جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 38089
انگیزه عدالت در رفتار اجتماعی: انطباق با زمان کمیابی و تغییر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Sally C. Lerner (auth.), Melvin J. Lerner, Sally C. Lerner (eds.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer US,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این جلد به دلیل نگرانی از آینده قریب الوقوع برای کشورهای «دارای» ... آن جوامعی مانند ایالات متحده که مبتنی بر فناوری پیچیده و سطح بالای مصرف انرژی هستند، طراحی شده است. حتی خوش‌بینانه‌ترین پیش‌بینی‌ها به‌عنوان پایه حداقل تغییرات نسبتاً سریع و رادیکال در تمام جنبه‌های جامعه را شامل می‌شود که منعکس‌کننده انطباق یا واکنش‌هایی به خواسته‌های ایجاد شده توسط تهدید بالقوه برای پایه فناوری، منابع انرژی، و خود سیستم حمایت از زندگی است. منبع این تهدیدها هرچه که باشد - چه نتیجه نیروهای درون زا یا برون زا باشد - آنها تغییراتی را در نهادهای اجتماعی ما ایجاد خواهند کرد. تغییراتی که نه تنها ناشی از تلاش برای انطباق، بلکه از پیامدهای ناخواسته شکست در سازگاری است. یک فرض معقول این است که هر چه آینده برای ما رقم بخورد، ما ترجیح می دهیم در دنیایی با حداقل رنج زندگی کنیم و بیشترین فرصت را برای تحقق پتانسیل انسانی داشته باشیم. سپس این سؤال تبدیل به یکی از این سؤالات می شود که چگونه می توانیم این اهداف را در آن سناریو برای آینده قریب الوقوع فراهم کنیم... دنیایی از تهدید، تغییر، نیاز به انطباق، کاهش دسترسی به چیزهایی که آشنا، راحت و مورد نیاز بوده است.
نظریه، عدالت و تغییر اجتماعی: ادغام نظری و کاربردهای انتقادی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Christopher R. Williams, Bruce A. Arrigo (auth.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer US,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در طول تاریخ، بحران‌های اجتماعی و فکری پیشنهادهای قانع‌کننده‌ای را برای اصلاحات آغشته به حساسیت‌های مترقی مختلف به وجود آورده‌اند. برای مثال، در رشته جرم‌شناسی - به‌ویژه در طول دهه‌های 1980 و 1990- تعدادی از دیدگاه‌های نظری نامتعارف پدیدار شد که به دنبال به چالش کشیدن بسیاری از مفروضات نهفته در گفتمان جریان اصلی خود، و پیشنهاد راه‌حل‌های جایگزین برای تغییر معنادار و پایدار بود. . این تلاش‌ها که در جهت‌گیری فراگیر به عنوان «انتقادی» تلقی می‌شوند، می‌توانند در چندین رشته خاص نظری و روش‌شناختی تحقیق (مانند آنارشیسم، صلح‌طلبی، نظریه آشوب، پست مدرنیسم) ردیابی شوند. اگرچه این مدل‌های نوظهور از برخی جهات متمایز هستند، اما به‌واسطه نارضایتی مشترکشان با اندیشه‌های جرم‌شناسی مرسوم و با موضع رادیکالیزه‌شده‌شان در قبال بحران‌های معرفتی موجود و قبلاً بررسی‌نشده، به‌طور پارادایمیک مرتبط هستند. در مجموع، این دستور کار اصلاحاتی است که به دنبال ایجاد نظم اجتماعی انسانی تر و عادلانه تر است، به ویژه در شرایطی که شهروندان و جامعه با مشکلات نهادی و جمعی ناشی از جرم، بزهکاری و انحراف مواجه می شوند. تئوری، عدالت و تغییر اجتماعی: ادغام نظری و کاربردهای انتقادی مجموعه‌ای از مقالات تحریک‌آمیز را نشان می‌دهد که به طور سیستماتیک نقش نظریه اجتماعی انتقادی را در تقویت عدالت و تغییر در چندین زمینه اجتماعی مرتبط، هرچند مشکل‌ساز، مرور یا گسترش می‌دهد. با توجه به نیاز به پرداختن به تفاسیر مفهومی و دغدغه‌های عمل‌گرایانه، مقالات موجود در این جلد با «بحران مضاعف» مستمری که نظریه و عمل در ساخت دانش با آن مواجه است، دست و پنجه نرم می‌کنند. با تخصیص و ادغام بینش‌های مختلف از چندین خط تحقیق متحرک و متحرک، هر فصل به طرز ماهرانه‌ای نشان می‌دهد که کجا و چگونه تفکر جامعه‌شناختی و جرم‌شناختی متعارف نتوانسته است به طور مؤثر به موضوعات اجتماعی انسانی مانند بی خانمانی، بیماری روانی، حقوق اقلیت‌ها، عدالت نوجوانان، عدالت جهانی رسیدگی کند. خشونت و مجازات کیفری با انجام این کار، نظریه، عدالت و تغییر اجتماعی جهت‌گیری جدید و بسیار مورد نیاز را در رابطه با توسعه نظریه در علوم اجتماعی ارائه می‌کند و نشان می‌دهد که چرا ترسیم چنین مسیری از نظریه/عمل چشم‌انداز روشن‌تری برای عدالت و تغییر در جامعه و زندگی ما به همراه دارد. .
