جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 91
موسوعة الکبری عن فاطمة الزهراء علیهاالسلام المجلد 14 (بعد ابیها الی شهادتها علیهاالسلام)
نویسنده:
اسماعيل انصاری زنجانی خوئينی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: دلیل ما,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
«اَلْمَوسوعَةُ الْکُبْری عَنْ فاطمَة الزّهراء علیهاالسلام» مجموعه‌ ای بیست و پنج جلدی به زبان عربی درباره حضرت زهرا (س) نوشته اسماعیل انصاری زنجانی است. نوشتن این اثر از سال ۱۴۰۷ قمری شروع شده و تمامی ابعاد زندگی و شخصیت حضرت فاطمه زهرا (س) را در بر گرفته است. مؤلف در نگارش کتاب به بیش از سی‌ هزار منبع مراجعه کرده است. روش تألیف موسوعه بر اساس موضوعات مربوط به حضرت زهرا است که طبق یک تقسیم‌ بندی جامع به سه بخش کلی تقسیم شده است: حضرت زهرا (س) قبل از این عالم، حضرت زهرا در این عالم، حضرت زهرا بعد از این عالم. مؤلف سپس در مقدمه کتابش مسائلی را پیرامون حضرت زهرا (س) را در پنج بخش مطرح می‌ کند: عظمت حضرت زهرا (س) در طول ۱۴ قرن (خلقت حضرت زهرا (س) قبل از خلقت حضرت آدم و برکات آن حضرت) گام‌ های اساسی و اولیه در تدوین موسوعه (مراحل حیات حضرت زهرا (س) در این عالم به طور همه جانبه و مفصل) روش تألیف موسوعه و مراحل آماده‌ سازی آن (موضوعاتی که درباره حضرت زهرا (س) در معارف دینی بیان شده، از جمله اشعار، روایات، معجزات، زیارت‌ ها و دعاها) فهرستی از منابع موسوعه (کتابشناسی حضرت زهرا و به طور تفصیلی اولین کتاب‌ ها که درباره آن حضرت تدوین شده و همچنین تمامی کتبی که به زندگانی حضرت زهرا (س) ارتباط دارد). مختصری از زندگی حضرت زهرا (س) (در بیان عظمت حضرت زهرا (س) در روز قیامت). موضوعات جلد چهاردهم این کتاب عبارتست از وقایع بعد از رحلت پیامبر (ص) تا شهادت حضرت زهرا (س)، مصائب و مظلومیت حضرت، بیت الاحزان حضرت، وصایای حضرت و...
عوالم العلوم و المعارف من الآیات و الاخبار و الاقوال الجزء الثانی من المجلد الحادی عشر (سيدة النساء فاطمة الزهراء عليها السلام)
نویسنده:
عبدالله بحرانی اصفهانی؛ محقق: محمدباقر موحد ابطحی اصفهانی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: مؤسسة الامام المهدی علیه السلام,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
«عوالم العلوم و المعارف و الاحوال من الآیات و الاخبار و الاقوال» نوشته شیخ عبدالله بحرانی اصفهانی است، که توسط محمدباقر موحد ابطحی اصفهانی تحقیق شده و درباره حضرت زهرا علیها السّلام تا امام جواد علیه‌ السّلام می‌ باشد. مؤلف در این اثر در صدد جمع آوری روایات مختلف زندگی و مناقب آن حضرت بوده و با تدوین این مجموعه خواسته است تکمله و استدراکی بر کتاب بحار الانوار تنظیم کند. وی تلاش کرده مواردی را که مرحوم مجلسی در بحار نیاورده است ارائه کند. ضمن اینکه فصل بندی عوالم، ریزتر و عناوین آن جزئی تر است. منابع این کتاب همانند منابع بحار بسیار متنوع و گسترده است اعم از منابع شیعه و سنی. مؤلف پس از ذکر منبع هر خبر، با بیان سلسله سند، آن را آورده است. در این اثر تحلیل و ارزیابی اخبار یا اظهار نظری از سوی مؤلف دیده نمی‌ شود. در لابلای ابواب کتاب و پس از اتمام هر باب هم مستدرکاتی توسط محمدباقر موسوی موحد ابطحی افزوده شده است. کتاب حاضر به بررسی احوال سیدة النساء حضرت زهرا علیهاالسّلام می پردازد.
