جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 7
متافیزیک لایب نیتس: یک مطالعه تاریخی و تطبیقی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Catherine Wilson
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Princeton University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : این مطالعه در مورد متافیزیک G. W. Leibniz تصویر روشنی از پیشرفت فلسفی او در طرح کلی فلسفه طبیعی قرن هفدهم به دست می دهد. کاترین ویلسون به بررسی تغییرات در تفکر لایب نیتس در مواجهه با مشکلات عمده فلسفی عصر خود می پردازد. نویسنده با شروع علاقه‌اش به زبان‌های مصنوعی و محاسبات برای اثبات و کشف، به بررسی نظریه‌های اولیه ماده و حرکت لایب‌نیتس، چرخش پدیدارگرایانه در نظریه جوهر او و متعاقب آن بی‌تأکید بر جبر منطقی می‌پردازد. به آموزه های هماهنگی و بهینه سازی او. توجه ویژه ای به درک لایب نیتس از دکارت و جانشینان او، مالبرانش و اسپینوزا، و فیلسوفان انگلیسی نیوتن، کودورث و لاک شده است. ویلسون پاسخ پیچیده لایب نیتس را به فلسفه مکانیکی جدید، نارضایتی او از پایه‌هایی که بر آن استوار است، و بازگشت او به گذشته برای یافتن منابع برای بازسازی آن را تحلیل می‌کند. او استدلال می‌کند که مسئله پیوسته، کلید درک نه تنها مونادولوژی لایب‌نیتس، بلکه همچنین دیدگاه‌های او درباره ماهیت خود و عدم امکان تأثیر علّی خارجی است. فصل پایانی مشکل دریافت لایبنیتس در دوران پس از کانتی و دشواری کنار آمدن با متافیزیکی را بررسی می کند که نه تنها از نظر فلسفی «انتقادی»، بلکه در عین حال «جبران» است.
چگونه یک اپیکوری باشیم: هنر باستانی خوب زیستن [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
by Catherine Wilson (Author)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
Basic Books,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اپیکوریسم مشکل شهرت دارد و افراد پرخور مبتلا به نقرس یا توصیه به خوردن، نوشیدن و شاد بودن را به ذهن می آورد. فیلسوف کاترین ویلسون در کتاب چگونه یک اپیکوری باشیم، نشان می دهد که اپیکوریسم بهانه ای برای گذراندن اوقات خوب نیست: بلکه وسیله ای برای داشتن یک زندگی خوب است. اگرچه امکانات مدرن و پیشرفت علمی به طور قابل توجهی کیفیت زندگی ما را بهبود بخشیده است، بسیاری از مشکلات یونانیان باستان - عشق، پول، خانواده، سیاست - در اشکال جدید با ما باقی مانده است. برای غلبه بر این موانع، اپیکوریان فلسفه ای را اتخاذ کردند که عقل، احترام به جهان طبیعی و احترام به همنوعان خود را ترویج می کرد. ویلسون با به کارگیری این حکمت باستانی در طیفی از مشکلات مدرن، از روال مراقبت از خود و درگیری های عاشقانه گرفته تا مسائل مربوط به سیاست عمومی و عدالت اجتماعی، به ما نشان می دهد که چگونه می توانیم زندگی خود را با هدف و لذت پر کنیم.
درآمدی کوتاه بر اپیکوریسم [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
by Catherine Wilson (Author)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
OUP Oxford ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: اپیکوریسم معمولاً با نگاهی بی دغدغه به زندگی و جستجوی لذت ها، به ویژه لذت های سفره، همراه است. با این حال، این یک سیستم پیچیده و متمایز از فلسفه بود که بر سادگی و اعتدال تأکید می کرد و طبیعت را متشکل از اتم ها و خلاء می دانست. اپیکوریسم یک مکتب فکری است که میراث آن تا به امروز همچنان ادامه دارد. در این مقدمه بسیار کوتاه، کاترین ویلسون ایده‌های کلیدی مکتب را توضیح می‌دهد و آن‌ها را با ایده‌های رواقیون رقیب و با اخلاق کانتی مقایسه می‌کند و تأثیر آن‌ها را بر توسعه اندیشه علمی و سیاسی از لاک، نیوتن و گالیله تا روسو، مارکس، بنتام و میل ردیابی می‌کند. او در مورد پذیرش و اقتباس از نقوش اپیکوری در علم، اخلاق، و سیاست از قرن هفدهم به بعد بحث می کند و اهمیت اپیکوریسم را در زندگی مدرن مورد بررسی قرار می دهد.