محاکات و امپراتوری: دنیای جدید، اسلام و هویت های اروپایی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Barbara Fuchs
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در اینجا نویسنده به بررسی پویایی تقلید در میان قدرت‌های اولیه اروپایی مدرن در متون ادبی و تاریخ‌نگاری از اسپانیا، ایتالیا، انگلستان و دنیای جدید قرن شانزدهم و اوایل قرن هفدهم می‌پردازد. این کتاب طیف وسیعی از مطالب، از جمله بازنمایی اروپایی از موضوعات دنیای جدید و اسلام را در نظر می‌گیرد. این دیدگاه فراآتلانتیک درباره امپریالیسم مدرن اولیه را با آگاهی از وضعیت دریای مدیترانه تکمیل می کند و مشکلات خواندن و انتقال ادبی را در نظر می گیرد. ایدئولوژی امپریالیستی و هویت های استعماری؛ تقلبی و جعل؛ و دزدی دریایی
پوپولیسم و آینه دموکراسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ernesto Laclau
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Verso,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مجموعه ای قطعی که توسط یکی از مقامات برجسته جهان در مورد پوپولیسم ویرایش شده است. پوپولیسم سؤالات ناخوشایندی را در مورد اشکال مدرن دموکراسی ایجاد می کند. اغلب نمایانگر چهره زشت مردم است. این نه عالی ترین شکل دموکراسی است و نه دشمن آن. بلکه آینه‌ای است که دموکراسی می‌تواند خود، زگیل‌ها و همه چیز را در کشفی از خود و آنچه که فاقد آن است در نظر بگیرد. مقالاتی با تعدادی از مطالعات موردی سفارشی ویژه در مورد سیاست پوپولیستی.
هشتگ اسلام: محیط های سایبری-اسلامی چگونه مرجعیت دینی را تغییر می دهند [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Gary R Bunt
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of North Carolina Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: گری آر. بانت یک پیشگام بیست ساله در مطالعه محیط های سایبری-اسلامی (CIES) است. در کتاب جدید خود، بونت روش‌های متنوع و شگفت‌انگیزی را بررسی می‌کند که فناوری دیجیتال به نحوه ارتباط مسلمانان در سراسر سرزمین‌های وسیع با مقامات مذهبی در تحقق برنامه‌های معنوی، عرفانی و قانونی شکل می‌دهد. از شبکه‌های اجتماعی گرفته تا وب‌سایت‌ها، عناصر ضروری اعمال مذهبی و مرجعیت اکنون به صورت آنلاین نمایندگی دارند. مسلمانان با پذیرش فوری و دسترسی عمومی به اینترنت، به طور فزاینده ای برای مشاوره و پاسخ به سؤالات مهم مذهبی به فضای مجازی روی می آورند. با این حال، محیط های آنلاین اغلب مدل های سنتی اقتدار را به چالش می کشند. یکی از نتایج، ظهور علما و مراجع با سواد دیجیتالی است که تأثیر و تأثیر آنها فراتر از مرزهای سنتی امامان، ملاها و شیوخ است. بونت نشان می دهد که چگونه از لفاظی آنلاین و رسانه های اجتماعی برای بیان ایمان مذهبی توسط بسیاری از سازمان ها و افراد مسلمان، از کمدین های مسلمان و مدافعان حقوق زنان گرفته تا گروه های جهاد محور، مانند "دولت اسلامی" و القاعده، استفاده می شود. که اکنون به وضوح بر سیاست های استراتژیک رسانه های دیجیتال تکیه می کنند تا اقتدار خود را افزایش داده و توجیه کنند و جذب نیرو کنند. این کتاب روشن می کند که درک CIE برای تفسیر کل نگر از مرجعیت در اسلام معاصر بسیار مهم است.
