جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
تورینگ ضروری: نوشته های اساسی در محاسبات، منطق، فلسفه، هوش مصنوعی و زندگی مصنوعی، به علاوه اسرار انیگما [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Alan M. Turing, B. Jack Copeland
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
تورینگ ضروری: نوشته های اساسی در محاسبات، منطق، فلسفه، هوش مصنوعی و زندگی مصنوعی، به علاوه اسرار معما [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Alan M. Turing, B. Jack Copeland
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Clarendon Press; Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : آلن تورینگ یکی از تأثیرگذارترین متفکران قرن بیستم بود. در سال 1935، در سن 22 سالگی، او نظریه ریاضی را توسعه داد که بر اساس آن تمام رایانه های دیجیتال ذخیره شده بعدی بر اساس آن مدل می شوند. در آغاز جنگ با آلمان در سپتامبر 1939، او به تیم کدشکن دولتی در بلچلی پارک، باکینگهامشر پیوست و نقش مهمی در رمزگشایی Engima، رمزی که توسط نیروهای مسلح آلمان برای محافظت از ارتباطات رادیویی خود استفاده می‌شد، ایفا کرد. کار تورینگ بر روی نسخه ای از Enigma که توسط نیروی دریایی آلمان استفاده می شد برای نبرد برای برتری در اقیانوس اطلس شمالی حیاتی بود. او همچنین در حمله به رمزهای موسوم به «ماهی» که توسط فرماندهی عالی آلمان برای رمزگذاری سیگنال‌ها در اواخر جنگ استفاده می‌شد، مشارکت داشت. کمک او به کوتاه شدن جنگ در اروپا تا حدود دو سال کمک کرد. پس از جنگ، کار نظری او منجر به توسعه اولین کامپیوترهای بریتانیا در آزمایشگاه ملی فیزیکی و آزمایشگاه ماشین محاسباتی انجمن سلطنتی در دانشگاه منچستر شد. تورینگ همچنین یکی از بنیانگذاران علوم شناختی مدرن بود و این نظریه را مطرح کرد که قشر در بدو تولد یک «ماشین سازمان نیافته» است که از طریق «آموزش» «به یک ماشین جهانی یا چیزی شبیه به آن» سازمان می‌یابد. او به توسعه استفاده از رایانه برای مدل‌سازی رشد بیولوژیکی ادامه داد و رشته‌ای را راه‌اندازی کرد که اکنون به آن زندگی مصنوعی می‌گویند. مقالات این کتاب آثار کلیدی برای درک مشارکت خارق‌العاده تورینگ در همه این زمینه‌ها هستند. این مجموعه شامل «رساله معمای» در زمان جنگ از طبقه بندی نشده تورینگ است. نامه‌های تورینگ به چرچیل و کدشکنان. سخنرانی‌ها، مقالات و برنامه‌هایی که مفهوم هوش مصنوعی و پیامدهای آن را باز کرد. و مقاله ای که پیدایش تحقیق زندگی مصنوعی را تشکیل داد.
درآمدی فلسفی بر هوش مصنوعی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jack Copeland (جک کوپلند)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: با فرض عدم آشنایی با مفاهیم فنی فلسفه یا محاسبات، این مقدمه واضح پیشرفت های حاصل شده در هوش مصنوعی را از زمان آغاز به کار این رشته در سال 1956 بررسی می کند. یک ماشین فکر می کند و چشم انداز موفقیت آنها را ارزیابی می کند. مقدمه های روشنی برای پیوندگرایی و فرضیه زبان فکر وجود دارد که مطالبی از فلسفه، هوش مصنوعی و علوم اعصاب را به هم می پیوندد. با حملات جان سرل به هوش مصنوعی و علوم شناختی مقابله می‌شود و توجه زیادی به مسائل اساسی، از جمله ماهیت محاسبات، ماشین‌های تورینگ، پایان‌نامه چرچ-تورینگ و تفاوت بین پردازش نمادهای کلاسیک و پردازش توزیع‌شده موازی داده می‌شود. این کتاب همچنین امکان داشتن اراده و آگاهی آزاد را در ماشین‌ها بررسی می‌کند و با بحث در مورد اینکه مغز انسان به چه معنا ممکن است یک کامپیوتر باشد، به پایان می‌رسد.
  • تعداد رکورد ها : 3