جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
تاثیر اجرای مدل مراقبت پیگیر بر کیفیت زندگی بیماران نارسایی قلبی
نویسنده:
صادقی شرمه مهدی, علوی زرنگ فاطمه, احمدی فضل اله, کریمی زارچی علی اکبر, باباتباردرزی حسین, عبادی عباس, حاجی امینی زهرا, محمودی حسین
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
مقدمه: اغلب بیماران دارای بیماری های مزمن از جمله بیماری نارسایی قلبی، دارای عملکرد و کیفیت زندگی پایین تر از حد معمول جمعیت هستند. از آنجا که زندگی با بیماری نارسایی قلبی بسیار زجرآور است و بر فعالیت های معمول زندگی بیمار اثر قابل ملاحظه ای می گذارد. هدف این مطالعه ارزیابی تاثیر اجرای مدل مراقبت پیگیر بر کیفیت زندگی بیماران نارسایی قلبی بود.روش: این مطالعه از نوع کارآزمایی بالینی است که روی 52 بیمار نارسایی قلبی انجام شد. تاثیر اجرای مدل مراقبت پیگیر بر کیفیت زندگی بیماران نارسایی قلبی با استفاده از پرسش نامه استاندارد مینه سوتا مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: اجرای مدل مراقبت پیگیر، موجب ارتقای کیفیت زندگی بیماران نارسایی قلبی در گروه آزمون در تمام ابعاد جسمی (P<0.001)، عاطفی (P<0.001) و عمومی (P<0.001) بعد از 2 و 3 ماه شد.نتیجه گیری: با توجه به عدم درمان قطعی بیماری های مزمن، اجرای مدل های مراقبتی اثربخش، نظیر مدل مراقبت پیگیر، می تواند در افزایش کیفیت زندگی بیماران نارسایی قلبی تاثیر مثبت داشته باشد.
صفحات :
از صفحه 9 تا 13
تاثیر ماساژ بازتابی پا و آرام سازی بنسون بر میزان اضطراب
نویسنده:
مختاری نوری جمیله, سیرتی نیر مسعود, صادقی شرمه مهدی, قنبری زهرا, حاجی امینی زهرا, طیبی علی, جوادی نسب مجید
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
مقدمه: اضطراب پیامد مشترک تمام اعمال جراحی است. روش های مکمل مانند ماساژ بازتابی و آرام سازی سبب ایجاد راحتی، احساس آرامش، تصحیح اختلال در عملکرد فیزیکی، تغییر پاسخ های فیزیولوژیک و کاهش ترس همراه با نشانه های بیماری می شود. پژوهشگران با هدف بررسی تاثیر ماساژ بازتابی و آرام سازی بنسون بر کاهش اضطراب به این تحقیق اقدام کردند.روش: این پژوهش مطالعه ای نیمه تجربی سه گروهه و از نوع کارآزمایی بالینی است. جامعه پژوهش، زنان تحت اعمال جراحی شکم و بستری در بخش های جراحی بیمارستان بودند. واحدهای پژوهش به روش نمونه گیری غیرتصادفی آسان وارد مطالعه شدند و بر اساس قرعه کشی اولیه به طور تصادفی در گروه های آزمایشی ماساژ بازتابی پا و آرام سازی و نیز گروه شاهد قرار گرفتند. برای سنجش اضطراب از پرسش نامه استانداردشده اسپیلبرگر و برای تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی و تحلیلی استفاده شد.یافته ها: پس از استفاده از ماساژ بازتابی و آرام سازی میزان اضطراب کاهش یافت، به طوری که اختلاف معنی داری بین میانگین میزان اضطراب در دو گروه شاهد و ماساژ بازتابی پا؛ و دو گروه شاهد و آرام سازی مشاهده شد (p<0.05). بین میزان اضطراب قبل و بعد از هر بار مداخله در دو گروه ماساژ بازتابی پا و گروه آرام سازی اختلاف آماری معنی داری وجود نداشت (p>0.05).نتیجه گیری: ماساژ بازتابی و آرام سازی در کاهش اضطراب بیماران جراحی شکم زنان موثر هستند، از این رو پیشنهاد می شود که از این روش های مکمل برای کاهش اضطراب استفاده شود.
