جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
القطره من بحار مناقب النبی والعتره
نویسنده:
محمد علی موحدی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
امامت پژوهی,
چکیده :
اثری حدیثی _ کلامی اســت که در راســتای و العتــرةّالقطــرة مــن بحــار مناقــب النبی سنتی، سازوارۀ نه چندان ِ فضائل اهل بیت؟عهم؟ تألیف یافته است. ساختار ِبازخوانی این کتــاب، اگرچــه معضل فرو ِ علمــی ِ نویــن ِ دســتاوردهای ِ نظام منــد، و انــدک بــودن ِ حفــظ و تثبیت ِغلتیــدن در دورۀ تکــرار را بــه همــراه داشــته، امــا این تکــرار، در جهت ِ اشتغال ِ اسلاف امامیه، و کاستن از ضریب ِ کلامی ِ داشته های حدیثی، احیای روش رف، به گونه ای هدفمند پیگیری شــده اســت. علاوه بر ِ ص ِ فقهی ِ یک ســویه به مباحث یــن بــه معصومــان، تأکیــد بر لزوم توجه به معارف اهل بیت، و هشــدار نســبت ِادای د به ضرورت پیروی از ایشان را نیز می توان در فهرست انگیزۀ تألیف این اثر جای داد.
صفحات :
از صفحه 225 تا 242
سند خطبه طولانی غدير در التحصين
نویسنده:
محمدعلی موحدی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
سخنان پیامبر گرامی اسلام در روز غدیرخم به گونه­‌های مختلفی از حیث حجم ثبت و ضبط شده است. طولانی‌ترین متن منقول از این سخنان که به آن خطبۀ طولانی غدیر گفته شده است، نسبت به سایر گونه‌ها به ویژه نسبت به حدیث غدیر، کمتر مورد بحث و کاوش سندی و دلالی قرار گرفته است. گرچه تعداد اندکی از عالمان و پژوهشگران امامی، پیرامون متن این خطبه آثاری از خود به جای نهاده‌اند، اما در مورد اعتبار سندی آن، پژوهشِ دقیقی صورت نگرفته است. از این‌رو، در متن پیشارو کوشیده شده است آخرین سندِ موجود از خطبۀ طولانی غدیر، که در اثری از آثار سال‌های واپسینِ حیات سید بن طاووس به نام التحصین مضبوط گشته، مورد بررسی رجالی واقع شود. در این راه پس از بیان مقدماتی پیرامونِ تفاوتِ میانِ (حدیث غدیر) و (خطبۀ غدیر) و تقسیم بندیِ گونه‌های مختلف ضبطِ سخنان پیامبر و ارائۀ فهرستی از منابع موجود به ترتیب زمان، به پژوهشی مختصر در خصوص آثار مرتبط با این سند و مآخذ آن پرداخته شده است. در این پژوهش با بررسی ها و پژوهش‌های رجالی صورت گرفته، وثاقتِ تمامیِ راویانِ شیعه و مخالفِ مذکور هر طبقه، مطابق با مبانی رجالی آن مذهب، مورد بررسی قرار گرفته، و در نهایت با تکیه بر نظریۀ اطمینان، سند این خطبه در حکمِ (موثّق) دانسته شده است.
واژه ولایت در قرآن
نویسنده:
محمدعلی موحدی
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
در این پایان نامه واژه ولایت در قرآن بررسی شده و از این موضوعات سخن رفته است: معانی واژه اولی،تفاوت ولایت با ولایت، معانی ولی باتوجه به حروف جر مختلف، بررسی مشتقات ولی در قرآن، تولی ومواردی که با عن استعمال شده است، معانی تولی وتولیه در پانزده مورد همراه با مفعول، تطبیق تولی بامعانی باب تفعل، و فهرست آیاتی که در آن مشتقات ولی آمده است.
بررسی واژه ولایت در قرآن
نویسنده:
محمد علی موحدی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
بخش اول این رساله مطالبی در مورد واژه ولی تفاوت وٍلایت و وَلایت لازم و متعدی بودن ولی معانی ابواب ثلاثی مزید و صیغه های مختلف معانی ولی با توجه به حروف جرّ مختلف ارائه می دهد. بخش دوم به بررسی مشتقات ولی در قرآن می پردازد و شامل مباحث آیاتی که در آن مشتقات ولی به کار رفته است تفاوت ولّ منه و ولّ عنه مواردی که مفعول ولیّ ذکر شده است مواردی که تولّی با عن و بدون عن استعمال شده است مواردی که تولّی با مفعول ذکر شده است تطبیق معانی تولّی با معانی باب تفعل معانی تولّی و تولیه در موارد پانزده گانه همراه با مفعول.
  • تعداد رکورد ها : 4