اپیکوریسم در خاستگاه مدرنیته [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
by Catherine Wilson (Author)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
OUP Oxford,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مطالعه برجسته به بررسی نقش کشف مجدد نوشته‌های اتمیست‌های باستان، اپیکور و لوکرتیوس، در بیان نظام‌های فلسفی عمده قرن هفدهم می‌پردازد، و به طور گسترده‌تر، تأثیر آنها بر تکامل علوم طبیعی و اخلاقی را بررسی می‌کند. و فلسفه سیاسی هدف انتقادات فلسفی مستمر و سخت توسط سیسرو، و اهانت از سوی پدران مسیحی کلیسای اولیه، به دلیل آن تعهد سرسختانه به فقدان نظارت الهی و پایان پذیری زندگی، فلسفه اپیکوری دوباره در دوره انقلاب علمی ظاهر شد، زمانی که ارسطویی مکتبی را جایگزین کرد. هم نظریه قرارداد اجتماعی مدرن و هم فایده گرایی در اخلاق بر اساس اصول آن استوار بودند. کاترین ویلسون نشان می دهد که چگونه تصویر متمایز اپیکوری از جهان طبیعی و اجتماعی در فلسفه جا افتاده است، و چگونه حضوری شناخته شده و اغلب ناشناخته در نوشته های دکارت، گاسندی، هابز، بویل، لاک، لایبنیتس، برکلی است. با فصل‌هایی که به فیزیک و کیهان‌شناسی اپیکوری، فلسفه جسمانی یا «مکانیکی»، مسئله فناپذیری روح، زمینه‌های اقتدار سیاسی، ماهیت منازعه‌آمیز فلسفه تجربی، اختصاص یافته است. احساس، کنجکاوی، و نقش لذت و فایده در اخلاق، نویسنده دلیل قانع‌کننده‌ای برای اهمیت ماتریالیسم در فلسفه قرن هفدهم بدون دست کم گرفتن عمق و اهمیت مخالفت با آن، و اهمیت تداوم آن در فلسفه قرن هفدهم ارائه می‌کند. جهان معاصر شعر بزرگ لوکرتیوس، در باب ماهیت اشیا، چارچوب مرجع این تحقیق عمیقاً تحقیق شده در مورد خاستگاه های فلسفه مدرن را فراهم می کند.
 کتاب راهنمای فلسفه آکسفورد در اروپای مدرن اولیه [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
by Desmond M. Clarke (Editor), Catherine Wilson (Editor)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی: در این کتابچه راهنما، بیست و شش محقق برجسته پیشرفت فلسفه را بین اواسط قرن شانزدهم تا اوایل قرن هجدهم بررسی می کنند. پنج بخش کتاب متافیزیک و فلسفه طبیعی را شامل می شود. ذهن، احساسات، و زیبایی شناسی؛ معرفت شناسی، منطق، ریاضیات و زبان؛ اخلاق و فلسفه سیاسی؛ و دین. دوره بین انتشار کتاب De Revolutionibus کوپرنیک و تأملات برکلی در مورد نیوتن و لاک شاهد یکی از اساسی ترین تغییرات در تاریخ طرز تفکر ما در مورد جهان بود. این دگرگونی رادیکال جهان بینی تا حدی پاسخی به چیزی بود که ما اکنون آن را می نامیم انقلاب علمی؛ این به همان اندازه بازتابی از تغییرات سیاسی بود که کمتر اساسی نبودند، که شامل تأسیس دولت-ملت ها و برخی از اولین تلاش ها برای تدوین نظریه حقوق و عدالت بین المللی بود. در نهایت، اصلاحات و پیامدهای آن تضعیف شد وحدت ظاهری کلیسای مسیحی در اروپا و هم باورهای مذهبی که قرن ها پذیرفته شده بود و هم تفسیر کتاب مقدس که بر اساس آن استوار شده بود را به چالش کشید. هندبوک تعدادی از مهم‌ترین پیشرفت‌ها در فلسفه آن دوره را بررسی می‌کند، زیرا اینها هم در متونی که از آن زمان بسیار آشنا شده‌اند و هم در متون فلسفی دیگر که به‌طور نالایق کمتر شناخته شده‌اند، توضیح داده شده‌اند. همچنین به فراتر از فلسفه می رسد تا آشکار شود سیال بودن مرز با علم، و در نظر گرفتن تأثیر بر فلسفه رویدادهای تاریخی و سیاسی - کاوش ها، انقلاب ها و اصلاحات، اختراعات و اکتشافات. بنابراین نه تنها راهنمای مهم‌ترین زمینه‌های تحقیقات اخیر را ارائه می‌دهد، بلکه برخی موارد جدید را نیز ارائه می‌دهد سوالاتی برای مورخان فلسفه که باید دنبال کنند و مناطقی را که برای کاوش بیشتر آماده هستند نشان دهند.
