جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 1469
هگل و مارکس: پس از سقوط کمونیسم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
David MacGregor
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Wales Press,
آناتومی ایده آلیسم: انفعال و فعالیت در کانت، هگل و مارکس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Piotr Hoffmann
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی : ایده آلیسم در تلاش خود برای دستیابی به ماهیت ذهن انسان از اصطلاحاتی مانند "خود ناب"، "تصویر متعالی"، "آگاهی ناب" و غیره استفاده می کند. این شرایط به چه معناست؟ به چه چیزی اشاره می کنند؟ حداقل از نظر بصری، پاسخ زیر می‌تواند رضایت‌بخش باشد: این عبارات و عبارات مشابه ظاهراً کیفیت بسیار ویژه‌ای از ذهن انسان را به تصویر می‌کشند، کیفیتی که به دلیل آن انسان صرفاً بخشی از طبیعت نیست، بلکه موجودی است که قادر به شناخت و شناخت است. عمل بر اساس اصول حاکم بر قلمرو معنوی. در فصل اول پژوهش حاضر، نویسنده تلاش می کند تا ایده «ایگوی ناب» را به زمین بیاورد. نویسنده با تحلیل مفهوم ادراک محض کانت - جد همه مفاهیم مشابه در تاریخ ایده آلیسم مدرن و معاصر - به این نتیجه می رسد که کارکردها و ظرفیت های خاصی که توسط خود کانت به ادراک محض نسبت داده می شود، دلالت بر رد چارچوب ایده آلیستی و ضرورت دارد. برای «طبیعی کردن» ایده خود ناب. به عبارت دیگر - و علی رغم ادعای کانت بر خلاف آن - نمی توان ادراک خالص محض را بر انسان که به عنوان بخشی از طبیعت، به عنوان یک احساس و یک موجود حس کننده در نظر گرفته می شود، تصور کرد. به نظر می رسد که مرجع بیان «خود ناب» برای ما بسیار آشناتر است - ارگانیسم انسانی، با همه نیازها، انگیزه ها و تمایلاتش.
مارکس و نظریه انتقادی معاصر: فلسفه انتزاع واقعی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Antonio Oliva, Angel Oliva, Ivan Novara
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی : این جلد ویرایش شده، گروهی بین‌المللی و بین‌رشته‌ای از محققان را گرد هم می‌آورد تا ردپای ایده «انتزاع واقعی» در اندیشه مارکس از نوشته‌های اولیه تا متأخر، و نیز پیامدهای نظری و عملی این مفهوم در نظام اجتماعی سرمایه‌داری را بررسی کنند. . بخش اول که به دو بخش اصلی تقسیم می‌شود، مفهوم مارکس از «انتزاع واقعی» و تأثیرات متفکران پیشین (برکلی، پتی، فرانکلین، فویرباخ، هگل) بر افکار او و همچنین توضیح بیشتر این مفهوم در متفکران مارکسیست بعدی را بازسازی می‌کند. (سون رتل، لوکاچ، لوفور، آدورنو و پوستون). سپس بخش دوم انعکاس این مفهوم در حوزه نظریه انتقادی را از نقد انتزاعی‌تر روابط اجتماعی سرمایه‌داری تا درک دقیق‌تری از جنبش‌های تاریخی در نظر می‌گیرد. در مجموع، فصل‌های این جلد نگاهی متمرکز به مفهوم «انتزاع واقعی» در مارکس ارائه می‌کنند.
کارل مارکس و فلسفه معاصر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Andrew Chitty, Martin McIvor
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan,
هگل، مارکس و دیالکتیک ضرورت و آزادی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Russell Rockwell
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing;Palgrave Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی : این کتاب خوانش دقیق متون اولیه را برای تجزیه و تحلیل پیوند بین G.W.F. فلسفه هگل و نظریه اجتماعی انتقادی ضرورت و آزادی کارل مارکس. این به سه دلیل مهم است: اول، درک اهمیت تغییر روابط کار، جامعه، و نظریه اجتماعی انتقادی در خاستگاه های هگلی-مارکسیسم در ایالات متحده، همانطور که در مکاتبات اخیر منتشر شده بین نظریه پرداز مارکسیست-اومانیست مستند شده است. رایا دونایفسکایا و نظریه‌پرداز انتقادی هربرت مارکوزه. دوم، شناسایی تقاطع‌های نظریه‌پردازان انتقادی، تفسیرهای مجدد تأثیرگذار یورگن هابرماس و مارکوزه از «نظریه ارزش» مارکس از اقتصاد و جامعه که امکان هدایت روابط متغیر حوزه‌های اجتماعی و اقتصادی در قرن گذشته را فراهم می‌آورد، همانطور که در گروندریسه مارکس توسعه یافته است. ; و ثالثاً، ارزیابی پتانسیل تجدید نظر مویشه پوستون در نظریه ارزش مارکس، که عمدتاً با مفهوم دیالکتیک ضرورت و آزادی ذاتی سرمایه داری درک شده است.
