جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
کابالیسم: عرفان یهودی
نویسنده:
داود رنجبران
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
تهران: ساحل اندیشة تهران,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
این کتاب دربارة عرفان یهود به ویژه شاخة قبالا نوشته شده است. بنابر گفتة نویسنده در این پژوهش سعی بر آن بوده است تا با توجه به دیدگاه‌های گوناگون بدون نگاه جانب‌دارانه، عرفان قبالا را مورد بررسی قرار دهد. همچنین کوشیده شده است از لابه‌لای نظریات مختلف، به ویژه اعتقاد یهودیان ساکن در سرزمین اشغالی به عنوان مبلغان و مروجان اصلی قبالای امروزی، کنه حقیقت رازآلود قبالا را بررسی کند. شایان ذکر است که مؤلف برای نوشتن این اثر از منابع مختلفی استفاده نموده که بیشتر آن‌ها منابع اینترنتی هستند، در صورتی که کتاب‌های ارزشمندی در زمینة قبالا نوشته شده است. کتاب دو بخش اصلی دارد که هر بخش شامل چند ضمیمه است. در بخش نخست به تاریخچة قبالا و تأثیر آن‌ها از مکاتب مختلف مصر باستان گرفته تا دوران جدید و همچنین بررسی ادبیات عرفانی یهود پرداخته شده است. در بخش دوم تأثیرات قبالا در جهان معاصر مورد بررسی قرار گرفته و مهم‌ترین مشترکان قبالا با برخی مسلک‌ها از جمله اپیکوریان، کلبیان، رواقیان و نوافلاطونیان و تأثیراتی که از دورة هلنی و جریانات آن داشته، بیان شده است.
گروه قاعدین و نقش تخریبی آنان در حکومت حضرت علی (ع)
نویسنده:
داود رنجبران
نوع منبع :
رساله تحصیلی , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسای حوزه: ,
چکیده :
تحقیق مورد نظر شامل چند فصل است. که بخش عمده آن با توجه به عنوان پایان نامه مربوط به نقش تخریبی گروه قاعدین بر حکومت حضرت علی(ع) است. نخست با طرح مباحث مقدماتی، بیان فرضیات و پیشینه تحقیق با توجه به مباحث مطرح در قرآن به معرفی گروه قاعدین پرداخته شده است. سپس واژه بیعت را از دیدگاههای مختلف، تبیین نموده و به تقسیم بندی آن براساس موضوع بیعت پرداخته شده تا مقدمه ای برای چگونگی بیعت قاعدین با بیعت حضرت علی(ع) باشد. در بخش دیگری از این تحقیق، به تببین و توصیف ویژگی های بیعت مردم با حضرت علی(ع) پرداخته شده و با طرح دیدگاه های متخلفین از بیعت عمومی، به نقد و بررسی آن پرداخته شده است. همچنین در جای دیگری از این پژوهش، به معرفی چهره های قاعدین به صورت انفرادی و شخصی پرداخته شده و موضوع قعود آن ها (قعود از بیعت و یا قعود از جنگ)با توجه به منابع معتبر، مشخص شده است. در پایان نیز به نقش تخریبی گروه قاعدین پرداخته شده است. در این بخش ابتدا به قدرت نفوذ آن ها در بین امت اسلامی و سپس به ضرورت روشن گری قاعدین اشاره شده است. همچنین در ایجاد و ترویج فضای شبهه و ابهام، نقش قاعدین قابل توجه است که در این تحقیق نیز مورد تأکید قرار گرفته است. هم صدایی ایشان در طرح شعارهایی مانند تشکیل شورا، فتنه خواندگان جنگ با ناکثین و قاطین، از مهمترین ضرباتی بود که بر پیکر حکومت حضرت علی(ع) وارد شد که در این تحقیق مورد بررسی قرار گرفته است.تحریک مردم بر علیه حکومت حضرت و تشویق دشمن به رویارویی با حضرت علی(ع) نیز از جمله تحرکات سیاسی آنان در حکومت حضرت بوده که در این تحقیق مورد لحاظ قرار گرفته است. رویارویی نظامی تعدادی از آنها در مقابل حضرت علی(ع) از جمله حرکت های نظامی و تخریبی بود که بر علیه حکومت حضرت علی(ع) انجام دادند. یکی از اثرات تفکر قعود، زمینه بازی برای تولد فرقه مرجئه بود که با گسترش این تفکر زمینه های رشد و توسعه مرجئه نیز فراهم شد بنی امیه توانستند از آن به نفع مقاصد سیاسی خود بره برداری کنند.
  • تعداد رکورد ها : 2