جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 28
سارتر والفكر العربي المعاصر
نویسنده:
أحمد عبد الحليم عطية
نوع منبع :
کتاب , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام)
منابع دیجیتالی :
نظریه معرفت در پدیدارشناسی: هوسرل، هایدگر، مرلوپونتی
نویسنده:
Henry Pietersma
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: من تازه شروع به خواندن این کتاب کرده ام و از عمق و وضوح آن شگفت زده شدم. پدیدارشناسی بیش از آنچه نویسندگان کلاسیک نشان داده اند وجود دارد. پیترسما برای گنجاندن واقع گرایی و ابزاری برای دانستن کار می کند که افزوده ای خوشایند به کار پدیدارشناسی است. هرکسی که به هوسرل، هایدگر و/یا مرلوپونتی اهمیت می دهد، این کتاب مورد علاقه را پیدا خواهد کرد. پس از اتمام مطالعه، این بررسی را به روز خواهم کرد.
چرخش تحلیلی: تحلیل در فلسفه تحلیلی اولیه و پدیدارشناسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Michael Beaney
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مجموعه، با مشارکت فیلسوفان برجسته، فلسفه تحلیلی را در زمینه وسیع تری قرار می دهد و آن را با روش شناسی مهم ترین سنت رقیب آن در فلسفه قرن بیستم - پدیدارشناسی - مقایسه می کند، که توسعه آن از بسیاری جهات به موازات توسعه فلسفه تحلیلی است. چرخش تحلیلی برای مورخان فلسفه عموماً، فیلسوفان تحلیلی و پدیدارشناسان بسیار جالب خواهد بود.
خود و جهان: از فلسفه تحلیلی تا پدیدارشناسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
.Christensen, Carleton B
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Walter de Gruyter,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب از سنت پدیدارشناختی هوسرل و هایدگر استفاده می‌کند تا بسط دیگری از تز جان مک داول ارائه کند که برای درک چگونگی ارتباط ذهنیت خودآگاه با جهان، ادراک باید به عنوان یک وحدت واقعی از خودانگیختگی درک شود. "مفهوم" و پذیرش ("شهود"). این توضیح بدیل اجازه می دهد تا نقد مک داول از دونالد دیویدسون روشن شود و مفهوم دیگری از تجربه ادراکی ایجاد شود که به ادعای مک داول مفهوم روشنی می دهد که ذهنیت خودآگاه ذاتاً با جهان خود در ارتباط است که شک و تردید در مورد دومی باید وجود داشته باشد. نامنسجم همچنین امکان توسعه نقد دقیق‌تر و تاریخی‌تری از متافیزیک را فراهم می‌کند که فرد را مجبور می‌کند تجربه ادراکی را به گونه‌ای تفسیر کند که نحوه تأثیر ذهنیت خودآگاه بر جهان را نادرست نشان دهد. این نشان می دهد که بسیاری از دیدگاه های فرافلسفی مک داول به طور ضمنی هوسرلی هستند و اگر مک داول آنها را بیشتر توسعه می داد، از فرافلسفه متناقضی که از ویتگنشتاین می پذیرد اجتناب می کرد. در نتیجه، ضعف مرکزی در موضع هوسرل را نشان می دهد که فرد را از هوسرل به هایدگر می برد. این کتاب با عباراتی نوشته شده است که برای فیلسوفان تحلیلی قابل دسترسی است و بنابراین آنها را قادر می سازد تا تفاوت های اصلی بین رویکردهای تحلیلی و پدیدارشناختی به نیت و خودآگاهی را ببینند.
پدیدار شناسی: یک مقدمه معاصر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Walter Hopp (والتر هاپ)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: وظیفه اصلی پدیدارشناسی بررسی ماهیت آگاهی و روابط آن با اشیاء انواع مختلف است. کتاب حاضر دانشجویان و سایر خوانندگان را با چندین موضوع اساسی تحقیق پدیدارشناسی آشنا می کند و ارتباط معاصر پدیدارشناسی را نشان می دهد. موضوعات اصلی شامل آگاهی، نیت، ادراک، معنا و دانش است. این کتاب همچنین حاوی ارزیابی‌های انتقادی از روش پدیدارشناسی ادموند هوسرل است. این استدلال می‌کند که دانش بنیادی‌ترین شیوه آگاهی است، و اینکه تزهای اصلی تشکیل‌دهنده «ایده‌آلیسم متعالی» هوسرل با رئالیسم متافیزیکی در مورد موضوعات فکر، ادراک و دانش سازگار است. ابزارهای مفید شامل مقدمه‌هایی هستند که به خواننده کمک می‌کنند از فصل قبلی به فصل جدید، نتیجه‌گیری فصل، و فهرست‌های خواندن پیشنهادی منابع اولیه و برخی منابع ثانویه کلیدی بپیوندند. ویژگی های کلیدی: کار معاصر در معرفت شناسی تحلیلی و فلسفه ذهن را روشن می کند و با آن درگیر می شود. توضیحات نثر روشنی از تمایزات و استدلال های لازم برای درک موضوع ارائه می دهد دانش را در مرکز تحقیقات پدیدارشناسی قرار می دهد
درباره فیلسوفان و دیوانگان: افشاگری مارتین هایدگر، مدارد باس و زیگموند فروید [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Farquhar, Jensen; Heidegger, Martin; Askay, Richard; Freud, Sigmund; Boss, Medard
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Editions Rodopi,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این متن کاوشی بدیع از فلسفه و جنون در چارچوب درگیری انتقادی هستی شناسی پدیدارشناختی هایدگر با روانکاوی فرویدی است. شامل نمایشنامه ای است که در آن مارتین هایدگر پس از یک فروپاشی روانی تحت درمان روانکاوانه دکتر مدارد باس قرار می گیرد. باس اساساً بین دو غول روشنفکر گرفتار شده است: بیمارش، هایدگر، که او را به چالش می کشد تا فراتر از روانکاوی سنتی فرویدی تکامل یابد، و مربی او، فروید، که به عنوان مشاور «شبح گونه» در تسهیل بازگشت سلامتی هایدگر عمل می کند. گفت و گوی نمایشنامه شامل نقل قول های واقعی است که از خود متفکران اصلی گرفته شده است که صحت این تولید ساختگی را افزایش می دهد. علاوه بر این، دیدگاه های نظری فروید، هایدگر، باس و لودویگ بینسوانگر برای افزایش دانش پیشینه خوانندگان گنجانده شده است. در روند افشای این نظریه پردازان درخشان، این کتاب نشان می دهد که هر گرایش چه چیزی را به دیگران ارائه می دهد.