مارکس پس از مکتب کیوتو: اتوپیا و سرزمین پاک [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Bradley Kaye
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Rowman & Littlefield,
چکیده :
ترجمه ماشینی : نیشیدا کیتارو (1870-1945) بزرگترین فیلسوف مدرن ژاپنی محسوب می شود. او به عنوان بنیانگذار مکتب کیوتو، درگیری فلسفی سختی را با فلسفه غرب، از جمله کار کارل مارکس، آغاز کرد. بردلی کی جنبه‌های سیاسی اندیشه نیشیدا را بررسی می‌کند و آثار او را در ارتباط با مارکسیسم و ذن قرار می‌دهد. توسعه مفاهیم خودآگاهی، باشو، ماتریالیسم دیالکتیکی، گردش، اراده، نیستی و دولت. اندیشه نیشیدا اخلاقی از اراده شخصی را ارائه می دهد، آن بیداری رادیکال که وضوح را در جهانی به ظاهر ناامید ارائه می دهد.
مقدمه ای بر مارکس و انگلس: یک بازسازی انتقادی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Richard Schmitt
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Westview Press,
مارکس، هایک و اتوپیا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Chris Matthew Sciabarra
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
State Univ. of New York Press,
مسئله آزادی در اندیشه مارکسیستی: تحلیلی از رفتار با آزادی انسان توسط مارکس، انگلس، لنین و فلسفه معاصر شوروی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
James J. O’Rourke
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی : این مطالعه به دنبال ارائه نظریه آزادی در یک خط از سنت مارکسیستی است که با مارکس و انگلس آغاز می شود و از لنین تا فلسفه معاصر شوروی ادامه می یابد. اگرچه هدف اولیه صرفاً توصیف چگونگی درک آزادی توسط متفکران این سنت است، همچنین تلاش می شود تا مشخص شود که آیا دیدگاه های آنها به شدت جبرگرا هستند یا خیر، همانطور که اغلب مفسران غربی فرض می کنند. به ترتیب با توجه به دامنه اصطلاح "فلسفه معاصر یک نکته شوروی". مرحله شوروی در فلسفه مارکسیستی گسترش یافته است. به انقلاب 1917 برمی گردد. با این حال، برای اهداف این مطالعه تنها آثار منتشر شده پس از سال 1947 مورد بررسی قرار گرفت و اکثریت قریب به اتفاق آنها مربوط به دهه 1960 است. جدای از این واقعیت که بیشتر آثار دوره‌های قبل در دسترس نبود، نشانه‌های کتاب‌شناختی، مانند عنوان مقالات در Pod znamenem marksizma، نشان نمی‌دهد که نظریه آزادی در آن زمان یک نگرانی عمده بود. در واقع، حتی در سال 1947، تا زمان ظهور آثار در انسان‌شناسی فلسفی در دهه گذشته، توسعه چندانی در این زمینه وجود نداشت. از سوی دیگر، تصور نمی‌شود که مفهوم آزادی که در نوشته‌های اخیر یافت می‌شود، نمایانگر فلسفه قبلی شوروی، در دوره «مرده» استالینیست یا پیش از آن باشد. فقط تحقیقات بیشتر می تواند آن را ثابت کند. این اثر به عنوان رساله دکتری در دانشگاه فریبورگ سوئیس به سرپرستی پروفسور J. M.
مارکس: فلسفه واقعیت انسانی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Michel Henry, Kathleen McLaughlin
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Indiana University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : میشل هانری، فیلسوف فرانسوی، معتقد است که اگر بخواهیم اندیشه مارکس را درک کنیم، باید مارکسیسم را کنار بگذاریم. هانری در مطالعه اصیل و پرجزئیات خود از فلسفه مارکس، بر اهمیت نزدیک شدن مستقیم به نوشته های مارکس، به جای واسطه تفاسیر بعدی، که اغلب انگیزه های سیاسی داشته اند، تأکید می کند. بر خلاف تصور معمول از تفکر مارکسی به عنوان تحلیلی اقتصادی از واقعیت اجتماعی، هنری معتقد است که در نظریه مارکس، فلسفه مقدم است. بنابراین، نوشته‌های مارکس را باید به درستی در چارچوب سنت فلسفی مدرن نگریست - و قضاوت کرد. هانری نشان می دهد که نگرانی اساسی مارکس در مورد ماهیت انسان، شرایط واقعی فردیت انسان است. محور اصلی خوانش هنری از مارکس، و در اینجا با دقت بی‌سابقه‌ای توضیح داده شده است، نظریه پراکسیس است، برداشتی از فرد نه به عنوان موجودی متفکر، در سنت دکارتی، بلکه به‌عنوان موجودی کارگر، تولیدکننده و مصرف‌کننده که در یک انضمام قرار گرفته است. دنیای اجتماعی این سهم بدیع و تحریک آمیز در بحث جاری درباره ماهیت و معنای اندیشه مارکس برای دانشجویان فلسفه، مارکسیسم و نظریه سیاسی ضروری است. ترجمه عالی کاتلین مک لافلین از خلاصه نویسی هنری دو جلدی او، قدرت و طراوت اصل فرانسوی را حفظ می کند.
  • تعداد رکورد ها : 1469