جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
آزادی بشر، عدالت مسیحی: مناقشه اجرایی فیلیپ ملانشتون با اراسموس روتردام [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Timothy J. Wengert
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press ,
ایمان، عقل و رضایت: قانونگذاری اخلاقی در دولت اولیه آمریکا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Miller, William George (ویلیام جورج میلر)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
ارزیابی الهیاتی کارل بارت و دیتریش بونهوفر درباره بنیاد مسیحی اخلاق [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Andrew D. H. Stumpf
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
University of Waterloo,
چکیده :
ترجمه ماشینی: هدف این پایان نامه کمک به پاسخ به این سوال است که "فلسفه، و به طور خاص، اخلاق مبتنی بر مسیح چگونه خواهد بود؟" اولین بحث من این است که ما در تفکر اخلاقی کارل بارت و دیتریش بونهوفر، دو تلاش رادیکال و مکمل را می‌یابیم تا به مسیح به‌عنوان پایه یا اساس هر اخلاق اصیل اشاره کنند. آنچه دیدگاه های بارت و بونهوفر را از بسیاری از دیگر رویکردهای فلسفی و کلامی به اخلاق متمایز می کند، میزانی است که آنها به دنبال جدی گرفتن پیامدهای اخلاقی انجیل - مکاشفه فیض خدا در کلام و کار عیسی هستند. مسیح - برای اخلاق. ادعای دوم من این است که، حتی اگر از بارت و بونهوفر در اجرای دقیق شخصیت اخلاقی مبتنی بر مسیحیت پیروی نکنیم، با این وجود نمی‌توانیم از رویارویی با چالش اساسی که هر یک از این افراد به شیوه‌های مرتبط اما متمایز خود به وجود می‌آورند، اجتناب کنیم. در اندیشیدن به اخلاق، باید مسیح را به عنوان معیار و پایه خود در نظر بگیریم. در دو فصل اول، به ترتیب درباره بارت و بونهوفر، ساختار و محتوای استدلال‌های آن‌ها را شناسایی می‌کنم و مبنای متنی آن‌ها را در متون مرتبط با موضوع، یعنی جزم‌شناسی کلیسای بارت و اخلاق بونهوفر نشان می‌دهم. من همچنین طرحی از خصوصیات اخلاقی مبتنی بر مسیحیت ارائه می‌دهم، زیرا هر یک از این متکلمان آن را از مبنای مسیح‌شناختی خود استخراج می‌کنند. در فصل سوم به بررسی اجمالی استدلال های ایشان می پردازم.
فلسفه اومانیسم مسیحی کنت کاوندا در آفریقا از منظر اخلاق مسیحی [پایان‌نامه انگلیسی]
نویسنده:
DERRICK MUWINA MUWINA: دریک مووینا مووینا
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: آینده جهان ما تا حد زیادی با تمایل و توانایی ما برای رسیدگی به اعمال و باورهایی که کرامت انسانی را تهدید می کند، خشونت را ترویج می کند و جوامع را فقیر می کند، تعیین خواهد کرد. این پایان نامه یک الهیات اومانیستی آفریقایی را به عنوان مبنایی برای درگیری مشخص با مشکلات اجتماعی (انسان زدایی، خشونت و فقر) با اقتباس از مفهوم اومانیسم مسیحی کنت کاوندا توسعه می دهد. این پایان‌نامه با تکیه بر نوشته‌های کنت کاوندا که در کتابخانه دانشگاه بوستون نگهداری می‌شود (کتاب، جزوه‌ها و سخنرانی‌های منتشر نشده)، استدلال می‌کند که مفهوم او از انسان‌گرایی مسیحی مفهومی ارزشمند و چندبعدی است که درک صحیح آن می‌تواند به عنوان منبعی حیاتی برای پرداختن به مسائل اخلاقی باشد. چالش‌های مربوط به کرامت انسانی، خشونت پرهیزی و عدالت اقتصادی. این پایان نامه چهار وظیفه اصلی را بر عهده دارد. اول، بررسی انتقادی پایان نامه از اومانیسم مسیحی و اومانیسم آفریقایی تأکیدات مشترک و در عین حال متمایز بر کرامت انسانی را آشکار می کند. دوم، پایان‌نامه زندگی‌نامه کاوندا را مورد مطالعه قرار می‌دهد تا تأثیرات زمینه‌ای بر زندگی و توسعه اندیشه‌اش را بررسی کند. کاوندا عمیقاً تحت تأثیر والدین مبلغ خود و بعدها در زندگی متفکرانی مانند مهاتما گاندی قرار گرفت. سوم، پایان نامه مبانی نظری اومانیسم مسیحی کاوندا را با توجه به مضامین اصلی کرامت انسانی، عدم خشونت، و برابری طلبی اقتصادی تحلیل می کند. چهارم، پایان نامه یک رویکرد انسان گرای مسیحی آفریقایی را پیشنهاد می کند که ایده های مورد حمایت کاوندا را به عنوان چارچوبی برای پرداختن به چالش های اخلاقی در آفریقا مرتبط با خشونت و فقر در بر می گیرد. این مطالعه نتیجه می گیرد که انسان گرایی مسیحی آفریقایی به معنای پیشنهادی باید جزء مهمی از اخلاق اجتماعی باشد.