اومانیسم در رنسانس اسلام: احیای فرهنگی در دوران آل بویه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Joel L. Kraemer
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Brill Academic Pub,
چکیده :
ترجمه ماشینی: تحت حکومت روشنگرانه آل بویه (945-1055 م.) جهان اسلام شاهد یک رنسانس فرهنگی بی نظیر بود. این کتاب بررسی ماهیت محیطی است که تحول فرهنگی در آن رخ داده و نخبگان فرهنگی که حاملان آن بودند.
انتظام دین: مطالعات موردی از سراسر جهان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James T. Richardson (auth.), James T. Richardson (eds.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer US,
چکیده :
ترجمه ماشینی: تنظیم دین: مطالعات موردی از سراسر جهان، از طریق گنجاندن مشارکت‌های محققان بین‌المللی، یک بررسی جهانی از نحوه تنظیم گروه‌های مذهبی توسط تعدادی از جوامع معاصر ارائه می‌کند. بر تلاش‌های قانونی برای اعمال کنترل اجتماعی بر چنین گروه‌هایی، به‌ویژه از طریق پرونده‌های قضایی، اما همچنین با تلاش‌های اصلی قانون‌گذاری منتخب برای تنظیم آنها تمرکز دارد. به این ترتیب، این تحلیل در محدوده وسیع جامعه شناسی کنترل اجتماعی و به طور خاص تر، کنترل اجتماعی قانونی قرار می گیرد، موضوعی که در مطالعه چگونگی تلاش جوامع معاصر برای حفظ نظم اجتماعی بسیار مورد توجه است. جزئیات واقعی در مورد تحولات اجتماعی و حقوقی در جوامعی که مذهب به عنوان مشکل آفرین تعریف شده است شامل اروپای غربی و شرقی، آسیا، اقیانوسیه و قاره آمریکا می شود. این کتاب مورد توجه محققان و دانشجویان جامعه شناسی دین، جامعه شناسی حقوق، سیاست اجتماعی و مطالعات دینی و همچنین سیاست گذاران خواهد بود.
اندیشه نوین اسلامی در عصری افراطی: مرجعیت دینی و نقد درونی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Muhammad Qasim Zaman
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در میان علمای تحصیل‌کرده سنتی در جهان اسلام، اختلاف نظرهای زیادی در مورد بحران‌هایی که جوامع مدرن مسلمان را گرفتار می‌کنند و بهترین روش مقابله با آن‌ها وجود دارد، و بحث‌ها از 11 سپتامبر به بعد فوریت بیشتری پیدا کرده است. این کتاب با تحلیل آثار محمد رشید رضا و یوسف القرضاوی در خاورمیانه عربی و تعدادی از محققان وابسته به گرایش دیوبندی در جنوب آسیای مستعمراتی و معاصر، به بررسی برخی از مهم ترین مسائل پیش روی جهان اسلام می پردازد. از اواخر قرن نوزدهم. اینها شامل چالش‌های مربوط به ادعاهای الزام‌آور یک اجماع علمی قدیمی، مفاهیم در حال تکامل از خیر عمومی، و گفتمان‌هایی درباره آموزش دینی، حقوق قانونی زنان، عدالت اجتماعی و اقتصادی، و خشونت و تروریسم است. این بحث ها که با تعامل گسترده با متون بنیادی اسلام و سنت حقوقی مشخص شده است، بینش های حیاتی را در مورد رقابت های جاری در مورد مرجعیت دینی و مفاهیم در حال تحول از اسلام در حوزه عمومی مسلمانان ارائه می دهد. این مطالعه گسترده توسط محقق برجسته تاریخ روشنفکری اسلامی، عمق و چشم‌انداز مقایسه‌ای لازم برای درکی از جوشش‌های مشخص‌کننده اسلام معاصر را ارائه می‌دهد.
  • تعداد رکورد ها : 38089