جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 5
چیستی معرفت [کتاب عربی]
نویسنده:
دنکان بریتشارد؛ ترجمه: مصطفی ناصر
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
کویت: عالم المعرفه,
شبه ایمان‌گرایی و ایمان‌گرایی شکاک [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
DUNCAN PRITCHARD
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: علاقه من به رابطه بین روایت معاصر از معرفت شناسی اعتقاد دینی، معروف به شبه ایمان گرایی، و ایمان گرایی شک گرا است که از نظر تاریخی در برانگیختن ایده های فیدیستی بسیار مهم بوده است. من استدلال می‌کنم که می‌توانیم شبه ایمان‌گرایی را به نحو سودمندی در راستای خطوط فیدیستی شک‌گرا تفسیر کنیم، به این معنا که این پیشنهادی است که طبیعتاً هم به‌عنوان برخاسته از چارچوب یک تحقیق شک‌گرایانه و هم به‌عنوان ویژگی‌های اصلی که با شک‌گرایی پیررونی مشترک است، درک می‌شود. علاوه بر این، من پیشنهاد می‌کنم که ایمان‌گرایی شک‌گرا، که به‌درستی ارائه شود، به سوی نوعی از ایمان‌گرایی محدود که برای شبه ایمان‌گرایی ضروری است، تمایل دارد.
کتاب راهنمای راتلج در مورد معرفت شناسی از مجموعه کتب راهنمای فلسفه راتلج) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Sven Bernecker, Duncan Pritchard (editors)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: معرفت شناسی، فلسفه معرفت، هسته اصلی بسیاری از بحث ها و مسائل محوری در فلسفه است و مفاهیم حقیقت، عینیت، اعتماد، باور و ادراک را مورد پرسش قرار می دهد. Routledge Companion to Epistemology یک بررسی جامع و به‌روز از معرفت‌شناسی ارائه می‌کند، تاریخچه آن را ترسیم می‌کند، گزارشی کامل از متفکران و جنبش‌های کلیدی آن ارائه می‌کند و به پرسش‌های پایدار و تحقیقات معاصر در این زمینه می‌پردازد. این همراه که از نظر موضوعی سازماندهی شده است به ده بخش تقسیم می شود: مسائل بنیادی، تحلیل دانش، ساختار معرفت، انواع دانش، شک گرایی، پاسخ به شکاکیت، معرفت و اسناد معرفتی، معرفت شناسی رسمی، تاریخ معرفت شناسی معرفت شناختی، و . هفتاد و هشت فصل، هر کدام بین 5000 تا 7000 کلمه و نوشته شده توسط معرفت شناسان برجسته جهان، راهنمای برجسته و قابل دسترس دانش آموزان را در این زمینه ارائه می دهد. این متن که برای تناسب با جامع ترین برنامه درسی در این رشته طراحی شده است، منبعی ضروری برای هر علاقه مند به این حوزه مرکزی فلسفه خواهد بود. روتلج همراه با معرفت شناسی خواندنی ضروری برای دانشجویان فلسفه است.
کتاب راهنمای راتلج درباره معرفت شناسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Sven Bernecker , Duncan Pritchard (Editors)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: معرفت‌شناسی، فلسفه معرفت، هسته اصلی بسیاری از بحث‌ها و موضوعات اصلی در فلسفه است و مفاهیم حقیقت، عینیت، اعتماد، باور و ادراک را مورد پرسش قرار می‌دهد. روتلج همراه معرفت شناسی، بررسی جامع و به‌روز معرفت‌شناسی را ارائه می‌کند، تاریخچه آن را ترسیم می‌کند، گزارشی کامل از متفکران و جنبش‌های کلیدی آن ارائه می‌کند، و به پرسش‌های پایدار و تحقیقات معاصر در این زمینه می‌پردازد. همراه که از نظر موضوعی سازماندهی شده است به ده بخش تقسیم می شود: مسائل بنیادی، تجزیه و تحلیل دانش، ساختار دانش، انواع دانش، شک گرایی، پاسخ به شکاکیت، دانش و اسناد دانش، معرفت شناسی رسمی، تاریخ معرفت شناسی، و مسائل فرا معرفتی. هفتاد و هشت فصل، هر کدام بین 5000 تا 7000 کلمه و نوشته شده توسط معرفت شناسان برجسته جهان، راهنمای برجسته و قابل دسترس دانش آموزان را در این زمینه ارائه می دهد. این متن که برای تناسب با جامع ترین برنامه درسی در این رشته طراحی شده است، منبعی ضروری برای هر علاقه مند به این حوزه مرکزی فلسفه خواهد بود. روتلج همراه با معرفت شناسی خواندنی ضروری برای دانشجویان فلسفه است.
فلسفه در زندان ها و پرورش شخصیت فکری [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
DUNCAN PRITCHARD (دانکن پریچارد)
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: اخیراً مجموعه‌ای از پروژه‌های برجسته در بریتانیا انجام شده است که هدفشان وارد کردن فلسفه به قلب آموزش زندان است. هدف این مقاله بررسی یک منطق احتمالی برای این توسعه آموزشی است. بین رویکرد محتوایی و حساسیت به تدریس فلسفه تمایز قائل می‌شود، که در آن فلسفه دوم عمدتاً به آموزش یک موضوع خاص نمی‌پردازد، بلکه بیشتر به توسعه نوع خاصی از تخصص انتقادی می‌پردازد. استدلال می‌شود که مفهوم حساسیت از آموزش فلسفه با گزارشی تأثیرگذار از هدف معرفتی آموزش از نظر پرورش شخصیت فکری، به معنای خاص توسعه فضایل فکری که شخصیت فکری فرد را تشکیل می‌دهند (یعنی شخصیت فکری با فضیلت) هم‌آهنگ است. ) ). اهمیت این نکته برای آموزش زندان با در نظر گرفتن اینکه چگونه استفاده از یک رویکرد آموزشی در آموزش زندان موسوم به CoPI ("جامعه تحقیق فلسفی") را می توان به عنوان آموزش فلسفه بر اساس مدل حساسیتی که قبلاً ذکر شد، نشان داد. با در نظر گرفتن این موضوع، استدلال می‌شود که ارزش تدریس فلسفه در زندان‌ها در درجه اول به نحوه ارائه یک نوع آموزش اساسی به خصوص، که در نهایت و از لحاظ ابزاری ارزشمند است، مربوط می‌شود. این نکات با در نظر گرفتن یک مطالعه موردی خاص که شامل یک پروژه فلسفه اخیر در زندان ها است که از روش CoPI استفاده می کند، نشان داده شده است.
  • تعداد رکورد ها : 5