جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 10
گفتگوی دختر صهیون با پیامبران: الهیات محاوره ای کتاب نوحه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Carleen Mandolfo
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Society of Biblical Literature ,
قانون و الهیات: در اندیشه یهودی پسین باستان و قرون وسطی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Joseph E. David (auth.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing ,
در شکل خدا: اسطوره، الهیات و قانون در یهودیت کلاسیک [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Yair Lorberbaum
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: ایده خلقت به صورت الهی سابقه طولانی و پیچیده ای دارد. در حالی که ریشه‌های آن ظاهراً در اسطوره‌های سلطنتی بین‌النهرین و مصر نهفته است، این کتاب استدلال می‌کند که این گزارش کتاب مقدس از آفرینش ارائه شده در فصل‌های اول پیدایش و تفسیر آن در ادبیات اولیه خاخام‌ها بود که پایه‌ای را برای تحقیق دائمی این مفهوم ایجاد کرد. در سنت یهودی ـ مسیحی یایر لوربرباوم ایده خلقت انسان را به شکل خدا (تسلم الوهیم) که در میدراش و تلمود نسبت داده شده است، بازسازی می کند. او معانی منسوب به تسلم الوهیم را در اندیشه خاخام اولیه، همانطور که در آگادا بیان شده است، تحلیل می کند و کاربرد آن را در قلمروهای هنجاری، قانونی و آیینی بررسی می کند.
رحمت شدید: گناه و علاج آن در عهد عتیق [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mark J. Boda
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Eisenbrauns ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: رویکرد کتاب مقدسی-الهیاتی بودا در این اثر متعارف- موضوعی است که ارائه الهیات گناه و درمان آن را در شکل و شکل متعارف عهد عتیق دنبال می کند. پایه‌های هرمنوتیکی این کار توسط دیگران در دهه‌های گذشته، به‌ویژه توسط بروارد چایلدز در کار پیشگامانه‌اش، پایه‌گذاری شده است. اما یک رحمت شدید همچنین منعکس کننده رویکردهای اخیر برای ادغام درک کتاب مقدس با روش های دیگر علاوه بر روش های کودکان است. بنابراین، وارد فضای تخیلی قانون باستانی عهد عتیق می‌شود تا «دیدگاه‌های واژه» و «شکل‌های ادبی» «متن‌هایی را که به‌صورت جداگانه و به‌صورت کلی گرفته‌شده‌اند» برجسته کند. برای شکل ادبی تک تک متون، «نماهای واژه‌ای» عبارات و تصاویر غالب و همچنین بخش‌های مختلف را در بافت بزرگ‌تر کتاب‌های کتاب مقدس که در آن یافت می‌شوند قرار می‌دهد. برای شکل ادبی متون به عنوان یک مجموعه، موضوعات فرعی کلیدی را شناسایی می کند و توسعه آنها را از طریق قانون عهد عتیق ردیابی می کند. گستردگی مطالعه بودا هم چالش برانگیز و هم شجاعانه است که منجر به اولین بررسی جامع این موضوع در قرن بیست و یکم شد.
