جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 36109
جاذبه و فیض [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Simone Weil (سیمون وی)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: جاذبه و فیض اولین کتابی بود که توسط متفکر و فعال برجسته، سیمون ویل منتشر شد. در آن گوستاو تیبون، کشاورز که قبل از مرگ نابهنگام دفترهایش را به او سپرده بود، خلاصه‌ای از نوشته‌های خود را در یک مجلد قابل توجه جمع‌آوری کرد که منبعی برای راهنمایی معنوی و خرد برای افراد بی‌شماری شده است. در پنجاهمین سالگرد اولین نسخه انگلیسی - توسط Routledge & Kegan Paul در سال 1952 - این نسخه کلاسیک Routledge متن کامل این اثر برجسته را برای اولین بار با ترکیب ترجمه سفارشی ویژه فصل بحث برانگیز درباره اسرائیل به خوانندگان انگلیسی ارائه می دهد. همچنین پیش‌نویس سال 1990 گوستاو تیبون که قبلاً ترجمه نشده بود، به ما یادآوری می‌کند که چقدر ممتاز هستیم که می‌توانیم اثری را بخوانیم که به هر خواننده چنین نوری برای روح و تغذیه روح ارائه می‌کند. این کتابی است که هیچ کس با علاقه جدی به زندگی معنوی نمی تواند بدون آن باشد.
تخیل جامعه شناختی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
C. Wright Mills
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: سی. رایت میلز را بیشتر به خاطر اثر بسیار تحسین شده‌اش «تخیل جامعه‌شناختی» به یاد می‌آوریم، که در آن او دیدگاه‌های خود را در مورد چگونگی پیگیری علوم اجتماعی بیان کرد. The Sociological Imagination که پس از انتشار به عنوان یک نقد قانع کننده و سخت مورد استقبال قرار گرفت، با مکاتب رو به رشد جامعه شناسی در ایالات متحده مخالفت کرد و خواستار یک جامعه شناسی اومانیستی شد که ابعاد اجتماعی، شخصی و تاریخی زندگی ما را به هم مرتبط کند. تخیل جامعه‌شناختی که میلز خواستار آن است، دیدگاهی جامعه‌شناختی است، راهی برای نگریستن به جهان که می‌تواند پیوندهایی را بین مشکلات ظاهرا خصوصی افراد و مسائل مهم اجتماعی ببیند. مقدمه‌ای که در آن او روش‌های پیشرفت تحلیل اجتماعی را از زمانی که میلز برای اولین بار مطالعه‌اش را در سال 1959 منتشر کرد، در نظر می‌گیرد. این کتاب یک کتاب کلاسیک در این زمینه است، هنوز هم غذای غنی برای تخیل ما فراهم می‌کند.
تحلیلی از تخیل جامعه شناختی سی رایت میلز [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ismael Puga, Robert Easthope
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Macat Library,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: کتاب تخیل جامعه‌شناختی سی رایت میلز در سال 1959 به‌عنوان یکی از تأثیرگذارترین آثار جامعه‌شناسی پس از جنگ شناخته می‌شود. این اثر در قلب خود یک بحث مستدل درباره ماهیت و اهداف جامعه شناسی است، بحثی که مانیفست و نقشه راه را برای این رشته تعیین می کند. مقبولیت گسترده و استقبال مردمی از آن نشان دهنده قدرت بلاغی مهارت های قوی استدلال رایت است. در تفکر انتقادی، استدلال مستلزم ایجاد استدلالی قوی، متعادل و البته متقاعدکننده است. در مورد میلز، این استدلال اصلی، چیزی را که او آن را «تخیل جامعه‌شناختی» می‌نامد، اثبات می‌کند، کیفیت خاصی از ذهن که قادر به تحلیل چگونگی تناسب زندگی‌های فردی و تعامل با ساختارهای اجتماعی است. میلز استدلال می کند که تنها با اتخاذ چنین رویکردی، جامعه شناسان می توانند مشکلات خصوصی افراد را به عنوان مسائل اجتماعی که واقعاً هستند ببینند. متحدین این بحث مرکزی، استدلال‌هایی را برای نیاز جامعه‌شناسی به حفظ استقلال خود از شرکت‌ها و دولت‌ها، و برای دانشمندان علوم اجتماعی برای دوری از «نظریه عالی» و تمرکز بر مشکلات واقعی زندگی روزمره، پشتیبانی می‌کنند. تخیل جامعه‌شناختی که به دقت سازمان‌دهی شده، محکم و متقاعدکننده است، استدلال استدلالی را در بهترین حالت خود نشان می‌دهد.
خدا و اخلاق [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Anne Jeffrey
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این جزء دو هدف دارد. اولین مورد بحث در مورد بحث هایی است که فیلسوفان در مورد تفاوتی که وجود خدا ممکن است در مورد مسائل مورد علاقه عمومی در فرااخلاق ایجاد کند. دوم این است که بگوییم این اشتباه است که فکر کنیم با فرض برداشتی نازک از خدا می‌توانیم در پاسخ به این سؤالات بسیار جلو برویم، و پیشنهاد کنیم که کاوش در مفاهیم خداباوری‌های غلیظ برای فرااخلاق ثمربخش‌تر خواهد بود.