فدک و العوالي او الحوائط السبعة في الکتاب و السنة و التاریخ و الأدب
نویسنده:
محمدباقر حسينی جلالی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
كتاب «فدك و العوالى او الحوائط السبعة فى الكتاب و السنة و التاريخ و الادب» تاليف سيد محمدباقر حسينى جلالى در موضوع فدك و حوادثى است كه در طول تاريخ بر آن گذشته است. كتاب مشتمل بر ده باب است كه در اين ابواب به مباحثى چون ملكيت پيامبر بر فدك، محدوده آن، فدك در قرآن، فدك در تاريخ، فدك در خطبه حضرت زهرا و تظلم آن حضرت پرداخته شده است. باب هشتم با عنوان محكمه فدك خود مشتمل بر شش فصل است. در مجموع اين اثر مشتمل بر مباحث مهم و جامع در خصوص فدك است كه مؤلف با تكيه بر منابع شيعه و اهل سنت و به شيوه اى احتجاجى به موضوع پراخته است.
موسوعة الکبری عن فاطمة الزهراء علیهاالسلام المجلد 23 (الکتب المؤلفة عن الزهراء علیهاالسلام)
نویسنده:
اسماعيل انصاری زنجانی خوئينی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: دلیل ما,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
«اَلْمَوسوعَةُ الْکُبْری عَنْ فاطمَة الزّهراء علیهاالسلام» مجموعه‌ ای بیست و پنج جلدی به زبان عربی درباره حضرت زهرا (س) نوشته اسماعیل انصاری زنجانی است. نوشتن این اثر از سال ۱۴۰۷ قمری شروع شده و تمامی ابعاد زندگی و شخصیت حضرت فاطمه زهرا (س) را در بر گرفته است. مؤلف در نگارش کتاب به بیش از سی‌ هزار منبع مراجعه کرده است. روش تألیف موسوعه بر اساس موضوعات مربوط به حضرت زهرا است که طبق یک تقسیم‌ بندی جامع به سه بخش کلی تقسیم شده است: حضرت زهرا (س) قبل از این عالم، حضرت زهرا در این عالم، حضرت زهرا بعد از این عالم. مؤلف سپس در مقدمه کتابش مسائلی را پیرامون حضرت زهرا (س) را در پنج بخش مطرح می‌ کند: عظمت حضرت زهرا (س) در طول ۱۴ قرن (خلقت حضرت زهرا (س) قبل از خلقت حضرت آدم و برکات آن حضرت) گام‌ های اساسی و اولیه در تدوین موسوعه (مراحل حیات حضرت زهرا (س) در این عالم به طور همه جانبه و مفصل) روش تألیف موسوعه و مراحل آماده‌ سازی آن (موضوعاتی که درباره حضرت زهرا (س) در معارف دینی بیان شده، از جمله اشعار، روایات، معجزات، زیارت‌ ها و دعاها) فهرستی از منابع موسوعه (کتابشناسی حضرت زهرا و به طور تفصیلی اولین کتاب‌ ها که درباره آن حضرت تدوین شده و همچنین تمامی کتبی که به زندگانی حضرت زهرا (س) ارتباط دارد). مختصری از زندگی حضرت زهرا (س) (در بیان عظمت حضرت زهرا (س) در روز قیامت). جلد بیست و سوم این کتاب شامل موضوع کتابشناسی فاطمه زهرا (س) می باشد.
هجوم على بيت فاطمة علیهاالسلام
نویسنده:
عبدالزهراء مهدی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
کتاب «الهجوم على بيت فاطمة (ع)» نوشته عبدالزهراء مهدی به بحث و بررسی مساله‌ حمله به خانه فاطمه زهرا (س) پرداخته شده است. گزیده‌ ای از متون و آثار در درد و رنج حمله، دادخواهی اهل بیت (ع)، برخی شبهه ها و رد آنها درباره‌ موضوع حمله و سرانجام، مجموع كتاب‌ ها و اسناد حمله به خانه فاطمه (س) از مطالب این كتاب هستند.
