جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 36852
دین به عنوان سرمایه اجتماعی: ایجاد خیر عمومی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Corwin E. Smidt (کوروین ای. اسمیت)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Baylor University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اولین بررسی نظام مند کتاب در مورد رابطه بین دین و سرمایه اجتماعی و تأثیرات سرمایه اجتماعی مذهبی بر زندگی دموکراتیک در ایالات متحده.
تاریخچه مدارس اسلامی در آمریکای شمالی: ارائه تصویری از بسط و تکامل [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Nadeem Ahmed Memon (ندیم احمد ممون)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این متن روشنگر این باور عمومی را به چالش می‌کشد که مدارس اسلامی مبتنی بر ایمان، دانش‌آموزان مسلمان را منزوی می‌کنند، دیدگاه‌های دینی جزمی را تحمیل می‌کنند، و برتری تحصیلی را نادیده می‌گیرند. این کتاب سعی دارد تصویری کاملا متفاوت ترسیم کند. با این فرض که همه مکاتب اسلامی یکسان نیستند، روایت‌های تاریخی دیدگاه‌ها و رویکردهای متنوعی را به مکتب اسلامی نشان می‌دهند که غنای اندیشه و آرمان آموزشی را به نمایش می‌گذارد. تاریخچه مکتب اسلامی در آمریکای شمالی رشد و تکامل مدارس اسلامی خصوصی ابتدایی و متوسطه را در کانادا و ایالات متحده نشان می دهد. روایت‌های متقاطع بین مدارسی که مسلمانان بومی آفریقایی-آمریکایی در اوایل دهه 1930 تأسیس کردند، با مدارسی که جوامع مسلمان مهاجر در دهه 1970 تأسیس کردند، نشان می‌دهد که چگونه و چرا آموزش اسلامی در یک روند دائمی تکامل، تجدید و انطباق است. با تکیه بر صداها، دیدگاه‌ها و روایت‌های پیشگامان و رؤیایی که نخستین مدارس اسلامی را تأسیس کرده‌اند، فصل‌ها بیان می‌کنند که چرا مدارس اسلامی تأسیس شده‌اند، چه چیزی آنها را از یکدیگر متمایز می‌کند، و چرا همچنان مهم هستند. این کتاب مورد توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی و کارشناسی ارشد، پژوهشگران، دانشگاهیان، متخصصان تدریس در زمینه‌های تعلیم و تربیت اسلامی، مطالعات دینی، مطالعات برنامه درسی آموزش چندفرهنگی و آموزش معلمان مبتنی بر ایمان خواهد بود.
دیدگاه ماکس وبر در مورد بوروکراسی: یک قربانی جنگ جهانی اول [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Weber, Max (ماکس وبر)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cochrane, Glynn, Palgrave Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این جلد به بررسی تفکر ماکس وبر قبل از جنگ جهانی اول درباره بوروکراسی می پردازد. این نشان می دهد که چشم انداز وبر مولفه های مشترکی با بوروکراسی نظامی بسیار کارآمد ستاد کل پروس که توسط کلاوزویتز و هلموت فون مولتکه توسعه یافته است، دارد. وبر معتقد نبود که دیگر نهادهای مهم آلمان، خدمات ملکی، صنعت یا ارتش می توانند عملکردی در سطح جهانی ارائه دهند، زیرا او معتقد بود که آنها منافع محدود و خودخواهانه را دنبال می کنند. با این حال، پس از مرگ وبر در سال 1920، مدلی که همسرش ماریان منتشر کرد، حاوی هیچ یک از مطالب نظامی که وبر در فصل‌های اولیه اقتصاد و جامعه درباره آن نوشته بود، نبود. گلین کاکرین نتیجه می گیرد که پس از مذاکرات صلح ورسای (که وبر در آن شرکت داشت) در سال 1919 ستاد کل پروس را غیرقانونی اعلام کرد، مدل وبر بعید بود که شامل مواد نظامی شود.