پدیدارشناسی یا ساختارشکنی؟: پرسش هستی شناسی در موریس مرلوپونتی، پل ریکور و ژان لوک نانسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Christopher Watkin
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: پدیدارشناسی یا ساختارشکنی؟ شامل خوانش های جدیدی از موریس مرلوپونتی، پل ریکور و ژان لوک نانسی است. درگیری ژاک دریدا با مضامین پدیدارشناختی، درک جدیدی از «هستی» و «حضور» ایجاد می‌کند که نقاط کور مهمی را در خوانش‌های سنتی هم از پدیدارشناسی و هم ساختارشکنی آشکار می‌کند. کریستوفر واتکین در بازتولید نه واکنش پدیدارشناختی انبار به واسازی و نه خوانش ساختارشکن معمولی از پدیدارشناسی، ارزیابی تازه ای از آینده پدیدارشناسی همراه با خوانشی جدید از میراث ساختارشکن ارائه می دهد. واتکین از طریق مطالعات دقیق فلسفه مرلوپونتی، ریکور و نانسی نشان می‌دهد که چگونه یک سنت پدیدارشناختی بسیار گسترده‌تر و غنی‌تر از هوسرل یا هایدگر، نقد دریدا از هستی‌شناسی را در عین پایبندی به امر هستی‌شناختی مورد توجه قرار می‌دهد. این خوانش جدید اساساً رابطه بین ساختارشکنی و پدیدارشناسی را بازسازی می‌کند و اولین بحث پایدار درباره احتمالات و مشکلات «پدیدارشناسی ساختارشکنی» آینده را نشان می‌دهد.
پدیدارشناسی و افق تجربه: مضامین معنوی در هنری، ماریون و لاکوست [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Joseph Rivera (جوزف ریورا)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب آستانه بین پدیدارشناسی و دین زیسته را در گفتگو با سه تن از مشاهیر فرانسوی: میشل هانری، ژان لوک ماریون و ژان ایو لاکوست بررسی می کند. از طریق مطالعه دقیق و تجزیه و تحلیل انتقادی، هر فصل به این موضوع می‌پردازد که چگونه یک محیط عبادی و آیینی یا یک بینش معنوی از بدن می‌تواند تجربه دنیای اطراف یک فرد را شکل دهد و در نهایت ساختار دهد. این جلد بحث در مورد دامنه و محدودیت های تحلیل پدیدارشناختی مضامین دینی را پیش می برد و این فرض را که الهیات و پدیدارشناسی قادر به گفتگوی سازنده میان رشته ای نیستند، مختل می کند.
واقعیت مطلق در قرآن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Masudul Alam Choudhury (auth.) (مسعودالعَلَم چودری)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
US: Palgrave Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب به بررسی واقعیت مطلق قرآن می پردازد که با مبارزه حق علیه باطل در چارچوب وحدت توحیدی علم و نظام جهانی یکپارچه ناشی از وفاق معرفت دلالت می کند. در چنین چارچوبی واقعیت مطلق خود را نه با جزم گرایی مذهبی آشکار می کند. بلکه روش شناسی دقیقاً شامل بخش های متمایز آن است. اینها عبارتند از «هستی شناسی اولیه» به عنوان اصل تشریح شده بنیادی وحدت توحیدی. «هستی‌شناسی‌های ثانویه» به‌عنوان تکرارهای توضیحی قانون وحدت در جزئیات نظام جهانی؛ «معرفت شناسی» به عنوان مدل عملیاتی؛ و «پدیدارشناسی» به عنوان ماهیت ساختاری وقایع ناشی از قانون توحیدی، یعنی دانش برآمده از قانون. روش شناسی قریب الوقوع مرجع توضیحی منحصر به فرد همه رویدادهایی است که در تداومی از دانش، مکان و زمان رخ می دهند، پیشرفت می کنند و تغییر می کنند.
  • تعداد رکورد ها : 28