جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
نقد و نگرش بر تلمود
نویسنده:
ظفر الاسلام خان، محمدرضا رحمتی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر
وضعیت نشر :
قم: مرکز انتشارات دفتر تبلیغات اسلامی,
چکیده :
این کتاب ترجمة «التلمود تاریخه و تعالیمه» است که نقدی بر کتاب «تلمود» یکی از مهم‌ترین متون مقدس یهود پس از تورات دارد و خواننده را با زوایای مختلف این متن آشنا می‌سازد. «تلمود» به طور کلی دربردارنده اصول مذهبی، تاریخ و آداب و سنن قوم بنی‌اسرائیل است که پس از دوره اسارت دوم تدوین گشت و بعدها مراحل تاریخی ـ فکری گوناگونی را گذراند و در نهایت به شکل امروزی باقی ماند. این کتاب چهار مبحث اصلی دارد. در اولین مبحث سر پیدایش تلمود و تأثیر آن بر یهودیان، انواع تلمودهای بابلی و اورشلیمی و مقایسة آن‌ها و پیدایش قانون شفاهی مورد بررسی قرار گرفته است. در مبحث دوم به مسئلة سوزاندن تلمود توسط مسیحیان در قرون وسطا توجه شده است، چراکه مسیحیان تلمود را عامل اصلی پایداری یهودیان می‌دانستند. در دو مبحث دیگر مهم‌ترین عقاید تلمود دربارة زن، مسیحا، ویرانی معبد و ... و همچنین خرافات مطرح‌شده در «تلمود» از جمله طالع‌بینی، جادو، رمّالی و ... بررسی شده است. در ادامه ی کتاب چهار ضمیمه درباره معرفی شخصیت‌های برجسته و مهم‌ترین منابع کتاب و نیز توضیخ مختصر برخی اصطلاحات خاص به وسیلة مترجم آورده شده است که برای آشنایی خوانندگان با این موارد ضروری به نظر می‌رسد. در انتها نیز مقالة «تلمود» که ترجمه‌ای از مقاله ی مزبور در دائرة‌المعارف بریتانیکا است، گنجانده شده است.
زمینه های سیاسی - اجتماعی قتل عثمان
نویسنده:
محمدرضا رحمتی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: دانشگاه شهید بهشتی,
چکیده :
در 18 ذیحجه 35 هجری (17 ژوئن 656 م)، سومین خلیفه راشدین به دست مسلمانان بدوی کشته شد و مسلمانان حضری از او حمایت نکردند. در این رویداد، چند نکته از تاریخ آن روزگار در خور بررسی است که تاکنون چنانکه باید مورد مداقه قرار نگرفته اند و می توان آنها را در سه حوزه بخش بندی نمود: بدویان مسلمان و پیشینه آنان، برتری امویان در دوره خلافت عثمان، و سیاست های اقتصادی آن خلیفه - که این نوشتار به بررسی آنها می پردازد.
صفحات :
از صفحه 169 تا 183
یکپارچگی مردم سوریه در برابر بیزانس
نویسنده:
محمدرضا رحمتی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
جایگاه جهانی عربستان هنگام بعثت
نویسنده:
محمدرضا رحمتی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
در سده‏هاى پنچ و شش میلادى، شبه جزیِره عربستان و اعراب آن سامان، از جایگاه نیرومند سیاسى-بازرگانى برخوردار شدند.شناخت این پدیده بزرگ تاریخى، به بررسى روابط سیاسى- نظامى و اقتصادى ابر قدرتها، جایگاه جغرافیایى- سیاسى شبه جزیره عربستان و پیشرفت ادبیات عرب در آن روزگار، بستگى دارد.در این مقاله، تلاش شده است تا این بررسى انجام پذیرد.
  • تعداد رکورد ها : 4