جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 36465
اللسانيات والفلسفة: دراسة في الثوابت الفلسفية للغة
نویسنده:
إيتين جيلسون؛ ترجمه: قاسم المقداد
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
دمشق - سوریه: دار نینوی للدراسات و النشر والتوزیع,
الموسوعة الفلسفية المختصرة
نویسنده:
جوناثان ري, وج .أو .أرمسون؛ ترجمة: فؤاد كامل, جلال العشري, عبد الرشيد الصادق محمودي, زكي نجيب محمود
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , مدخل مفاهیم(دانشنامه مفاهیم) , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قاهره - مصر: المرکز القومی للترجمة,
کلیدواژه‌های اصلی :
موسوعة لالاند الفلسفية المجلد 1
نویسنده:
آندره لالاند؛ مترجم: خلیل احمد خلیل
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , آثار مرجع
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت: منشورات عویدات,
چکیده :
کتاب «موسوعة لالاند الفلسفية» نوشته آندره لالاند، فرهنگ اصطلاحی و انتقادی فلسفه با سیر تاریخ تکاملی و انتقادی، فرهنگ اصطلاحات لغات فلسفه مي باشد. این فرهنگ حاصل کار فلاسفه است که نظرات و عقاید متقدمین و متجددین هر دوره در آن جمع آمده است. این دائرة المعارف فلسفی که به زبان فرانسوی تألیف شده معادل هر اصطلاح فلسفی به عربی را به دست می دهد و گاهی نیز ریشه و اصل لغت در زبان های یونانی و لاتینی را بیان می کند.
یورگن هابرماس و مکتب فرانکفورت: نظریه انتقادی ارتباطی [کتاب عربی]
نویسنده:
حسن مصدق
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
المركز الثقافي العربي,
الهیات سیاسی زمین: وضعیت اضطراری سیاره ای ما و مبارزه برای یک حوزه عمومی جدید [کتاب انگلیسی]
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Columbia University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: کاترین کلر، بوم‌شناس برجسته و فیلسوف دین فمینیست، حلقه بازخورد تخریب سیاسی و زیست‌محیطی را به‌عنوان آخرالزمان سکولار شده می‌خواند. او خواستار انحلال تضاد بین مذهبی ها و سکولارها به نفع یک جنبش سیاره ای گسترده برای عدالت اجتماعی و زیست محیطی است.
صُوَر بُنیانی حیات دینی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Émile Durkheim, Karen E Fields
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
چکیده :
صور بنیانی حیات دینی (به فرانسوی: Les Formes élémentaires de la vie religieuse) عنوان کتابی است از امیل دورکیم که در ۱۹۱۲ در فرانسه منتشر شد. موضوع کتاب بررسی خاستگاه نخستین شکل از دین است. این کتاب از متون کلاسیک جامعه‌شناسی دین به‌حساب می‌آید. دورکیم در ابتدای کتاب هدف این مطالعه را چنین اعلام می‌کند : «هدف ما مطالعهٔ ساده‌ترین و بدوی‌ترین دینی است که بشر تاکنون بدان پی‌برده؛ می‌خواهیم این شکل از دین را تحلیل و تبیین کنیم.» ریمون آرون این کتاب را مهم‌ترین، عمیق‌ترین، اصیل‌ترین و گویاترین کتاب دورکیم به‌لحاظ روشن‌کردن منبع الهام فکری او می‌داند. در فارسی دو ترجمهٔ زیر از این کتاب موجود است: 🔺دورکم، داوید امیل (۱۳۸۲)، صور ابتدایی حیات مذهبی، ترجمهٔ نادر سالارزاده امیری و خدامراد فولادی، تهران: انتشارات دانشگاه علامه طباطبایی. 🔺دورکیم، امیل (۱۳۸۳)، صور بن‍یانی حی‍ات دین‍ی، ترجمه باقر پرهام، ته‍ران: نش‍ر مرکز.
اثر هنری: بازاندیشی در صُوَر ابتدایی حیات دینی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Michael Jackson (مایکل جکسون)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Columbia University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مایکل جکسون با تکیه بر کار میدانی قوم نگاری خود در استرالیای بومی و غرب آفریقا، و همچنین بینش هایی از روانکاوی، مطالعات مذهبی، ادبیات و فلسفه هنر، بر چگونگی تأثیر هنر بر دگرگونی ها در زندگی ما تمرکز می کند. هنر فضاهای انتقالی، آیینی یا آرمان‌شهری را باز می‌کند که ما را قادر می‌سازد تا الزامات درونی و محدودیت‌های بیرونی را با هم آشتی دهیم و در نتیجه زندگی‌مان را قابل مدیریت‌تر و معنادارتر می‌کند. هنرسازی به عنوان راهی برای واسطه بین واقعیت های درونی و بیرونی. مایکل جکسون استاد ممتاز ادیان جهان در مدرسه الهیات هاروارد است. او نویسنده کتاب های برنده جایزه مسیرهایی به سوی پاکسازی (1989) و در خانه در جهان (2000) است. جدیدترین کتاب‌های انتشارات دانشگاه کلمبیا شامل به اندازه جهان خردمند است: بازآفرینی انسان‌شناسی فلسفی (2016) و هارماتان: داستانی فلسفی (2015). او همچنین نویسنده کتاب «جدای زندگی: اخلاق، مهاجرت و پرسش رفاه» (2013) است. بین یکی و یکی دیگر (2012)؛ و Lifeworlds: Essays in Existential Anthropology (2012).
