جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
هایدگر و سنجش حقیقت: مضامینی از فلسفه اولیه او [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Denis McManus
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : دنیس مک مانوس تفسیر جدیدی از دیدگاه اولیه هایدگر از ذهنیت ما و جهانی که در آن ساکن هستیم ارائه می دهد. "هستی شناسی بنیادی" هایدگر به ما این امکان را می دهد که موجودی را که فکر می کند به عنوان موجودی که عمل می کند، حرکت می کند و حتی جهان اطرافش را لمس می کند، درک کنیم، موجودی در خانه در همان دنیای معمولی که ما نیز در خارج از گنجه فلسفی زندگی خود را در آن زندگی می کنیم. ; همچنین این نوید را می دهد که ما را از مشکلات فلسفی به ظاهر حل نشدنی، مانند شک و تردید نسبت به دنیای بیرونی و دیگر اذهان رها کند. اما بسیاری از مفاهیم اصلی آن چشم انداز گریزان هستند. و برخی از پذیرفته‌شده‌ترین تفاسیر از بینش هایدگر، ابهامات عمیق و مهمی را در خود پنهان می‌کنند، در حالی که برخی دیگر گونه‌های ناامیدکننده ایده‌آلیسم را بر ما تحمیل می‌کنند. هایدگر و سنجش حقیقت، با تکیه بر بررسی آثار هایدگر در سراسر دهه 1920، راه جدیدی برای درک این دیدگاه ارائه می دهد. محور اصلی این پیشنهاد است که تفکر گزاره‌ای چیزی را پیش‌فرض می‌گیرد که می‌توان آن را «میزان» نامید، تسلطی که فقط یک موضوع «دنیوی» قابل تشخیص می‌تواند آن را داشته باشد. مک مانوس نشان می دهد که چگونه این ایده ها از طریق درگیری هایدگر با تاریخ فلسفه و الهیات پدیدار می شوند، و خوانشی بدیع از عناصر کلیدی در هستی شناسی بنیادی، از جمله مفهوم هایدگر از «هستی در جهان»، نقد او از شک گرایی، ارائه می دهد. ادعای او مبنی بر انکار هر دو واقع گرایی و ایده آلیسم، و تأملات دشوار او در مورد ماهیت حقیقت، علم، اصالت، و خود فلسفه. بر اساس این خوانش، ادعاهای محوری هایدگر خواسته‌های واقعی را مشخص می‌کند که اگر می‌خواهیم به شاهکار اندیشیدن به افکار تعیین‌کننده درباره جهان پیرامون خود دست یابیم، باید آنها را برآورده کنیم.
ویتگنشتاین و شکاکیت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Denis McManus (دنیس مک مانوس)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: ویتگنشتاین مسلماً بزرگترین فیلسوف صد سال اخیر است و شک و تردید یکی از مشکلات اساسی است که فلسفه مدرن با آن مواجه است. این مجموعه اولین مجموعه ای است که به بررسی چگونگی تأثیر کار آن فیلسوف بزرگ بر این مسئله اساسی فلسفی اختصاص دارد. واکنش ویتگنشتاین به شک پیچیده است و هم این احساس را بیان می‌کند که مشکلات شک‌گرایانه در نهایت غیر واقعی هستند و هم این حس را بیان می‌کند که شک‌گرایی چیزی در مورد خصوصیات اساسی مخمصه انسانی به ما می‌آموزد. مقالاتی که به‌ویژه برای این مجموعه توسط فیلسوفان و مفسران برجسته ویتگنشتاین نوشته شده‌اند، این واکنش را بررسی می‌کنند و به‌ویژه به شک و تردید در مورد وجود جهان خارج و ذهن‌های دیگر می‌پردازند. با انجام این کار، نه تنها مسائلی را در نظریه دانش، بلکه در متافیزیک، فلسفه ذهن، زبان، ادراک و ادبیات بررسی می‌کند و همچنین پرسش‌هایی را درباره ماهیت خود فلسفه مطرح می‌کند. چندین مقاله به کار استنلی کاول، شاید تاثیرگذارترین مفسر کار ویتگنشتاین می‌پردازد، و کاول در بخش‌های پایانی به چهار مقاله از آن‌ها پاسخ می‌دهد. خواندن این مجموعه برای دانشجویان و دانش پژوهان ویتگنشتاین و هر کسی که علاقه مند به بحث پیرامون شکاکیت است ضروری است.
  • تعداد رکورد ها : 2