بنیادها: شاهدی بر حقیقت جلد 1-4 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
R. A. Torrey, A.C. Dixon (eds.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
انسجام، حقیقت و تصدیق [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ulrich Gahde, Stephan Hartmann
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب درک جامعی از انسجام، مجادلات پیرامون آن و پیامدهای آن در رشته فلسفه ارائه می دهد. پوشش ابتدا وظیفه چالش برانگیز و بحث برانگیز سنجش انسجام مجموعه اطلاعات را بر عهده می گیرد و سپس این تلاش را مورد انتقاد قرار می دهد. این کتاب همچنین این تحقیق بنیادی را به طیف گسترده ای از چالش های معرفت شناختی و متافیزیکی مرتبط می کند.
آیا می‌توانیم به عهد جدید مطمئن باشیم؟: افکاری در مورد قابل اعتماد بودن شهادت مسیحیت اولیه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
George Albert Wells
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Open Court Publishing,
چکیده :
ترجمه ماشینی: آیا می توانیم به عهد جدید اعتماد کنیم؟ صحت تاریخی دیدگاه های رایج مسیحیت اولیه را زیر سوال می برد. در این کتاب، محقق افراطی کتاب مقدس G. A. Wells گزارش های کتاب مقدس از زندگی رسولان پیتر و پولس را بررسی می کند و شواهدی ارائه می دهد که وقایع شرح داده شده در عهد جدید در طول زمان برای حمایت از برنامه های کلیسای مسیحی نوشته شده است. او تحلیل دقیق کتاب اعمال رسولان را آغاز می‌کند و تألیف آن را زیر سؤال می‌برد و وقایعی را که در آن و اناجیل توصیف می‌کند، مورد تردید قرار می‌دهد.
یهودیت و اسلام: مقاله پاداش [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Geiger, Abraham (گایگر، آبراهام)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب مورد توجه دانشگاهیان و پژوهشگران دارای اهمیت و ارزش زیادی برای ادبیات بوده است. این بخشی از پایگاه دانش برای نسل های آینده را تشکیل می دهد. برای اینکه این کتاب هرگز فراموش نشود، ما این کتاب را در قالب چاپی به همان شکلی که در ابتدا منتشر شده بود ارائه کرده ایم. از این رو هر علامت یا حاشیه نویسی دیده شده عمداً برای حفظ ماهیت واقعی آن باقی می ماند.
غرب  اسلام و اسلام‌گرایی: آیا اسلام ایدئولوژیک با لیبرال دموکراسی سازگار است؟  [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Caroline Cox / John Marks
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Civitas: Institute for the Study of Civil Society,
وحی ناقص: مقام معرفتی و اخلاقی علم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Theodore L. Brown
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Pennsylvania State University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: علم و شاخه‌های آن، فناوری، از راه‌های زیادی وارد بافت جامعه ما می‌شوند که نمی‌توانیم زندگی بدون آنها را تصور کنیم. ما با بحران‌ها و بحث‌هایی پیرامون تغییرات آب و هوایی، تحقیقات سلول‌های بنیادی، ایدز، نظریه تکاملی و «طراحی هوشمند»، استفاده از DNA در حل جرایم و بسیاری مسائل دیگر احاطه شده‌ایم. جامعه عملاً مجبور است از گرایش طبیعی ما پیروی کند، که به نظرات متخصصان علمی اهمیت زیادی می دهد. چگونه است که این کارشناسان به چنین اختیاراتی رسیده اند و اختیارات آنها تا کجا می رسد؟ آیا دانش تخصصی، دانشمندان را از اقتدار اخلاقی نیز برخوردار می کند؟ اقتدار علمی واقعاً در جامعه ما چگونه عمل می کند، و نیروهای اجتماعی متضاد (از جمله آنهایی که از قانون، سیاست و دین سرچشمه می گیرند) که باید با آنها مقابله کند، کدامند؟ تئودور براون در این اثر ترکیبی کلی درباره نقش علم در جامعه به دنبال پاسخ به چنین سؤالاتی است. در بخش اول، او مفهوم اقتدار و رابطه آن با خودمختاری را توضیح می دهد و سپس رشد تاریخی اقتدار علمی و جایگاه آن را در جامعه معاصر آمریکا دنبال می کند. در بخش دوم، او چگونگی عملکرد علمی را در رابطه با سایر حوزه‌های اجتماعی، مانند قانون، مذهب، حکومت و حوزه عمومی تحلیل می‌کند.
  • تعداد رکورد ها : 36852