جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
عوامل خانوادگی مؤثر در ایجاد پرخاشگری کودکان
نویسنده:
صغری حسینی ، هاجر ذبیحی ، فاطمه کامیاب
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
پرخاشگری یکی از رفتارهای مذموم است که آسیب­های فراوانی بر کیفیت تعاملات افراد داشته، ارتباط بسیار مؤثری بر سطح سلامت جسمانی و روانی افراد و جامعه دارد. پرخاشگری در بیشتر موارد ریشه در عادات و شخصیت افراد دارد و خانواده که مهمترین کانون­ تربیت است مؤثرترین و عمیق­ترین تأثیر را در شکل­گیری شخصیت اخلاقی افراد دارد. خانواده بیش از هر کانون یا عامل دیگری در مورد شکل­گیری و تثبیت و یا حتی حذف این رفتار مورد توجه دست­اندرکاران امر تربیت بوده است. پژوهش حاضر به­روش توصیفی-تحلیلی در متون روان­شناختی و دینی، به ارائه و تبیین عوامل خانوادگی مؤثر در ایجاد پرخاشگری کودکان می­پردازد و درصدد است که دریابد آیا عوامل خانوادگی در ایجاد پرخاشگری و رفع آن نقش دارند یا نه. نتایج پژوهش نشان می­دهد که تربیت، مهمترین وظایف والدین است و بین رفتار والدین و رفتار فرزندان رابطه علت و معلولی وجود دارد.
صفحات :
از صفحه 43 تا 54
نبوت از دیدگاه علامه طباطبایی
نویسنده:
صغری حسینی
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
ایرانداک,
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
هدف در اين رساله تبيين ابعاد مختلف نبوت از نظر علامه طباطبايي مي‌باشد از نظر علامه نبوت موهبتي خدادادي است نه اكتسابي كه خداوند به بعضي از بندگانش (انبياء) عطا مي‌كند زيرا درعلم الهي، شخص نبي بهتر از ديگران بوده و البته اين گزينش به علت تهذيب و تصفيه و آمادگي نفس نبي است و هدف از نبوت در درجه اول رفع اختلافات جامعه بشري است كه به حسب غريزه استخدام فطري پيش مي‌آيد و همچنين پرورش اخلاق فاضله و صفات فردي است. اصلي ترين دليل ضرورت نبوت از نگاه علامه، وجود هدايت تكويني در جهان هستي است و انسان نيز از شمول اين هدايت مستثني نيست اما در نوع انسان به علت وجود فكر و اختيار علاوه بر هدايت تكويني به هدايت تشريعي مبتني بر تكوين نياز است. وحي يك نوع تكليم آسماني (غيرمادي) است وراء شعور فكري كه حقيقت آن براي ما مجهول است و وحي در تمام مراحل (دريافت- نگهداري و رساندن آن به مردم) از خطا، مصون است. همچنين نبي با برخورداري از ملكه عصمت از گناه نيز معصوم است زيرا فعل نبي، خود تبليغ دين الهي و وحي است. نبي براي اثبات صدق دعوي رسالتش بايد با معجزه تأييد شود و در معجزه نفس نبي با اذن خداوند تأثيرگذار است. به علت جامعيت اسلام و اعجاز جاودانه قرآن و طي كردن همه مراتب كمال توسط شخص پيامبر اسلام، نبوت و نزول وحي با دين اسلام خاتمه يافت.
 ترجمه و تحقیق فصل ششم تاریخ قرآن
نویسنده:
سیده صغری حسینی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
در این پایان نامه به ترجمه و تحقیق فصل ششم کتاب تاریخ قرآن دکتر علی صغیر با عنوان «سلامه القرآن» پرداخته و مباحث آن در شش فصل با این موضوعات آمده است: فصل اول، تعریف استشراق، بررسی ادعاهای «نولدکه» و «بول» و «ولرز» و «کریستین اسنوک هدرگروینه»، «ویل»، «گلدزیهر»، «کارل بروکلمان»، «مویر»، «توراندریه» و «بلاشر»؛ فصل دوم، بررسی فرضیه های موجود درباره ی تحریف قرآن: فرضیه ی تحریف در زمان پیامبر(ص) (نظریه ی «کازانو» و «بلاشر»)، فرضیه ی تحریف در زمان ابوبکر و عمر، فرضیه ی تحریف در زمان عثمان، فرضیه ی تحریف در زمان علی(ع)، فرضیه ی تحریف در زمان های بعدی (در زمان حجاج بن یوسف)؛ فصل سوم، بررسی و نقد روایات تحریف؛ فصل چهارم، اتهامات: اتهامات به فرق مختلف مسلمانان از زمان خلیفه ی اول عباسی و اوج آن در زمان خلیفه ی دوم عباسی (نظر بیست و پنج نفر از علمای شیعه در عدم تحریف قرآن و چند تن از علمای اهل سنت در ردّ اتهامات)؛ فصل پنجم، بررسی پندارها و شبهات: بررسی پندار تحریف سنت لایتغیر برای همه ی زمان ها، شبهه ی وجود اضافات در مصحف علی(ع) و نقصان مصاحف کنونی و شبهه ی تحریف قرآن هنگام جمع قرآن؛ فصل ششم، کوشش های انجام شده برای تحریف و تغییر قرآن، از جمله اقدام اسرائیل در این زمینه و چگونگی مقابله ی مسلمانان با آن، عوامل موجود در زمان ما برای حفظ و سلامت قرآن از جمله ضبط کامل صوتی قرآن و کتابت آن.
  • تعداد رکورد ها : 3