جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 35334
کتاب مقدس، متافیزیک، و شعر: لیوان بینایی آستین فارر با تفسیر انتقادی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Robert MacSwain
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ashgate Publishing; Routledge ,
کلیدواژه‌های اصلی :
فلسفه در ایران اوایل صفوی: نجم الدین محمود النیریزی و تألیفات او: 82 (فلسفه، کلام و علوم اسلامی. متون و مطالعات) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Reza Pourjavady
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
BRILL ,
چکیده :
چکیده ماشینی : این کتاب درباره فیلسوف مسلمان شیعه اوایل قرن شانزدهم به نام نجم الدین محمود النیریزی است. وی که در شیراز تحصیل کرد، به فلسفه ابن سینا و سهروردی علاقه مند شد. پژوهش حاضر، جدای از نیریزی، به معرفی فیلسوفان معاصر وی و ارائه طرح‌هایی از چالش‌های اصلی فلسفی آن زمان می‌پردازد.
ناتوانی در فلسفه و الهیات مسیحی قرون وسطی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Scott M. Williams (editor)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
چکیده ماشینی : این کتاب از ابزارهای فلسفه تحلیلی و قرائت دقیق متون فلسفی و کلامی مسیحی قرون وسطی استفاده می کند تا آنچه را که این متفکران در مورد آنچه امروز «ناتوانی» می نامیم، بررسی کند. فصل ها همچنین آنچه را که این نویسندگان قرون وسطایی می گویند با فیلسوفان مدرن و معاصر مقایسه می کنند. الهی دانان معلولیت این رویکرد دوگانه درک ما را از تاریخچه ناتوانی در فلسفه و الهیات مسیحی قرون وسطی غنی می کند و راه های جدیدی را برای تحقیق برای محققان معاصری که در مورد معلولیت کار می کنند باز می کند. جلد به سه قسمت تقسیم شده است. بخش اول به چارچوب های نظری مربوط به ناتوانی می پردازد، به ویژه در مورد سؤالاتی در مورد تعریف(های) «ناتوانی» و چگونگی ارتباط ناتوانی با رفاه. سپس فصل‌ها به دو بخش دیگر تقسیم می‌شوند تا روش‌هایی را که فیلسوفان و متکلمان قرون وسطایی درباره ناتوانی نظریه‌پردازی می‌کردند، بازتاب دهند. قسمت دوم مربوط به ناتوانی در این زندگی است و قسمت سوم مربوط به ناتوانی در زندگی پس از مرگ است. در مجموع، این فصل ها دو مشاهدات کلی را پشتیبانی می کنند. اولاً، این متکلمان فلسفی گاه با استفاده از استدلال ها و مثال های متضاد ضد توان گرایی الهیاتی و فلسفی در برابر دیدگاه های توان گرایانه یونانی-رومی مقاومت می کنند. در اینجا ما برخی از دیدگاه‌های شگفت‌انگیز مثبت ناتوانی را می‌یابیم که در روایت‌های مختلف زندگی شاد انسانی گنجانده شده‌اند. ما همچنین کرامت یکسانی برای همه انسانها بدون توجه به توانایی یا ناتوانی پیدا می کنیم. ثانیاً، برخی از بذرهای دیدگاه‌های توانگرایانه مدرن و معاصر در فلسفه و الهیات مسیحی قرون وسطی، به ویژه با توجه به شخصیت و عقلانیت، تفسیر روشنفکرانه از imago Dei، و شناسایی کرامت انسانی با استفاده از عقل، ایجاد شد. این جلد ناتوانی را در طیف وسیعی از نویسندگان مسیحی قرون وسطی از زمان آگوستین تا فرانسیسکو سوارز بررسی می کند. این مورد برای دانش پژوهان و دانشجویان فارغ التحصیل شاغل در فلسفه و الهیات قرون وسطی یا مطالعات مربوط به معلولیت مورد علاقه خواهد بود.
دفاع مقدس تئودور استودیت از نمادها: الهیات و فلسفه در بیزانس قرن نهم (مطالعات مسیحی اولیه آکسفورد) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Torstein Theodor Tollefsen
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
OUP Oxford ,
چکیده :
چکیده ماشینی : دفاع مقدس تئودور استودیت از نمادها، تحقیقی در مورد الهیات شمایل سنت تئودور استودیت ارائه می دهد، عمدتاً همانطور که در سه ردیه او از شمایل شکنان، Antirrhetici tres adversus iconomachos ارائه شده است. تورشتاین تئودور تولفسن «فلسفه تصاویر» تئودور را بررسی می‌کند، یعنی آموزه‌های او درباره تصاویر و استدلال‌های او که مشروعیت تصاویر را به طور کلی و مسیح را به طور خاص توجیه می‌کنند. تولفسن کاوشی تاریخی، الهیاتی و فلسفی در مورد دکترین تئودور درباره تصاویر و استدلال‌های او در توجیه حقانیت تصاویر و مسیح ارائه می‌کند. علاوه بر عناصر اصلی دفاع تئودور از شمایل، مانند مسئله مسیح شناسی، رابطه بین تصویر و نمونه اولیه، مسئله تکریم، توضیح او در مورد اینکه چرا ممکن است درباره تصویری بگوییم «این مسیح است» و این کتاب دارای مقدمه ای است که تئودور را در تاریخ فلسفه بیزانس با تفکر بدیع او در مورد شخصیت معرف نماد قرار می دهد: او دانشی نسبت به مباحث منطقی سنتی دارد و می تواند از اشکال استدلالی در مقابله با مخالفان شمایل شکن خود استفاده کند. این جلد همچنین ضمیمه ای ارائه می دهد که نشان می دهد با توجه به ویژگی مسیحیت به عنوان یک دین، ساختن تصاویر به نوعی طبیعی است.
