جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
 ترجمه و تحقیق و تعلیق کتاب «کشف الارتیاب عن تحریف کتاب رب الارباب»(بخش دوم)
نویسنده:
پریچهرساروی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , حاشیه،پاورقی وتعلیق , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
چکیده :
در این پایان نامه بخش دوم کتاب کشف الارتیاب عن تحریف کتاب رب الارباب را که در رد کتاب فصل الخصاب محدث نوری نوشته شده، ترجمه و بررسی شده و فهارس سودمندی برای آن ترتیب داده شده است. شایان ذکر است که بخش اول این کتاب بوسیله امیر جودوی ترجمه و بررسی شده است .
 تجزیه و تحلیل علت تکرار الفاظ و مفاهیم قرآن کریم
نویسنده:
پریچهر ساروی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
در قرآن کریم الفاظ و حتی آیاتی وجود دارد که به تعداد کم یا زیاد تکرار شده اند. بحثهای مطرح شده درکتب علوم قرآنی در این زمینه، یا مربوط است به سه آیه مکرر در سوره های الرحمن، القمر و المرسلات که نسبت به تعداد کل آیات مکرر (72 آیه) بسیار کم است،یا مربوط می شود به تکرار یک معنا با الفاظ متفاوت که در حقیقت نه تکرار محتواست و نه شکل. در این پایان نامه، در ارتباط با آیات مکرر، پژوهشی گسترده ودر نوع خود جدید انجام شده که حاصل آن به قرار زیراست: 1) تکرار موجود در قرآن تنها تکرار شکل است،نه محتوا؛ زیرا هر مورد تکرار، در راستای هدف همان سوره است. 2) تکرار شکل، خود، بیانگر نوع دیگری ازوجوه اعجاز قرآن است . زیرا تکرار تمام الفاظ آیه: اولادر یک سوره و به تعداد کم، تعیین کننده ابتدا و انتهای یک مطلب خاص و یادآور تعلق کلیه آیات میان آنها به آیات مکرر است. ثانیا در یک سوره و به تعداد زیادبیانگر اهمیت و تأکید موضوع است. ثالثا در دو یا چندسوره راهنمایی برای نشان دادن محل ذکر توضیحات تکمیلی و تفسیری پیرامون آیه مکرر و حتی دیگرآیات آن سوره است .
  • تعداد رکورد ها : 2