جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
کنترل‌ هوشمند چراغ‎ راهنمایی با استفاده از هستان‌نگار چندرسانه‌ای
نویسنده:
مریم کی ارسلان
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
امروزه کنترل رایانه‌ای حمل ونقل شهری در سرتاسر دنیا به شکل امری معمول درآمده و دامنه آن از کنترل‌کننده‌های مجزّا برای تقاطعها تا سامانه‌های پوشش‌دهنده کل شبکه شهری گسترش یافته است و همگی آنها بر کنترل‌ترافیک و تشخیص‌ وسیله نقلیه برای تنظیم ‌مدت ‌زمان‌چراغ ‌سبز ‌و ‌فواصل‌زمانی بین دوره‌های ‌چراغ‌ها ‌در ‌تقاطعهای مجاور برای‌ واکنش به ‌تغییرات ‌جریان ‌ترافیک، تکیه دارند. این تحقیق رویکرد رایانه‌ای‌ جدیدی‌ را برای ‌کنترل هوشمند چراغهای راهنمایی تقاطعهای مجزا ارائه می‌کند. دو تفاوت عمده این تحقیق در مقایسه با روشهای هوشمند دیگری که به کنترل چراغ راهنمایی پرداخته‌اند نخست‌ نوع داده‌های اولیه و دیگری ‌رویکرد کنترلی آن است. استفاده از تصاویر به جای داده‌های شناسگرهای حلقه‌های القایی و مدلسازی دانش‌حوزه در‌قالب هستان‌نگار و به اشتراک‌گذاری و استفاده از آن به منظور کنترل چراغ راهنمایی مواردی هستند‌که با رویکردهای مشابه کنترل هوشمند چراغ راهنمایی تفاوت دارند. تشخیص ترافیک با استفاده از پردازش تصویر فواید متمایزی نسبت به فنّاوری مبتنی بر حلقه‌های القایی دارد. همچنین ایجاد هستان‌نگار کنترل چراغ راهنمایی و بکارگیری آن نه تنها دانش این حوزه را استخراج کرده، بلکه امکان به اشتراک گذاشتن آن و نیز باز استفاده آن را برای دیگران فراهم می‌کند، علاوه بر این، روش مذکور استقلال عمل در حوزه کنترل نرم افزاری ترافیک را نیز افزایش می‌دهد بدین معنا که سیستم‌های کنترلی مختلف با در اختیار داشتن هستان‌نگار می‌توانند متغیرها، پارامترها و قواعد خود را با افزودن یا کاستن قواعد هستان نگار توسعه دهند و بدین ترتیب توسعه سیستمهای کنترل هوشمند با پیچیدگی کمتری همراه خواهد بود. روش پیشنهادی با رویکرد کنترلی زمان ثابت در محیط متلب شبیه‌سازی، مقایسه و ارزیابی شده است. نتایج این ارزیابی نشان می‌دهد که سیستم جدید در تمامی شرایط ارزیابی نتایج بهتری نسبت به سیستم زمان ثابت دارد.
بهبود فرایند تشخیص در کلینیک‌های اورولوژی برپایه‌ی هستان‌نگار
نویسنده:
زهرا المصلاوی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
عموما تشخیص پزشکی دارای دو مشکل اساسی می‏باشد. اولا تشخیص نادرست که معمولا نتیجه‏ی انتقال ناکامل اطلاعات ضروری برای تشخیص بیماری به پزشک و ثانیا اتلاف زمان که به دلیل بیان اطلاعات غیرضروری به پزشک می‏باشد. هدف از انجام این تحقیق ارائه‏ی راه حلی برای این دو مشکل می‏باشد. راه‏حل ارائه شده یک چارچوب برپایه‏ی هستان‏نگار می‏باشد که از طرفی به پزشک کمک می‌کند اطلاعات ضروری را در کمترین زمان دریافت نماید و از طرفی می‏تواند آموزشی کلی به بیمار قبل از ورود به اتاق پزشک ارائه کند تا بیمار تشخیص دهد چه اطلاعاتی باید برای پزشک بیان شوند و چه اطلاعاتی نباید بیان شوند. چارچوب مزبور یک سیستم تصمیم‏گیری تولید پرسشنامه می‏باشد که مهمترین و ضروری‏ترین پرسش‏ها برای تشخیص را بین همه‏ی پرسش‏های ممکن انتخاب می‏کند و به کاربر(بیمار یا پزشک) برمی‏گرداند. این چارچوب می‏تواند به وسیله‏ی پزشکان و بیماران برای کارامدتر کردن فرایند تبادل اطلاعات و کاهش زمان ویزیت بیمار، و همچنین برای آموزش بیماران قبل از ورود به اتاق پزشک، به کار رود که به کارگیری آن از لحاظ اقتصادی و انسانی به طور مستقیم تأثیر مثبتی برکارکرد سیستم تشخیص دارد.در این پایان‏نامه پس از تعیین محدوده‏ی تحقیق، به منظور تولید هستان‏نگار داده‏های لازم از منابع مورد نظر استخراج می‏شوند. پس از آن به وسیله‏ی الگوریتم جستجو در هستان‏نگار، پرسش‏نامه‏ تولید می‏شود و سپس توسط متخصصین ویرایش می‏شود و پرسشنامه‏ای مشابه پرسشنامه‏ی قبلی تولید می‏شود.نتایج اجرای پرسشنامه‏ها نشان می‏دهد پرسشنامه‏ی قبل از ویرایش از لحاظ کاهش زمان و پرسشنامه‏ی بعد از ویرایش از لحاظ کیفیت در فرایند تشخیص کارکرد بهتری داشته‏اند. در یک نتیجه‏گیری کلی می‏توان گفت، هردو پرسشنامه‏ی تولید شده از لحاظ کاهش زمان و افزایش کیفیت کارکرد مناسب و رضایت بخشی را در جهت بهبود فرایند تشخیص دارند. برای بهبود خروجی این تحقیق می‏توان جنبه‏های دیگری از جمله روانشناسی ارتباط با بیمار را برای تولید هستان‏نگار در نظر گرفت.
  • تعداد رکورد ها : 2