جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 5
گذرگاه مرزی: از قاهره تا آمریکا - سفر یک زن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Leila Ahmed
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Farrar Straus & Giroux,
چکیده :
ترجمه ماشینی: احمد تحولات سیاسی را که انگیزه ترک مصر را برانگیخت توصیف می کند و توضیح می دهد که چگونه تجربیاتش ایده های او را در مورد زبان، ملی گرایی، فمینیسم و ​​مذهب شکل داده است.
المرأة والجنوسة في الإسلام: الجذور التاريخية لقضية جدلية حديثة
نویسنده:
ليلى أحمد؛ ترجمه:منى إبراهيم, هالة كمال
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قاهره - مصر: المجلس الأعلى للثقافة - المشروع القومی للترجمه,
زنان و جنسیت در اسلام: ریشه های تاریخی یک بحث مدرن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Leila Ahmed (لیلا احمد)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Yale University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: ریشه‌های تاریخی بحث درباره زنان در جوامع اسلامی را با ردیابی تحولات گفتمان‌های اسلامی درباره زنان و جنسیت تا به امروز بررسی می‌کند. این کتاب به تشریح نظام های جنسیتی در خاورمیانه قبل و بعد از ظهور اسلام می پردازد.
یک انقلاب آرام: احیای حجاب، از خاورمیانه تا آمریکا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
(نایجل واربرتون)Leila Ahmed; Nigel Warburton(لیلا احمد)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Yale University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در قاهره در دهه 1940، لیلا احمد توسط نسلی از زنان بزرگ شد که هرگز در چادر و روسری که مادران و مادربزرگ هایشان بر سر داشته بودند، نپوشیدند. از نظر آنها، این پوشش ها هم به زندگی مدرن و هم با تقوای اسلامی بی ربط به نظر می رسید. اما امروزه اکثریت زنان مسلمان در سراسر جهان اسلام دوباره محجبه هستند. احمد می پرسد چرا این تغییر به سرعت ریشه دواند و این تغییر چه معنایی برای زنان، اسلام و غرب دارد؟ احمد وقتی مطالعه خود را آغاز کرد، تصور کرد که بازگشت حجاب نشان دهنده یک گام به عقب برای زنان مسلمان در سراسر جهان است. اما آنچه او در داستان‌های مقامات استعماری بریتانیا، فمینیست‌های جوان مسلمان، ملی‌گرایان عرب، دختران اسلامی پارسا، مهاجران مسلمان آمریکایی، جهادگران خشن و فعالان اسلامی صلح‌جو کشف کرد، انتظارات او را مخدوش کرد. احمد مشاهده کرد که اسلام گرایی، با تعهداتش به فعالیت در خدمت به فقرا و در راستای تحقق عدالت اجتماعی، فشاری از اسلام است که به آسانی و به طور طبیعی با سنت خود دموکراسی های غربی از کنشگری در راه عدالت و تغییر اجتماعی ادغام می شود. اغلب اسلام گرایان هستند، حتی بیشتر از مسلمانان سکولار، که در خط مقدم مبارزات کنشگران معاصر مانند حقوق مدنی و حقوق زنان قرار دارند. نتیجه‌گیری‌های غافلگیرکننده احمد نشان‌دهنده معکوس شدن تقریباً تفکر او در مورد این موضوع است. این داستان جذاب از ظهور دوباره حجاب، از مصر تا عربستان سعودی و به سمت غرب، بسیار روشنگر، با طرح‌ریزی‌های پیچیده و استدلال‌های پرشور، تصویری کاملاً جدید از اسلام معاصر را نشان می‌دهد.
جهد علمی به پاس حقوق زنان
نویسنده:
سروش دباغ، لیلا احمد، محمد شحرور
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
راه بلندی در پیش است. اینکه نابرابری‌ها کاسته شود، برخی جفاها فروکش کند، بعضی قساوت‌ها سر بر نیاورَد. و زن هنوز هم یکی از قربانیان مظلوم این نابرابری‌هاست.
  • تعداد رکورد ها : 5