صفحات :
از صفحه 159 تا 165
تاثیر آموزش آرام سازی پیش رونده عضلانی بر کیفیت زندگی همسران جانبازان مبتلا به PTSD
نویسنده:
پرنده اکرم, حاجی امینی زهرا, مالکی اکرم
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
مقدمه: این مطالعه با هدف بررسی مقایسه ای تاثیر آموزش آرام سازی بر کیفیت زندگی همسران جانبازان مبتلا به اختلال استرس پس از ضربه انجام شد.روش: این مطالعه به صورت نیمه تجربی و از نوع کارآزمایی بالینی است که تعداد 28 نفر از همسران جانبازان شهر تهران در آن مورد بررسی قرار گرفتند. نمونه ها به طور تصادفی در دو گروه مداخله و گروه شاهد تقسیم شدند و برای گروه مداخله، برنامه آموزش گروهی آرام سازی طی یک هفته و در سه جلسه دوساعته انجام شد؛ برای گروه شاهد هیچ گونه آموزشی ارایه نگردید. سپس، کیفیت زندگی هر دو گروه در مرحله قبل، 6 هفته بعد (مرحله پیگیری) و 12 هفته پس از مداخله یعنی مرحله نهایی توسط پرسش نامه کیفیت زندگی فرم کوتاه شده  SF36تعیین شد. در نهایت، داده ها به وسیله SPSS 11 و آزمون های آماری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.یافته ها: بر اساس نتایج آزمون T مستقل، میانگین نمره کل کیفیت زندگی قبل از انجام مداخله در دو گروه اختلاف معنی داری نداشت (P>0.05)، اما پس از مداخله، همین آزمون اختلاف معنی داری بین دو گروه نشان داد (P<0.001). آزمون T زوجی، اختلاف میانگین نمره کیفیت زندگی قبل و بعد از مداخله را در گروه آزمون معنی دار نشان داد (P<0.001). همچنین، طبق نتایج آزمون آنوا، بین میانگین نمره کیفیت زندگی در گروه مداخله در هر سه مرحله اختلاف معنی داری وجود داشت (P<0.001).نتیجه گیری: برنامه آموزش آرام سازی در ارتقای سطح کیفیت زندگی همسران جانبازان موثر است.
صفحات :
از صفحه 311 تا 316
تاثیر آموزش بهداشت بلوغ از طریق منابع موثق بر رفتارهای بهداشتی دختران
نویسنده:
مالکی اکرم, دلخوش مرجان, حاجی امینی زهرا, عبادی عباس, احمدی نوده خدابخش, اجلی امین
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
مقدمه: هدف اصلی این مطالعه، بررسی مقایسه ای تاثیر آموزش بهداشت بلوغ از طریق منابع موثق آموزش بلوغ بر رفتارهای بهداشتی دختران مقطع راهنمایی یکی از شهرک های مسکونی منطقه یک شهر تهران بود.روش : این پژوهش، مطالعه ا ی نیمه تجربی از نوع کارآزمایی میدانی است. جامعه و نمونه مورد مطالعه کلیه دانش آموزان دختر مقطع دوم راهنمایی (132 نفر) مدارس دولتی یکی از شهرک های مسکونی شهر تهران بودند. ابتدا دانش آموزان پرسش نامه محقق ساخته را تکمیل کردند. آنگاه با برنامه آموزشی یکسان، تمامی دانش آموزان مورد آموزش قرار گرفتند. برنامه آموزشی با استفاده از روش های آموزش چهره به چهره و بحث و گفت و گو طی یک جلسه حدودا 2.5 ساعته برای گروه ها اجرا شد. بعد از گذشت 3 ماه از پایان برنامه آموزشی، مجددا پرسش نامه ها توسط دانش آموزان تکمیل شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها نیز از آزمون های پارامتری و غیرپارامتری،T  زوجی، مجذور کای و ANOVA استفاده شد.یافته ها: بین میانگین نمره کل رفتارهای بهداشتی، در مرحله قبل از مداخله، در سه گروه مورد تفاوتی وجود نداشت، ولی در مرحله بعد از آموزش، در سه گروه تفاوت معنی دار بود (P<0.05). همچنین، در مقایسه میانگین نمرات قبل و بعد در هر گروه، در هر سه گروه تفاوت معنی دار بود (P<0.05 گروه مادران،  P<0.001گروه معلمان، P<0.001 گروه پرستاران).نتیجه گیری: آموزش از طریق پرستار بهداشت از آموزش از طریق مادران و معلمان موثرتر است و منجر به بهبود و ارتقای رفتارهای بهداشتی دختران نوجوان می شود.
صفحات :
از صفحه 155 تا 161
  • تعداد رکورد ها : 4