آواز خواندن برای خدایان: نمایش اسطوره و آیین در یونان باستانی و کلاسیک [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Barbara Kowalzig
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
OUP Oxford,
چکیده :
ترجمه ماشینی: آواز خواندن برای خدایان رویکرد جدیدی را نسبت به یک پرسش قدیمی در مطالعه دین ایجاد می کند - رابطه اسطوره و آیین. باربارا کوالزیگ با تمرکز بر دین یونان باستان، از وقوع مشترک اسطوره و آیین در فرهنگ آواز باستانی و کلاسیک یونان بهره می برد. او نشان می دهد که چگونه اجراهای کرال اسطوره و آیین، که در سراسر جهان یونان باستان در اوایل قرن پنجم قبل از میلاد انجام می شود، به ایجاد تغییرات اجتماعی و سیاسی در زمان خود کمک می کند. آواز مذهبی به عنوان بخشی جدایی ناپذیر از یک جامعه به سرعت در حال تغییر ظاهر می شود که بین هویت های محلی، منطقه ای، و پانهلنیک و بین حکومت اشرافی و دموکراسی معلق است. این کتاب با تکیه بر بحث‌های معاصر درباره اسطوره، آیین و اجرا در انسان‌شناسی اجتماعی، تاریخ مدرن و مطالعات تئاتر، نقش پویای دین یونانی را مشخص می‌کند و به فرهنگ آواز مذهبی جایگاه شایسته‌ای در مطالعه تاریخ یونان می‌دهد.
سیاست دین پساسکولار: سوگواری آینده های سکولار [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ananda Abeysekara
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Columbia University Press,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: آناندا آبیسکارا معتقد است که دموکراسی، همراه با هنجارهای سکولار گرامی آن، بر ایده وعده‌ای است که به آینده موکول شده است. ریشه در وعده مسیحایی دموکراسی این باور است که هویت مذهبی - سیاسی - مانند بودایی، هندو، سینهالی، مسیحی، مسلمان یا تامیل - را می توان نقد، خنثی کرد، بهبود داد و تغییر داد، حتی در حالی که از نسل کشی گذشته جدایی ناپذیر باقی می ماند. . او استدلال می کند که این باور ساده دقیقاً همان چیزی است که ما را از به چالش کشیدن خشونت نهفته در حاکمیت سیاسی پسااستعماری منحرف می کند. در عین حال، ما نمی‌توانیم به سادگی مفهوم دموکراتیک را کنار بگذاریم، زیرا این مفهوم عمیقاً در خود مدرنیست، سرمایه‌دار و انسان‌گرا نفوذ می‌کند. ابی‌سکارا در کتاب «سیاست دین پساسکولار» از ما دعوت می‌کند تا میراث‌های اخلاقی-سیاسی خود را بازنگری کنیم، و به آنها نه به‌عنوان مشکل، بلکه به‌عنوان آپوریا، به معنای دریدی، یعنی به‌عنوان تضادها یا بن‌بست‌هایی که قابل حل نیستند، نگاه کنیم. او استدلال می کند که نظریه پردازی انضباطی در دین و سیاست قادر به شناسایی ابهامات مدرنیته پسااستعماری ما نیست. میراث های نابهنجار، که مانند شبح هایی هستند که نمی توان آنها را آرزو کرد، نوع جدیدی از تفکر را می طلبد. این تفکر است که ابیسکارا آن را ماتم و ارث بردن می نامد. عدم ارث بردن روشی برای تعمق در تاریخ است که هم از دوتایی ساده به خاطر سپردن و فراموشی اجتناب می کند و هم دیدگاهی اصیل در مورد میراث، حافظه و زمان ارائه می دهد. Abeysekara در محیط‌ها و فرهنگ‌های ایالات متحده، فرانسه، انگلستان، سریلانکا، هند و تبت قرار دارد. او در ارائه نمونه‌های عینی از دین در زندگی عمومی، وظیفه بازسازی پیش‌فرض‌های ناپدید لیبرالیسم و ​​سکولاریسم را زیر سوال می‌برد. او با خوانش دقیق نیچه، هایدگر، آرنت، دریدا، باتلر، و آگامبن، و همچنین فوکو، اسد، چاکرابارتی، بالیبار و ژیژک، راهی برای اندیشیدن در مورد آینده سیاست پست سکولار به خوانندگان ارائه می دهد که هم پویا و هم خلاق است. درباره نویسنده: آناندا آبیسکارا دانشیار مطالعات دینی در موسسه پلی تکنیک ویرجینیا و دانشگاه ایالتی است. او نویسنده کتاب رنگ‌های لباس: دین، هویت و تفاوت است که برنده جایزه آکادمی دین آمریکا برای بهترین کتاب اول در تاریخ ادیان شد.
  • تعداد رکورد ها : 36465