همسفران: مطالعه ای در مورد شکل گیری هویت پیروان عیسی از پیشینه یهودی، مسیحی و مسلمان در سرزمین مقدس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Peter Lawrence
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Verlag für Kultur und Wissenschaft Culture and Science Publ. ,
مسیح و نظم مخلوق: دیدگاه‌هایی از الهیات، فلسفه و علم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Andrew B. Torrance (editor), Thomas H. McCall (editor)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Zondervan ,
چکیده :
چکیده ماشینی : بر اساس ایمان مسیحی، عیسی مسیح مکاشفه نهایی نه تنها از ماهیت خدای خالق است، بلکه در مورد چگونگی ارتباط خدای خالق با نظم خلقت نیز می باشد. عهد جدید صراحتاً عمل آفرینش را به شخص عیسی مسیح مرتبط می‌کند - که او نیز در خلقت مشارکت دارد و گفته می‌شود که با اعمال مشارکت خود رستگاری نهایی خلقت را از مشکلاتی که در حال حاضر به آن مبتلا هستند، تضمین کرده است. الهیات مسیحی پیشنهاد می‌کند که عیسی مسیح، کلام متجسد و حکمت خدا، عاملی که روح خدا در میان ما در او حضور دارد، منطق و سرفصل همه چیز است - زمانی که ما آن را تجربه و کشف می‌کنیم. طبیعت و تمام معماهای آن؛ خود ماده بنابراین مسیح شناسی برای الهیات خلقت کاملاً اساسی است، زیرا این امر هم در کتاب مقدس و هم در الهیات اولیه مسیحیت آشکار شده است. با همه اینها، گفتگوی معاصر درباره علم و ایمان، تا حد قابل توجهی تمایل دارد که اهمیت عیسی مسیح را نادیده بگیرد و در عوض بر یک «خدای شگفت‌انگیز» یا «خدای الهیات طبیعی» تمرکز کند. چنین خداباوری عمومی از منظر الهیات مسیحی در سطوح مختلف مشکل ساز است و گاه به الاهیاتی کم و بیش دئیستی منتهی شده است: این تصور که خدا جهان را آفریده، سپس تا حد زیادی آن را به حال خود رها کرده است. چنین الاهیاتی با تفسیرهای کلاسیک مسیحی از خلقت، مشیت، رستگاری و آخرت شناسی فاصله زیادی دارد. بر این اساس، الهیات آفرینش فقط مربوط به «آغازهای دور» یا اعمال دوردست یک مبتکر الهی نیست. در عوض، عیسی مسیح متجسد، خود - به طور قابل توجهی - وسیله و هدفی است که خود خلقت برای آن وجود دارد. اگر بخواهیم در مورد دنیای خود درست فکر کنیم، آن را مطالعه کنیم و عاقلانه در آن زندگی کنیم، باید اهمیت او را به طور متمرکز در نظر بگیریم. چنین ادعای جسورانه ای ممکن است به چه معنا باشد، و چرا عیسی مسیح توسط الهیات مسیحی گفته می شود که برای درک رابطه کلی خدا با نظم خلقت بسیار مهم است؟ این اهمیت برای علم چه معنایی دارد؟ مسیح و نظم آفریده شده با جمع آوری بینش دانشمندان کتاب مقدس، الهیات، مورخان، فیلسوفان و دانشمندان به این سؤالات می پردازد. این مجموعه مقالات میان رشته‌ای، اهمیت عیسی مسیح را برای درک جهان خلقت، به‌ویژه که آن جهان توسط علوم طبیعی مشاهده می‌شود، بازتاب می‌دهد. از مشارکت کنندگان مسیح و نظم خلقت می توان به مرلین مک کورد آدامز، ریچارد باکهام، دبورا هارسما، پل موزر، موری رای، جیمز کی. ای. اسمیت، نورمن ویرزبا، ان تی رایت و غیره اشاره کرد.
پدران مدرن نه ظالم هستند و نه ظالم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Thomas Schirrmacher
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Verlag für Kultur und Wissenschaft Culture and Science Publ. ,
انسان سازی برده داری در عهد عتیق: با بخشی در مورد "نقش انجیلی ها در الغای برده داری" [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
D. L. Baker; Thomas Schirrmacher; John Warwick Montgomery; Thomas Schirrmacher (editor)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Verlag für Kultur und Wissenschaft Culture and Science Publ. ,
اسلام بشردوستانه، مسیحیت انجیلی، و برخورد تمدن ها مشارکتی جدید برای صلح و آزادی مذهبی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Thomas K. Johnson
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Verlag für Kultur und Wissenschaft Culture and Science Publ. ,
  • تعداد رکورد ها : 35334