جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 57
فراتر از ملحد: آنچه الحاد نمی تواند ارائه دهد [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Smith, Christian
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: "در سال‌های اخیر الحاد بیش از پیش قابل مشاهده، قابل قبول‌تر و تاثیرگذارتر شده است. مدافعات ملحد به طور فزاینده‌ای در ادعاهای خود پر سر و صدا و مطمئن شده‌اند. کریستین اسمیت در کتاب Overreach بی‌خدایی، نگاهی به شواهد می‌اندازد و توضیح می‌دهد که چرا ما باید نسبت به این موارد شک داشته باشیم. ادعاهای ملحدان در مورد اخلاق، علم، و طبیعت انسان "
فيصل التفرقة بين الاسلام والزندقة [ت: نعسانی]
نویسنده:
تحقیق: السید محمد بدر الدین النعسانی الحلبی
نوع منبع :
کتاب , آثار مخطوط(خطی) و طبع قدیم
منابع دیجیتالی :
فيصل التفرقة بين الإسلام و الزندقة [ت: قبانی]
نویسنده:
تحقیق: مصطفی القبانی الدمشقی
نوع منبع :
کتاب , آثار مخطوط(خطی) و طبع قدیم
منابع دیجیتالی :
تاریخ و اندیشه بدعت گذاران و بدعت گذاران [کتاب عربی]
نویسنده:
محمد عبد الحميد الحمد
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
دمشق: دارالطلیعه الجدیده,
کلیدواژه‌های اصلی :
درباره تعداد خدایان [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Dale Tuggy (دیل تاگی)
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: طرح استاندارد ما برای توصیف و طبقه بندی انواع مختلف باورهای دینی، سه گانه توحید- شرک- الحاد، گیج کننده و گیج کننده است. در این مقاله من برخی از سردرگمی‌ها را نشان می‌دهم و طرح مفهومی بهتری را با تحلیل مفاهیم خدا، خدا و غایت ارائه می‌دهم. سپس یک اصطلاح اصلاح شده محافظه‌کارانه را پیشنهاد می‌کنم، پیشینه‌های تاریخی را برای این موضوع مورد بحث قرار می‌دهم و نشان می‌دهم که چگونه پیشنهادات من مشکلات مختلف طبقه‌بندی را روشن می‌کند.
راهنمای الحاد و فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Oppy, Graham
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Wiley Blackwell,
چکیده :
ترجمه ماشینی: فیلسوفان در طول تاریخ درباره وجود خدایان بحث کرده‌اند، اما تنها در سال‌های اخیر است که فقدان چنین اعتقادی به موضوع مهمی در تحلیل فلسفی، به‌ویژه برای فیلسوفان دین تبدیل شده است. اگرچه ردیابی خطوط تاریخی الحاد به عنوان فقدان اعتقاد به قدرت برتر دشوار است، رد مستدل، تأملی و متفکرانه خداباوری در بسیاری از محافل روشنفکری مدرن، از جمله فلسفه دانشگاهی، که در آن داده های انضباطی نشان می دهد که اکثر فیلسوفان خود را ملحد می دانند. به عنوان اولین کتاب در نوع خود که مجموعه ای از نوشته ها را در مورد جنبه های فلسفی الحاد، اعم از تاریخی و معاصر گرد هم می آورد، همنشین الحاد و فلسفه گفتگوی صریح، سازنده و جامع بین فلسفه و الحاد را برای بررسی راه هایی که در آن اندیشه الحادی با ایده ها و موضع گیری های مختلف از زیرشاخه های فلسفی و کلامی تلاقی می کند. The Companion با پرداختن به سؤالات اساسی و مناقشات طولانی که زیربنای تفکر فلسفی در مورد الحاد است، شروع می کند، و پیامدهای تحولات عمده در تاریخ فلسفه را برای جهان بینی الحادی مدرن بررسی می کند. این مقالات که به هشت بخش مجزا تقسیم شده اند، طیفی از متفکرانی را که به طور گسترده اعتقاد بر این بود که خداناباور بوده اند - از جمله دیوید هیوم، مری ولستون کرافت، کارل مارکس و الیزابت کدی استانتون - و انواع مختلف اعتراضات به خداباوری و الحاد، از جمله ایرادات منطقی را بررسی می کنند. شواهدی، هنجاری و احتیاطی. فصل های بعدی رابطه بین الحاد و متافیزیک، معرفت شناسی، اخلاق و فلسفه سیاسی را با محوریت موضوعاتی مانند عمل گرایی، پست مدرنیسم، آزادی، آموزش، خشونت و شادی ترسیم می کنند. همراه با الحاد و فلسفه که ماهرانه تنظیم شده و با تأمل سروده شده است، جاه طلبانه ترین و معتبرترین گزارش موجود از تفکر فلسفی در مورد الحاد است و منبع درجه یک برای دانشگاهیان، متخصصان و دانشجویان فلسفه، مطالعات دینی و الهیات است.
