جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
تحلیل هستی‌شناسی «متاورس» و نحوه ادراک در آن بر اساس دیدگاه ملاصدرا
نویسنده:
جلیله صالحی ، محمدعلی وطن دوست
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
متاورس می‌تواند افق‌های جدیدی را در تعامل انسان با فناوری روشن نماید. در این دنیا انسان‌ها از اینترنت دیگر استفاده نمی‌کنند بلکه در آن، زندگی می‌کنند و با هویت‌های جدید خود‌ساخته؛ انواع تعاملات را فعالانه‌تر از دنیای واقعی، تجربه می‌کنند. این فناوری برای کاربران خود تجربه زیست جدیدی را می‌سازد که می‌تواند برخی از مفاهیم دنیای واقعی را تغییر دهد و موجب دگرگونی در نظریه‌های علوم انسانی شود، همین مهم کفایت می‌کند که در مواجهه با این پدیده خردمندانه عمل شود تا بتوان از این فناوری در جهت شکوفای استعداد‌های انسانی بهره برد. در این جستار به روش توصیفی-تحلیلی و با رویکرد هستی‌شناسی به بررسی واقع‌انگاری متاورس و نحوه و نوع ادراک در آن بر اساس دیدگاه ملاصدرا پرداخته شد و مشخص گردید که دنیای متاورس برخلاف عقیده برخی افراد یک دنیای توهمی‌ نیست بلکه ظرف وجودی دنیای‌ متاورس عالم طبیعت است و یک فضای واقعی می‌باشد و آنچه این فضا را قابل‌ادراک برای کاربران می‌نماید موجودات محسوسی هستند که توسط رایانه‌ها از ماده‌های لطیف ساخته می‌شوند که علل اعدادی برای ادراک در متاورس هستند و کاربران این محسوسات را به‌واسطه فناوری‌های موجود در متاورس به‌صورت ادراکات حسی و خیالی درک می‌کنند.
صفحات :
از صفحه 123 تا 156
بازخواني انتقادي انگارۀ آزادي‌خواهي فمينيستي در جوامع اسلامي با تأکید بر ديدگاه‌ برخي از انديشمندان مسلمان
نویسنده:
جليله صالحي ، محمدعلي وطن‌دوست
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
فمينيست‌ها زنان را در موقعيت‌هاي فرودستانه‌اي نسبت به مردان مي‌بينند و براي رهايي از اين تبعيض، نداي آزادي‌خواهي و برابر‌طلبي را فرياد مي‌زنند. برخي دگرانديشان مسلمان نيز با تأسي به اين مکتب بر اين باور شدند که به‌دليل وجود قوانين مردسالارانه دين اسلام، آزادي از زن مسلمان سلب‌شده و براي رفع اين تبعيض نياز به تقليل حاکميت دين در عرصه اجتماع است و در اين راستا به بازخواني قوانين ‌اسلامي ‌پرداختند. در پژوهش حاضر، با شيوۀ توصيفي ـ تحليلي و با رويکرد انتقادي، تلاش شده است اين انگاره در ترازوي نقد و ارزيابي قرار گيرد. در پايان اين نتيجه به‌دست آمده است که آزادي‌خواهي به معنايی که فمينيست‌ها در طلب آن هستند، با قوانين نظام ‌اسلامي‌که برگرفته از وحي ‌الهي و مطابق با فطرت و طبيعت انسان‌‌هاست، ناسازگار است. درواقع، سوءبرداشت برخي از دگرانديشان به‌دليل درک نادرست از آموزه‌هاي اسلامي است.
صفحات :
از صفحه 81 تا 90
  • تعداد رکورد ها : 2