جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
رابطه آزمون شخصیتی پنج عاملی NEO-PI-R با آزمون SCL-90-R: نگاهی به قابلیت آزمون نئو در ارزیابی سلامت روانی
نویسنده:
چلبیانلو غلامرضا, گروسی فرشی میرتقی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
مقدمه: پژوهش حاضر به منظور ارزیابی ارتباط آزمون شخصیتی NEO-PI-R با پرسشنامه SCL-90-R  ارزیابی کارآمدی این آزمون در بررسی شاخص های مربوط به بهداشت روانی که به عنوان علایم اولیه اختلالات شایع روان پزشکی قلمداد می شوند، انجام شد.روش: 500 دانشجوی دختر و پسر دانشگاه های تبریز و شیراز در سال تحصیلی ۸۷-۱۳۸۶ به روش تصادفی ساده انتخاب شدند. آزمون های NEO-PI-R و SCL-90-R بر روی نمونه ها به اجرا درآمد. از روش تحلیل رگرسیون، ضریب همبستگی پیرسون و آزمون T مستقل برای تجزیه و تحلیل داده ها استفاده شد.یافته ها: عامل روان نژندی (N) با بالاترین توان، تمامی شاخص های مربوط به SCL-90-R را پیش بینی نمود. در مجموع، عوامل اصلی شخصیت بهترین و بالاترین پیش بینی ها را به ترتیب در مورد شاخص های جسمانی کردن، وسواس جبری و هراس داشتند.نتیجه گیری: می توان از مقیاس ها و عوامل اصلی پرسش نامه نئو به عنوان شاخصی در ارزیابی بهداشت روانی و حتی بررسی علایم بارز مربوط به اختلالات محور I روان پزشکی استفاده کرد.
صفحات :
از صفحه 51 تا 58
مقایسه سوگیری توجه نسبت به چهره های هیجانی در بیماران مبتلا به اضطراب اجتماعی، اضطراب منتشر و افراد عادی
نویسنده:
چلبیانلو غلامرضا, گروسی فرشی میرتقی, قناعت پیشه زینب
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , مطالعه تطبیقی , نمایه مقاله
چکیده :
مقدمه: در دو دهه اخیر انبوهی از پژوهش های بالینی انجام شده تا به فهم زیربناهای اصلی اختلال اضطراب اجتماعی کمک نمایند. نقش شناخت در ایجاد و تداوم بیماری های اضطرابی، از دیرباز در کانون توجه قرار گرفته است. پژوهش حاضر با هدف مقایسه سوگیری توجه نسبت به چهره های هیجانی در مبتلایان به اختلال اضطراب اجتماعی با بیماران مبتلا به اضطراب منتشر و افراد عادی انجام شد. روش: این مطالعه علی مقایسه ای روی15  نفر بیمار اضطراب اجتماعی، 10 نفر بیمار اضطراب منتشر و 20 نفر از افراد عادی که به روش نمونه گیری در دسترس از بین مراجعان مراکز و درمانگاه های روان پزشکی شهر شیراز در سال 1388 انجام شد. آزمودنی ها چهره ها را با الگوی تکلیف کامپیوتری در دو حالت هیجانی مثبت و منفی از بین چهره های خنثی شناسایی نمودند. داده ها با استفاده از روش تحلیل واریانس با اندازه گیری های مکرر با نرم افزار  SPSS 17تجزیه و تحلیل شد.یافته ها: مبتلایان به اضطراب اجتماعی در مقایسه با افراد عادی، در تشخیص چهره های مثبت روگردانی بیشتر و در تشخیص چهره های منفی سوگیری بیشتری نشان دادند. تعداد چهره های ارایه شده برحسب نوع چهره، تفاوت های معنی داری در تمایز بین نوع چهره ها و زمان واکنش ایجاد نمود.نتیجه گیری: مبتلایان به اضطراب اجتماعی چهره های حاوی لبخند را به عنوان محرک تهدید کننده تفسیر نموده و از آنها اجتناب می کنند، بنابراین به عنوان راهکاری اجتنابی، محل صحیح چهره های منفی را در مقایسه با چهره های مثبت، بیشتر تشخیص می دهند.
صفحات :
از صفحه 215 تا 223
  • تعداد رکورد ها : 2