 فرااخلاق از منظر اول شخص: مقدمه ای بر فلسفه اخلاق [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
by Catherine Wilson (Author)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
Open Book Publishers,
چکیده :
ترجمه ماشینی: فرااخلاق از دیدگاه اول شخص در قالبی بدیع به موضوعات و مضامین اصلی فرااخلاق معاصر، مطالعه تحلیل تفکر اخلاقی و قضاوت می پردازد. متاتتیک کمتر به این موضوع می‌پردازد که چه اعمالی درست یا نادرست هستند تا اینکه منظور ما از «درست» و «نادرست» چیست. این کتاب با نگاهی به طیف وسیعی از موضوعات از جمله زبان اخلاقی، واقع‌گرایی و ضد واقع‌گرایی، دلایل و انگیزه‌ها، نسبیت‌گرایی و پیشرفت اخلاقی، دانشجویان و خوانندگان عمومی را درگیر می‌کند تا درک آنها از اخلاق و گفتمان اخلاقی به‌عنوان شیوه‌های فرهنگی افزایش یابد. کاترین ویلسون به طور ابتکاری از یک راوی اول شخص استفاده می کند تا گام به گام تاملات یک فرد را گزارش کند، که از موضع شکاکیت رادیکال شروع می شود، در مورد امکان دانش اخلاقی عینی. از خواننده دعوت می شود که این استدلال را دنبال کند و هر نکته اصلی را به چالش بکشد یا با آن موافقت کند. به تدریج، راوی به نتایج قطعی معینی درباره «بایدها» و هنجارها در ارتباط با نفع شخصی، احتیاط، هنجارهای اجتماعی و در نهایت اخلاق هدایت می‌شود. شک غلبه می‌کند و راوی به درک خوبی از چگونگی امکان‌پذیری دانش اخلاقی و پیشرفت اخلاقی می‌رسد، هرچند اغلب طولانی است. متا اخلاق از دیدگاه اول شخص که به صورت قابل دسترس نوشته شده است، هیچ آموزش قبلی در فلسفه را پیش فرض نمی گیرد و برای فیلسوفان، دانشجویان و خوانندگان عمومی علاقه مند به درک بهتر اخلاق به عنوان یک جستار فلسفی شخصی، خواندنی است.
در ستایش اپیکور: در دنیای امروز لذت‌‌گرایی اخلاقی‌تر از مصرف‌گرایی است
نویسنده:
کاترین ویلسون؛ ترجمه: علی حاتمیان
نوع منبع :
مقاله , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
ترجمان,
چکیده :
خوشبختی چیست؟ هر کسی پاسخ خاص خودش را دارد. بعضی آن را در ثروت و قدرت می‌جویند و برخی می‌گویند تنها از مسیر زندگی اخلاقی است که می‌توان به آن رسید. در میان مکتب‌های فلسفی باستانی، جنجالی‌ترین پاسخ را اپیکور و پیروان او داشتند. پاسخی که در نگاه عموم مردم به لذت‌پرستی و خوش‌باشی معروف شده است، اما اگر سراغ متن‌های اصلی این فیلسوف برویم، خواهیم دید که آموزه‌های او می‌تواند راهی برای نجات‌یافتن از دنیای حریص و رقابت‌جوی امروزی به ما نشان دهد.
  • تعداد رکورد ها : 7