الهیات کتاب مقدسی ژراساپینس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Joel A. A. Ajayi
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Peter Lang Publishing Inc. ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: فرهنگ‌های باستانی، مانند فرهنگ عبرانیان، معمولاً خرد را با سال‌های پیشرفته مرتبط می‌دانستند. در کتاب الهیات کتاب مقدس ژراساپینس، نویسنده اعتبار این همبستگی را از طریق رویکردی التقاطی - از جمله روش‌های معنایی زبانی، سنتی- تاریخی، و اجتماعی- انسان‌شناختی - به متون مربوط به کتاب مقدس و خارج از کتاب مقدس بررسی می‌کند. در هر دوره از زندگی اسرائیل باستان - یعنی در اسرائیل قبل از سلطنت، سلطنت و بعد از سلطنت - تغییرات قابل توجهی در برآورد ژراساپینس (یا «خرد پیری») وجود دارد. در سراسر این مطالعه، تشابهات میان فرهنگی مناسبی از فرهنگ همسایگان اسرائیل باستان و جوامع مدرن، مانند قبیله یوروبای غرب آفریقا، ترسیم شده است. نتایج کلی دو بعدی هستند. از یک سو، عناصر معنایی گراساپی وجود دارد، مانند گریزان بودن «حکمت» و سیالیت ملایم «پیری». هر دو اصطلاح قرابت متنی قوی با حداقل استثنا دارند. بنابراین، انتساب خرد به پیری در کتاب مقدس عبری (عهد عتیق) مشهود است، اما مطلق نیست. از سوی دیگر، ژراساپینس عمدتاً به‌عنوان آموزشی، از طریق دستورالعمل‌ها و توصیه‌های مستقیم و غیرمستقیم سالمندان به تصویر کشیده می‌شود که میراث‌های عاقلانه ترس از یهوه را پرورش می‌دهد. به طور کلی، گرایش‌های اجتماعی-انسان‌محور گراساپینس (یعنی ساختن سالمندی مجموعه‌ای از حکمت) توسط حکم‌های الهیاتی تئوساپینس (حکمت یهویی) بررسی می‌شود. بنابراین در انجیل عبری ترس از یهوه نیز سرآغاز پیری و خردمندی است.
مادر صهیون در تثنیه-اشعیا: استعاره ای از الهیات صهیون [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Maggie Low
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Peter Lang Publishing Inc. ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مادر صهیون در تثنیه-اشعیا: استعاره ای از الهیات صهیون این دیدگاه منحصر به فرد را ارائه می دهد که مادر صهیون در تثنیه-اشعیا فقط یک استعاره نیست که برای هدفی بلاغی استفاده می شود، بلکه یک استعاره شناختی است که الهیات صهیون را نشان می دهد، موضوعی اصلی در کتاب اشعیا. . نویسنده به طرز ماهرانه ای روش های نظریه استعاره و بینامتنیت را با هم ترکیب می کند تا این معمای حیاتی اما اغلب نادیده گرفته شده را توضیح دهد که صهیون در دوترو-اشعیا برخلاف همسر زناکار در سایر کتاب های نبوی، مادری بی گناه است. این تفسیر اصلاحی حیاتی برای دیدگاه زنان در زمینه کتاب مقدس ارائه می دهد. در نتیجه این استفاده، دوترو-اشعیا به طور متناقض، یهوه خالق را به عنوان کسی که مردم را به دنیا می آورد، نه مادر صهیون را معرفی می کند. این درک، تمرکز تصویرهای ژینومورفیک مورد استفاده برای خدا را در این کتاب نبوی توضیح می‌دهد و تعادلی برای دیدگاه‌های پدرسالارانه خدا فراهم می‌کند. در نهایت، بینش تازه ای در مورد بحث جاری بین جهان گرایی و ملی گرایی در دوترو-اشعیا ارائه می شود، بر این فرض که مادر صهیون به عنوان نماد الهیات صهیون، به جای قومیت ملی گرایانه، نشان دهنده حاکمیت جهانی یهوه است. مادر صهیون در Deutero-Isaiah منبع ارزشمندی در دوره‌هایی است که به مسائل مربوط به اشعیا، تفسیر کتاب مقدس، و هرمنوتیک فمینیستی، به ویژه در مورد شخصیت زنانه صهیون و تصویرسازی مادرانه از خدا می‌پردازد.
الهیات عهد عتیق: مسائل بنیادین در بحث‌های جاری
نویسنده:
Gerhard F. Hasel
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
W.B. Eerdmans ,
چکیده :
چکیده ماشینی : اصلاح شده، به روز شده و بزرگ شده، این نسخه از یک بررسی استاندارد به وضوح روندهای اصلی در دانش معاصر عهد عتیق را بیان و تجزیه و تحلیل می کند و با هفت پیشنهاد اساسی برای انجام الهیات عهد عتیق به پایان می رسد. در این تجدید نظر، هاسل از سال 1982 بورس تحصیلی قابل توجهی را در نظر گرفته است. کتابشناسی او از الهیات عهد عتیق، با نزدیک به 950 مدخل، جامع ترین کتابی است که تا به امروز منتشر شده است.