 یاران خدا: بازاندیشی در اخلاقیات مسیحی (چالش های الهیات معاصر) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Samuel Wells
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Wiley-Blackwell ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: ما خوشحالیم که اعلام کنیم که یاران خدا اثر ساموئل ولز در فهرست نهایی جایزه مایکل رمزی در سال 2007 برای نویسندگی الهیات قرار گرفته است. رویکرد تخیلی به اخلاق مسیحی این استدلال می کند که اخلاق مسیحی بر خدا، بر روی اعمال جامعه انسانی و بر عبادت استوار است، و اخلاق اساساً بازتابی از فراوانی خداوند است. ولز رویکردهای جزمی، مذهبی، اخلاقی، کتاب مقدس و شبانی را به الهیات ترکیب می کند. ادعای جسورانه ای برای مرکزیت کلیسای محلی در تأملات الهیاتی داشته باشید. او فراوانی هدایایی را که خداوند از طریق اعمال کلیسا، به ویژه عشای ربانی می دهد، در نظر می گیرد. تز اصلی او، که بر استدلال او حاکم است، این است که خداوند به مردمش هر آنچه را که برای پرستش او، دوستی با او و غذا خوردن با او نیاز دارند، می دهد. ولز با مطالب علمی جدی درگیر است، اما مسائل را به طور شفاف برای مخاطبان دانشجو بیان می کند.
فمینیسم و ​​اخلاق مسیحی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Susan Frank Parsons (سوزان فرانک پارسونز)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب تنوع تفکر اخلاقی در فمینیسم معاصر را توصیف می‌کند، و مروری کلی و تحلیلی از موضوعات اصلی اخلاق فمینیستی ارائه می‌کند. می تواند به عنوان راهنمای خواننده ای باشد که می خواهد به طور جدی با فمینیسم درگیر شود. برای علمای اخلاق و فیلسوفان اخلاق مسیحی، در درک و کمک به تحولات جدید، مورد علاقه تخصصی است. برای محققان فمینیست، در بررسی سنت خود و در نظر گرفتن بهترین راه برای پیشبرد اخلاق فمینیستی مفید خواهد بود.
في جنيالوجيا الأخلاق
نویسنده:
فردریش نيچه، فتحی المسکینی
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
تبار شناسی اخلاق از جمله آخرین نوشنه های نیچه است که دو سالی پیش ازفرو پاشیدن ذهن آتشفشان اش نوشته است.این کتاب یک جدل نامه است و پس از فراسوی نیک وبد نوشته شده است.واژه ی تبار شناسی در عنوان این کتاب نشان می دهد که نیچه با ماهیت اخلاق برخوردی تاریخی دارد و می خواهد نشان بدهد که اخلاق مسیحی اروپایی نه تنها سرآغاز اخلاق نیست که پایان پدید آمدن نظام های اخلاقی و عالی ترین نظام آن نیز نیست،بلکه یکی ازنظام های اخلاقی ست در میان نظام های اخلاقی بسیار که در شرایط ویژه ی تاریخی پدیدار شده وبر فراز ودر کنارآن نظام های اخلاقی دیگر بوده است و تواند بود. این کتاب اگر چه بنا برروش نگرش خود بسیار بر تاریخ تکیه دارد،ولی یک اثر بسیار نیرومند فلسفی ست که در آن به نتیجه گیری هایی که نیچه از تحلیل نمونه های تاریخی می کند می باید توجه اساسی کرد.
مستقبل الإسلام
نویسنده:
جون إل. إسبوزيتو، مترجم: دارالنشر للجامعات
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قاهره: دار النشر للجامعات,
چکیده :
کتاب وزین مستقبل الاسلام به بررسی جنبه های مختلف تمدن و شکوفایی تمدن اسلامی در آینده می پردازد و در کنار آن خطرات موجود را گوشزد می کند و از مسائلی که باعث عقب مانده گی اسلام می شود هم سخنانی به میان می آورد برای درمان و جبران نقایص.
اخ‍لاق‌ در ش‍ش‌ دی‍ن‌ ج‍ه‍ان‌
نویسنده:
ن‍وش‍ت‍ه‌ ورن‍ر م‍ن‍س‍ک‍ی‌،... [و دی‍گ‍ران‌]؛ ت‍رج‍م‍ه‌ م‍ح‍م‍دح‍س‍ی‍ن‌ وق‍ار.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ت‍ه‍ران‌: اطلاع‍ات‌‏‫,