چرا نابرابری معضل آفرین است؟ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
T. M. Scanlon
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: نابرابری به طور گسترده از نظر اخلاقی قابل اعتراض تلقی می شود: T.M.Scanlon بررسی می کند که چرا برای ما اهمیت دارد. تقاضا برای برابری بیشتر می تواند گیج کننده به نظر برسد، زیرا ممکن است مشخص نباشد که مردم چه دلیلی برای مخالفت با تفاوت بین آنچه دارند و آنچه دیگران دارند دارند، در مقابل صرفاً تمایل به داشتن وضعیت بهتر. این کتاب شش دلیل از این قبیل را بررسی می کند. نابرابری می‌تواند قابل اعتراض باشد، زیرا ناشی از کوتاهی یک عامل در توجه یکسان به منافع طرف‌های مختلف است که موظف به ارائه برخی کالاها هستند. می تواند قابل اعتراض باشد زیرا نابرابری های قابل اعتراض در وضعیت را شامل می شود یا به آنها منجر می شود. این می تواند قابل اعتراض باشد، زیرا به ثروتمندان اشکال غیرقابل قبول کنترل بر زندگی کسانی که کمتر دارند می دهد. این امر می تواند قابل اعتراض باشد زیرا با انصاف رویه ای نهادهای اقتصادی تداخل می کند، یا به این دلیل که برخی افراد را از فرصت اساسی برای مشارکت در آن نهادها محروم می کند. نابرابری می تواند قابل اعتراض باشد زیرا با انصاف نهادهای سیاسی تداخل دارد. در نهایت، نابرابری در ثروت و درآمد می‌تواند قابل اعتراض باشد، زیرا ناعادلانه است: مکانیسم‌های نهادی که آن را تولید می‌کنند را نمی‌توان به روشی مرتبط توجیه کرد. هدف اسکنلون ارائه یک آناتومی اخلاقی از این شش دلیل و ایده‌های برابری است که در آنها وجود دارد. او همچنین ایرادات به دنبال برابری را بر این اساس بررسی می‌کند که شامل دخالت قابل اعتراض در آزادی فردی است و استدلال می‌کند که ایده‌های بیابان مبنایی برای توجیه نابرابری اقتصادی قابل توجه یا اعتراض به آن فراهم نمی‌کنند.
روان درمانی اگزیستانسیال [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Irvin D. Yalom
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Basic Books,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: درمان اگزیستانسیال در بسیاری از اشکال و موقعیت ها در سراسر جهان انجام شده و همچنان ادامه دارد. اما تاکنون فاقد ساختار منسجم و تحلیل اصول آن و ارزیابی سودمندی آن بوده است. ایروین یالوم، که نظریه و عمل او از روان درمانی گروهی از سال 1970 چنین خدماتی را به آن رشته ارائه کرده است، روان درمانی اگزیستانسیال را با پیشینه، ترکیب و چارچوبی ارائه می دهد. سازماندهی شده حول آنچه یالوم به عنوان چهار "نگرانی نهایی زندگی" معرفی می کند. مرگ، آزادی، انزوای وجودی و بی‌معنای کتاب معنای هر یک از دغدغه‌های وجودی و نوع تضادهایی را که از رویارویی ما با هر یک نشأت می‌گیرد، می‌پردازد. او نشان می‌دهد که چگونه این نگرانی‌ها در شخصیت و آسیب‌شناسی روانی تجلی می‌یابند، و چگونه می‌توان با شناخت ما از آنها به درمان کمک کرد. یالوم با استفاده از تجربیات بالینی، تحقیقات تجربی، فلسفه و ادبیات بزرگ کتابی گسترده و جامع نوشته است. این یک پایگاه فکری برای آن دسته از روان درمانگرانی است که ناسازگاری نظریه های ارتدکس را با تجربه بالینی خود احساس کرده اند و درهای جدیدی را برای تحقیقات تجربی باز می کند. دغدغه‌های اساسی درمان و مسائل اصلی وجود انسان در اینجا با نتایج فکری و بالینی که همه خوانندگان را شگفت‌زده و روشن می‌کند، بی‌سابقه در کنار هم تنیده شده است.
روان درمانی اگزیستانسیال [کتاب عربی]
نویسنده:
رولو ماي, إرفين يالوم؛ ترجمة: عادل مصطفى؛ مراجعة: غسان يعقوب
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قاهره - مصر: هنداوی,
چکیده :
ترجمه ماشینی: روان درمانی اگزیستانسیال یک رویکرد فنی خاص نیست که مجموعه جدیدی از قوانین درمانی را ارائه دهد، بلکه رویکرد جدیدی است که سوالات عمیقی را در مورد ماهیت انسان و ماهیت تجربیات اساسی مانند اضطراب، ناامیدی، غم و اندوه ایجاد می کند. تنهایی، انزوا و بی نظمی و به طور متمرکز به مشکل خلاقیت و مشکل عشق می پردازد. فیلسوفان اگزیستانسیال به فرد و وجود ملموس انسانی مشغول هستند و می بینند که انسان در قبال هر کاری که انجام می دهد آزاد و مسئول است، همانطور که در زندگی به جوهره وجود انسان مشغول هستند. ما که هستیم؟ و چه باید بکنیم؟ این کتاب چگونگی اتخاذ این فلسفه وجودی را روان‌درمانگران به عنوان روشی برای درمان روان‌شناختی که به مفاهیم انسانی مربوط می‌شود، نه با تکنیک‌های درمانی خاص، و واکنش او به او را مورد بحث قرار می‌دهد.
المغازي لموسى بن عقبة
نویسنده:
جمع ودراسة وتخریج: محمد باقشیش ابومالک
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
مغرب: جامعة ابن زهر - کلیة الآداب والعلوم الانسانیة,
السيادة العربية و الشيعة و الاسرائيليات فی عهد بنی امية
نویسنده:
فان فلوتن؛ ترجمه عن الفرنسیه و علق علیه: حسن ابراهیم حسن, محمد زکی ابراهیم
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قاهره - مصر: مکتبة النهضة المصریة,
تاریخ شیعه یا علل سقوط بنی امیه
نویسنده:
فلوتن؛ ترجمه: سید مرتضی هاشمی حائری
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران - ایران: اقبال,
  • تعداد رکورد ها : 36109