عدالت خدا: نگاهی تازه به آموزه قدیمی توجیه با ایمان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James D. G. Dunn, Alan M. Suggate
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Wm. B. Eerdmans Publishing Company,
چکیده :
ترجمه ماشینی: موضوع کتاب مقدس عادل شمرده شدن با ایمان اغلب به عنوان یک کالای مصرفی، به عنوان یک معامله خصوصی بین خدا و فرد در نظر گرفته می شود. نتیجه این است که بعد اجتماعی، اغلب با پیامدهای فاجعه بار، به نیروهای بازار واگذار می شود. / با یقین اینکه توجیه از عدالت جدایی ناپذیر است، نویسندگان این کتاب دست به دست هم داده اند تا بار دیگر بیانی مجدد از ماهیت رابطه ای توجیه و تعامل آن با عدالت اجتماعی و اجتماعی ارائه دهند. / در قسمت اول، جیمز دی. نگاهی دقیق به مضامین عهد عتیق، درک درستی و عدالتی را بازیابی می کند که دارای عملکرد ملی و اجتماعی و همچنین فردی است. / در بخش دوم، آلن ام. سوگیت، آلمان نازی، ژاپن نظامی‌گرا و بریتانیای دهه 1980 را به عنوان سه مطالعه موردی مدرن پیشنهاد می‌کند که ماهیت تحریف‌شده عدالت را که می‌تواند ناشی از درک ناکافی از توجیه باشد، نشان می‌دهد. این تحلیل به وضوح نشان می‌دهد که چگونه یک بیان تازه از تعامل توجیه و عدالت می‌تواند پیامدهای ثمربخشی برای عدالت اجتماعی در سراسر جهان داشته باشد.
الهیات عهد عتیق در یک بستر متعارف
نویسنده:
Brevard Springs Childs
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Fortress Press ,
تحلیل مبانی و کارکردهای مفهوم «رهایی» و «موعودگرایی» در الهیات عمل‌گرای یهود
نویسنده:
زهرا خشک جان , امیر رضائی پناه
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
انسان پژوهی دینی,
چکیده :
ین جستار درصدد به‌ پرسش‌ گرفتن مبانی و اندرکنش سطوح فکری و اجتماعی الهیات یهود است. بر پایه فرضیه پژوهش، الهیات و عرفان یهود را نمی‌توان جدای از ارتباط آن با بعد سیاسی - ‌اجتماعی‌اش تحلیل کرد. بر این اساس، در کنار باور یهود به اینکه قوم برگزیده خدا است، آنان معتقدند رنج‌های تاریخی فراوانی (آوارگی، تبعید، کشتار، بردگی و...) گریبان‌گیر قومشان بوده‌ است. شاید از همین ‌رو است که برخلاف سایر ادیان توحیدی که بر مفهوم رستگاری تمرکز دارند، ادبیات الهیاتی‌عرفانی یهود، از رهایی و نجات سخن می‌گوید. این رهایی مبتنی بر دو بُعد فردی و جمعی است. بُعد جمعی که الهیات یهود را به زندگی اجتماعی پیوند می‌دهد، با موعودگرایی عمل‌گرایانه در هم آمیخته است. این امر نه‌تنها بر انتظارِ ظهور ماشیح استوار است، که بیش از آن دربردارنده لزوم اقدام عملی برای تحقق ظهور و رهایی نهایی است. چارچوب نظری پژوهش استوار بر نظریه تحلیل گفتمان (انتقادی) به‌ویژه خوانشی است که نورمن فرکلاف از آن به ‌دست می‌دهد.
صفحات :
از صفحه 45 تا 66
  • تعداد رکورد ها : 10