جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
 آثار تربیتی ایمان به معاد
نویسنده:
اسداله احمدی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
چکیده :
معاد، یکی از اصول اعتقادی اسلام است و اهتمام قرآن کریم به این مسئله در حدی است که به گفته محققان، یک سوم قرآن به این مسئله اختصاص دارد. در مورد مسئله معاد، نکته های زیر قابل بحث و بررسی است: چگونه و با چه دلایلی می توان معاد را اثبات کرد؟ اعتقاد به معاد از چه زمانی و در چه دوره ای به وجود آمده است؟ ایمان به معاد چه آثار و نتایجی به همراه دارد؟ و.... در این رساله سعی شده است آثار و نتایج ایمان به معاد در زندگی فردی و اجتماعی انسان نشان داده شود؛ البته اعتقاد به معاد مخصوص یک دوره یا فرهنگ و دین خاصی نیست، بلکه در ادیان دیگر نیز وجود دارد. همچنین معنای «ایمان»، خصوصیات و ویژگی های معاد، مبانی اعتقاد به معاد و راه های تقویت آن نیز بررسی شده است.
آثار اجتماعی دین از دیدگاه قرآن
نویسنده:
محمدجواد صالحی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پایگاه اطلاع رسانی حوزه: ,
چکیده :
این رساله با موضوع «آثار اجتماعی دین از دیدگاه قرآن» در یک مقدمه، چهار بخش و یک نتیجه گیری تدوین شده است: در بخش اول به ضرورت و تعریف دین پرداخته شده است. نارسایی عقل آدمی و فقدان شرایط اساسی قانون گذار همچون علم و عدل و عصمت در انسان، دلایل اصلی ضرورت دین را برای جامعه بشری تشکیل می دهند. در بخش دوم با تکیه بر قرآن و سنت (قولی و عملی) و مستندات تاریخی به اثبات آثار اجتماعی دین پرداخته شده است. در بخش سوم، آثار سلبی دین در جامعه مثل فقر و ظلم مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته و راهکاری برای مبارزه با فقر در جامعه ارائه شده است. در بخش چهارم، آثار ایجابی دین در جامعه همچون وحدت بشری و عدالت اجتماعی مورد تحقیق و پژوهش قرار گرفته است. همچنان که وحدت بشری بر سه اصل اساسی: توحید، وحدت انسان ها در خلقت و وحدت انسان ها در فطرت مبتنی است.