جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
فرجام شناسی در دین زردشتی
نویسنده:
علی مهدی زاده
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
صفحات :
از صفحه 269 تا 288
نقد و بررسی اصول حاکم بر اخلاق زیست فناوری معاصر
نویسنده:
علی زاده مهدی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
تحولات زیست فناوری در عصر حاضر، بسترساز بروز چالش هایی اخلاقی است که پاسخ به آن ها در جلوه پارادایم رایج در بررسی های اخلاقی زیست فناوری و مولفه های هنجاری آن نمایان شده است. با این وجود سنجش اصول چهارگانه حاکم بر اخلاق زیست فناوری معاصر و مشاهده عدم هماهنگی و انسجام لازم میان آن ها، حاکی از واگرایی و ناکارآمدی نظریه رایج در اخلاق زیست فناوری از ناحیه قواعد و اصول خود می باشد. همچنین ابتنای این اصول بر مبانی اومانیسم، فردگرایی، آموزه های لیبرالی، تقدم حق بر خیر و قراردادگرایی، اخلاق زیست فناوری را به سوی تخریب محیط زیست و ذخایر ژنتیک انسانی، خود بزرگ بینی لجام گسیخته در انسان و نسبیت انگاری در ارزش ها سوق می دهد و در جریان غلبه مولفه های مصلحت گرا و لذت گرای افراطی بر عقلانیت ارزشی در نظریه رایج، شاهد تقلیل گرایی آشکار در تلقی از عدالت و سود و زیان هستیم. لذا جهت حل این مشکل باید در مسایل پیچیده و کاملا حیاتی اخلاق زیست فناوری، اصولی منسجم و هماهنگ برآمده از تفکر توحیدی و با تاکید بر معنویت قدسی تدوین شود تا اخلاق زیست فناوری بر شالوده های چنین اصولی استوار گشته و در پرتو آن اسب سرکش و پرقدرت فناوری نوظهور زیستی با لگام حکمت عملی برآمده از ارزش های متعالی انسانی مهار شود.
صفحات :
از صفحه 41 تا 82
توسعه تکنولوژیکی و توسعه علمی، بررسی جامعه شناختی تاثیر اینترنت بر فعالیت های پژوهشی اعضای هیات علمی دانشگاه مازندران
نویسنده:
رزاقی نادر, علیزاده مهدی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
اینترنت یکی از ابزارهایی است که امکان مبادله اطلاعات با بسیاری از همکاران دانشگاهی و پژوهشگران علمی در سراسر جهان را فراهم می آورد. تحقیق حاضر به تاثیر استفاده از اینترنت در انجام فعالیت های علمی- پژوهشی آن ها پرداخته است. این بررسی با استفاده از روش پیمایشی و با انتخاب 165 نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه مازندران به شیوه نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای صورت گرفته است. نتایج نشان می دهد متغیر سواد استفاده از اینترنت با ضریب تاثیر (0.63) مهم ترین و قوی ترین پیش بینی کننده تغییرات استفاده از اینترنت در فعالیت های علمی- پژوهشی در میان اعضای هیات علمی بوده است و متغیرهای تسلط بر اینترنت، امکانات و فرصت ها، ارتباطات علمی، نگرش نسبت به اینترنت و موقعیت دانشگاهی به ترتیب در رده های بعدی اثرگذاری قرار داشته اند.
صفحات :
از صفحه 125 تا 144
  • تعداد رکورد ها : 3