جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
معاد جسمانی و روحانی از دیدگاه کتاب و سنت
نویسنده:
مصطفی ضیائی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
چکیده :
رساله حاضر به معاد جسمانی و احیای بدن آدمی در قیامت می پردازد. نویسنده در ضمن چهار بخش پس از واژه شناسی معاد به ابعاد مادی و روحانی انسان اشاره می نماید و پس از بررسی آیات معاد و حشر انسان ها و گواهی اعضای بدن و کیفر دیدن گناه کاران آن ها را دلیل بر معاد جسمانی می داند، وی در فصل پایانی با بررسی روایات نتیجه می گیرد انسان با همین جسم و روح در قیامت زنده می شود و با همین جسم و روح ثواب و کیفر می بیند. نویسنده در خاتمه به شبهات منکران معاد از جمله شبهه اعادة معدوم و شبهه آکل و مأکول پاسخ داده است.
 امامت در قرآن از نظر فریقین
نویسنده:
فدا حسین مقدسی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
دین مبین اسلام، برنامه ای برای رسیدن به سعادت است که توسط پیامبر| به جهانیان عرضه شد. پیامبر اسلام| این برنامه جامع و کامل را برای مردم تبیین فرمودند و حفاظت از آن را به جانشین بعد از خود محول کردند. این رساله با موضوع «امامت در قرآن از نظر فریقین» در پنج فصل تنظیم شده است: فصل اول به مفهوم امام و مفهوم عام نبی و رسول پرداخته است. فصل دوم به شئون امامت (مرجعیت دین، زعامت و رهبری و ولایت امور تکوینی) اختصاص دارد. منظور از ولایت تکوینی آن است که کسی بتواند به اذن خداوند در جهان آفرینش تکوینی تصرف کند. فصل سوم به بررسی جایگاه امامت در دین، امامت از دیدگاه شیعه، امامت از دیدگاه عامه و مناظره هشام و مرد شامی پرداخته است. فصل چهارم، شرایط امام را مورد بحث قرار داده است. فصل پنجم به مصادیق امام در قرآن اختصاص دارد.
  • تعداد رکورد ها : 2