جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
راهنمای پدیدارشناسی دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James Cox
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب با توصیف، تحلیل و ارزیابی اندیشه‌های متفکران کلیدی در پدیدارشناسی دین، مقدمه و مروری بر پدیدارشناسی دین ارائه می‌کند. در عین حال، نویسنده با بررسی تأثیرات شکل‌دهنده بر تفکر آنها و با نشان دادن اینکه چگونه ایده‌های آنها به ایجاد بحث‌ها در هسته مطالعات دینی امروزی کمک کرده است، ایده‌های متفکران کلیدی شناسایی‌شده را در بافت‌های تاریخی و اجتماعی قرار می‌دهد. تمرکز کتاب بر پدیدارشناسی دین، نقش محوری و حتی مهمی را که پدیدارشناسی در شکل دادن به مطالعات دینی به عنوان رشته ای متمایز از الهیات، جامعه شناسی یا انسان شناسی ایفا کرده است، تأیید می کند. نویسنده با ردیابی عوامل زمینه‌ای برگرفته از فلسفه، الهیات و علوم اجتماعی، به بررسی تفکر دانشمندان در «مکتب‌های» پدیدارشناسی دینی هلند، بریتانیا و آمریکای شمالی می‌پردازد. بسیاری از انتقادات شدیدی که در بیست و پنج سال گذشته از سوی طرفداران تقلیل گرایی بر پدیدارشناسی دین وارد شده است، سپس ارائه و تحلیل می شود. نویسنده با بررسی جایگزین‌هایی برای مواضع قطبی شده که مشخصه بحث‌های جاری در مطالعات دینی است، پیش از طرح چیزی برای آنچه که او «پدیدارشناسی بازتابی» می‌داند، به پایان می‌رسد.
پدیدارشناسی دین: چهره‌های شاخص، عوامل شکل‌دهنده و مباحثات بعدی
نویسنده:
جیمز ال. کاکس: ترجمه‌: جعفر فلاحی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران - ایران: مرکز,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ممکن است زندگی‌نامه دین‌پژوه‌های مطرح، شیوه تکامل رشته دین‌پژوهی را به ما نشان بدهد. اما جیمز کاکس در این کتاب چیزی جالب‌تر و مهم‌تر را به ما عرضه می‌کند. او به ما نشان می‌دهد که دین‌پژوهی به چه معنا بوده است، اکنون به چه معنا است و چه معنایی می‌تواند داشته باشد. کاکس در این کتابِ چالش‌برانگیز و خوش‌خوان، دانشجویان دین‌پژوهی را به فکر وامی‌دارد و فرامی‌خواند تا درباره ماهیت این رشته و نحوه مطالعه بهترِ آن ذهنی شفاف‌تر داشته باشند. در این روزگار که برنامه‌های خبری مملو از مـاجراهایی درباره دین است، مطالعه پدیدارهای دینی به نحوی صحیح، اهمیتی بیش از پیش می‌یابد. جیمز کاکس ـ متخصصی شناخته شده ـ در این کتاب، به بررسی متفکرانِ اصلی و مکاتبِ مهمی می‌پردازد که به تفکرات انتقادی امروزین درباره پدیدارشناسی دین شکل داده‌اند. او با استفاده از روشی تاریخی، ارتباط پیوسته این افراد و مکاتب با مباحث جاری در دین‌پژوهی را نشان می‌دهد. این کتاب راهنمایی جامع و روشنگر است، که نگارشی واضح و ساختاری سامانمند دارد، هم برای اساتید و هم برای دانشجویان از ارزشی چشمگیر برخوردار است. تحلیلی بجا و مهم برای کسانی که در حوزه دین مطالعه و پژوهش می‌کنند. این کتاب که از دقتی عالمانه برخوردار است، حاوی پیشنهادهایی مهم و تازه درباره شیوه‌های ممکنِ نگریستن به روش‌ها، منظر‌های پژوهشی و دغدغه‌های اجتماعیِ محافل دانشگاهی در این حوزه است. جیمز اِل. کاکس، استاد دین‌پژوهی در دانشگاه ادینبورو است.
  • تعداد رکورد ها : 2