حیاة الزهراء علیهاالسلام بعد ابیها الرسول صلی الله علیه و آله
نویسنده:
فضل علی قزوينی؛ محقق: احمد حسینی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
مشهد: دبیرخانه کنگره میراث علمی و معنوی حضرت فاطمه زهرا (س),
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
کتاب «حیاة الزهراء علیهاالسلام بعد ابیها الرسول صلی الله علیه و آله» نوشته فضل علی قزوينی، به زبان عربی روایتی است از زندگی فاطمه زهرا (س) پس از رحلت پیامبر (ص)، به ویژه ماجرای فدک، همچنین نکاتی درباره‌ خطبه حضرت زهرا (س) و شرح آن، و همچنين سخنان زهرا (س) با زنان مهاجر و انصار، آمده است. این کتاب همچنین به بررسی حمله کفار به خانه حضرت زهرا (س) و شهادت حضرت محسن می پردازد.
فاطمة الزهراء من المهد الی اللحد
نویسنده:
محمدكاظم قزوينی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت: مؤسسة النور للمطبوعات,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
کتاب «فاطمة الزهراء من المهد الی اللحد» نوشته محمدكاظم قزوينی، اثری تحقیقی در زمینه ابعاد گوناگون زندگی، سیره و فضایل حضرت زهرا (س) است. نویسنده با استناد به منابع تاریخی، آیات و متون روایی شیعه تلاش کرده است اثری در خور مقام حضرت، تألیف نماید. ابتدا از چگونگی و برکات ولادت آن حضرت بحث کرده و ضمن توضیح وجه تسمیه نام ها و لقب های حضرت، احادیث پیامبر را درباره جایگاه و منزلت او نقل کرده است. زندگی سیاسی، اجتماعی، زندگی خانوادگی، سیره تربیتی، سیره اخلاقی و سیاسی حضرت زهرا از قسمت های عمده کتاب است که نویسنده با استشهاد به وقایع و داستان های تاریخی, آنها را تحلیل کرده است. در بخش دیگر اندیشه‏ های حضرت درباره توحید و امامت و فلسفه احکام و تلاش های او در بیان حقایق و جلوگیری از انحرافات صدر اسلام و دفاع از حضرت علی (ع) بیان شده است.
ما نزل من القرآن في شأن فاطمة الزهراء علیهاالسلام
نویسنده:
محمدعلی حلو
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
دارالکتاب الاسلامی,
چکیده :
كتاب «ما نزل من القرآن في شأن فاطمة الزهراء (ع)» نوشته محمدعلی حلو به شرح زندگانی حضرت فاطمه (س) از ولادت تا شهادت و نیز بیان فضایل، كمالات و ویژگی‌ های اخلاقی ایشان می پردازد كه با استناد به آیات و با بهره‌ گیری از كتب مختلف شیعه و اهل سنت به رشته‌ تحریر درآمده است.
سيرة النبوية المجلد 5
نویسنده:
نجاح طائی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت: دار الهدی لاحیاء التراث ,
چکیده :
کتاب «السيرة النبوية» نوشته نجاح طائی، که به زبان عربی نوشته شده شرح زندگانی پیامبر (ص) از آغاز تا وفات و شرح وقایع صدر اسلام و صحابه‌ آن حضرت، و ذکر دشمنان و مخالفان صدر اسلام و پس از آن است. جلد پنجم از این مجموعه بخشی دیگر از وقایع تاریخ اسلام، با این عناوین بررسی شده است: وضع اجتماعی دو خلیفه ( ابوبکر و عمر) دیدگاه دو خلیفه درباره‌ پیامبر (ص)، سقیفه و موضوع خلافت، دیدگاه ابوبکر و عمر درباره‌ اهل بیت (ع) و قرآن و سنت، نقش ابوبکر و عمر در جنگ‌ های اسلامی، دیدگاه اهمیت به فتوحات نظامی، تاسیس حزب قریشی، دیدگاه‌ های دو خلیفه درباره‌ قومیت و اقلیم بندگان، و دیدگاه عمر درباره‌ زنان.
  • تعداد رکورد ها : 91