسلام است.
تصوف جهانی: مرزها، روایات و اعمال [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Francesco Piraino (editor), Mark Sedgwick (editor)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Hurst,
چکیده :
ترجمه ماشینی: عرفان پدیده ای رو به رشد و جهانی است و به دور از یادگاری رو به زوال که زمانی تصور می شد وجود داشته باشد. این کتاب کار چهارده متخصص برجسته را گرد هم می آورد تا به طور سیستماتیک موضوعات کلیدی حضور جهانی جدید تصوف، از یمن تا سنگال از طریق شیکاگو و سوئد را بررسی کنند. مشارکت کنندگان به گسترش جهانی و موضع بازیگران اصلی مانند با علویه، تیجانیه «آفریقایی» و جنبش گولن نگاه می کنند. آنها از فرهنگ جهانی صوفیانه، از مولانا گرفته تا رپ، ترسیم می کنند و می پرسند که چگونه تصوف جهانی رویه های جنسیتی متفاوت و متناقض را در خود جای می دهد. آنها رابطه مناقشه‌آمیز و در حال تغییر بین اسلام و جهان‌شمول را بررسی می‌کنند: آیا تصوف جوهره بی‌زمان و جهانی همه ادیان، کلید تساهل و همزیستی مسلمانان و غیرمسلمانان است؟ یا قلب صرفاً اسلامی عمل و اعتقاد سنتی و اصیل است؟ در نهایت، کتاب به سیاست می پردازد. دولت‌ها و بازیگران سیاسی در غرب و جهان اسلام از پوشش و زبان تصوف برای پیشبرد اهداف خود استفاده می‌کنند، در حالی که صوفیان در حال ایجاد اتحاد با آنها علیه دشمنان مشترک هستند. این سؤال دشواری را مطرح می کند که آیا صوفیان از اسلام در برابر افراط گرایی دفاع می کنند، از استبداد علیه دموکراسی حمایت می کنند یا شاید هر دو را انجام می دهند.
تحفه ای عباسی: سلسله طلایی تصوف در اسلام شیعی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Muhammad Ali Sabzvari
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University Press of America,
چکیده :
ترجمه ماشینی: ترجمه محمد ح.فقفوری این کتاب یکی از قدیمی ترین و مهم ترین منابعی است که درباره معارف باطنی اسلام از منظر شیعه نوشته شده است. خاستگاه قرآنی تصوف و ارتباط نزدیک آن با تشیع را نشان می دهد. این کتاب عمدتاً بر اساس تعالیم قرآن، روایات حدیثی امامان شیعه و آموزه‌های اساتید متقدم صوفیه است. منحصر به فرد بودن، اصالت و قدرت کتاب در همین است. تحفه یی عباسی به نثر معمولی دوره صفوی نوشته شده و مملو از کلمات و عبارات عربی است. سختی و خشکی سبک اما با نقل به موقع روایات نبوی، روایات ائمه شیعه و اشعار صوفیانه که توسط عطار، مولانا، حافظ، منصور حلاج و نیز مؤلف سروده شده است، به درستی جبران می شود. این اثر پیامی جهانی برای همه انسانها دارد، به ویژه در زمانه ای که تصوف و تشیع توسط شبه صوفیان و شیعیان افراطی بازنمایی می شود و بسیاری از خوانندگان در جهان اسلام و در غرب آن را به اشتباه درک می کنند.
رساله القشیری در باب تصوف: الرساله القشیریه فی علم التصوف [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Abu’l-Qasim al-Qushayri
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Garnet Publishing Limited,
چکیده :
ترجمه ماشینی: ترجمه الکساندر دی کنیش مؤلف رساله تصوف ابوالقاسم قشیری (376-465 هجری قمری / 986-1074 میلادی) از علما و عارفان مشهور اهل سنت شافعی اشعری (صوفی) اهل خراسان در ایران بود. رساله او احتمالاً محبوب ترین کتابچه راهنمای صوفیانه است. این کتاب که در سال 437 هجری قمری / 1045 پس از میلاد نوشته شده است، تا به امروز به عنوان یک کتاب درسی اولیه برای بسیاری از نسل‌های تازه‌کار صوفی خدمت کرده است. القشیری بینش روشنگرانه ای از زندگی روزمره شیفتگان صوفی قرن هشتم تا یازدهم میلادی و معضلات اخلاقی و اخلاقی آنها در تلاش برای ایجاد تعادل ظریف بین اعتقادات زاهدانه و عرفانی خود و مقتضیات زندگی به ما داده است. در جامعه ای که بر اساس رتبه، ثروت و قدرت نظامی اداره می شود. در روایت قشیری، «دوستان خدا» صوفی (اولیاء) به‌عنوان «پادشاهان» واقعی، اگر تاج‌گذاری نشده باشند، به تصویر کشیده شده‌اند، نه آن فرمانروایان دنیوی که به نظر می‌رسد آن را بر گله مشترک مؤمنان فرمانروایی می‌کنند. با این حال، حتی پیشرفته ترین اساتید صوفی نیز نباید رستگاری را بدیهی بدانند. معجزه کردن، هر چقدر هم که تماشایی باشد، نمی تواند برای صوفی «نتیجه مطلوب» در زندگی پس از مرگ تضمین کند، زیرا ممکن است جز نیرنگی از جانب خداوند باشد که می خواهد تمامیت اخلاقی بنده اش را بیازماید. در رساله، این نقوش و بسیاری دیگر از نقوش صوفیانه با حکایات و تمثیل هایی نشان داده شده است که صوفیان قشیری را در زمینه های مختلف نشان می دهد: رنج کشیدن از گرسنگی و تشنگی در بیابان، هنگام زیارت مکه، شرکت در «معنوی». استماع، تلاوت قرآن، جنگ با دشمن «کافر» و امیال خود، تأمین معاش، مراقبه در خلوت، نماز خواندن، معجزه کردن، معاشرت با «اهالی بازار»، خانواده آنان. اعضا و همسالان، رویاپردازی و مرگ.
شهدای صوفی عشق: تصوف چشتی در جنوب آسیا و فراتر از آن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Carl W. Ernst, Bruce B. Lawrence (auth.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan US,
چکیده :
ترجمه ماشینی: تصوف دینی است که بر معرفت مستقیم الهی در درون هر فرد تأکید دارد و مراقبه، موسیقی، آواز و رقص به عنوان گام‌های معنوی حیاتی برای رسیدن به وحدت با خداوند تلقی می‌شود. راه های صوفیانه عرفان و عبادت با انگیزه آرمان های اسلامی همچنان در کشورهایی از مراکش تا چین توسط مردان و زنان انتخاب می شود و نزدیک به صد راسته در سراسر جهان وجود دارد که هشتاد تای آن در ایالات متحده وجود دارد و در حال رونق است. سلسله صوفی چشتی از قرن دوازدهم تا کنون رایج ترین و محبوب ترین سنت صوفیانه بوده است. شهدای صوفی عشق دیدگاهی انتقادی از نگرش غربی ها نسبت به اسلام و تصوف ارائه می دهد و اهمیت معاصر آن را چه در غرب و چه در سرزمین های سنتی صوفیانه روشن می کند. در نهایت، از طریق ترجمه متونی که برای اولین بار به زبان انگلیسی ارائه می شود، دسترسی به صدای مراجع صوفی را فراهم می کند.
  • تعداد رکورد ها : 298002