خداباوری و الحاد: استدلال‌های متضاد در فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Koterski, Joseph W.; Oppy, Graham
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
USA : Macmillan Reference,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مقابل دیدگاه های پیچیده فلسفی را در مورد همان 20 موضوع فلسفی در مورد وجود یا عدم وجود خدا ارائه می دهد.
الم‍ی‍زان‌ ف‍ی‌ ت‍ف‍س‍ی‍رال‍ق‍رآن‌‬‏‫ المجلد 1
نویسنده:
ت‍ال‍ی‍ف‌ م‍ح‍م‍دح‍س‍ی‍ن‌ ال‍طب‍اطب‍ائ‍ی‌؛ صححه‌ و اشرف‌ علی‌ طبا‌عته‌ حسین‌ الاعلمی‌
نوع منبع :
کتاب , آثار مرجع , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت‌: موسسه الاعلمی للمطبوعات,
کلیدواژه‌های فرعی :
انسان , مؤمن , سحر , خرافه , کتب شیعه امامیه , ازدواج , کلام الهی , جبر و اختیار(کلام) , عدل ( صفات ) , ولایت , آیات معجزه ( قرآن ) , شفاعت , عالم ذر , عصمت انبیاء (ع ) , نبوت , تفضیل امت پیامبر(ص) , اصل امامت , حقانیت قرآن , رب (اسم، اسماء افعال الهی) , عالم برزخ , امکان نسخ , ایمان (فرجام شناسی) , حضرت طالوت(ع) , حضرت عیسی (ع) , حضرت موسی (ع) , قضا و قدر , کتاب نوح , ابلیس , تمایز سحر از معجزه , باد , باران , اثم , آدم و حوا , چشم زخم , صفات خدا , عقل و دین , عقل ( جوهر ) , علیت , قیامت , موت , صراط , براهین اثبات واجب(حکمت نظری) , هدایت , علم اخلاق , سوره حمد , آیات سعادت و شقاوت , آیات عرش و کرسی , آیات هدایت و اضلال , نزول قرآن , مکاسب , وصیت , قرض ( عقد ) , ایلاء , طلاق , قتل (قصاص ) , شراب , ذکر (یاد خدا ) , تسمیه (گفتن بسم الله ) , سجده , روزه , نماز , قبله , طهارت , احیای موات , کفر , امر به معروف و نهی از منکر , علم (فضیلت اخلاقی) , صبر , حج , انفاق , دعا , حب به خدا , حق خدا , دین اسلام (دین الهی توحیدی) , تاریخ , علم(حصولی و حضوری) ,
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
جلد اول شامل تفسیر آیات سوره حمد وآیات 1 تا 182 سوره بقره است.
ابن راوندی و منابع تازه درباره او
نویسنده:
مهدی محقق
نوع منبع :
مقاله , فصل کتاب
منابع دیجیتالی :
علم الکلام و التعددیة المذهبیة: هل نظریة الامامة من اصول الدین ام اصول المذهب الشیعی
نویسنده:
محمدحسن قدردان قراملکی؛ مترجم: أحمد فاضل السعدی
نوع منبع :
مقاله , ترجمه اثر , فصل کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت: مركز البحوث المعاصرة فی بيروت,
چکیده :
ادیان و مذاهب از اصولی تشکیل می شوند که قول به آنها و ایمان و اعتقاد به آنها شرط ورود در آن مذهب و قوام آن است. در میان مسلمین مسئله امامت و جانشینی پیامبر هم بلافاصله بعد از رحلت پیامبر محل مناقشه شیعه و سنی بوده است. در این مقاله قصد آن است که اعتقاد علمای شیعه راجع به اینکه امامت جزو اصول دین است و یا اصول مذهب بررسی شود و در خلال آن دیدگاه این علما نسبت به مخالفین شیعه که طیفی وسیع از ارتداد تا تساهل را در بر می گیرد بررسی شود.
  • تعداد رکورد ها : 57