جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
الهیات امنیتی، نظارت و سیاست ترس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Nadera Shalhoub-Kevorkian
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این بررسی تجارب فلسطینی‌ها از زندگی و مرگ در چارچوب استعمار شهرک‌نشینان اسرائیلی، افق تحلیلی را گسترده‌تر می‌کند تا کسانی را که «به وجود خود ادامه می‌دهند» در بر گیرد و به بررسی این موضوع می‌پردازد که چگونه الهیات و ایدئولوژی‌های اسرائیلی امنیت، نظارت و ترس می‌توانند خشونت و پویایی قدرت را در عین تداوم پنهان کنند. ساختارهای قدرت موجود نادرا شلهوب-کورکیان با تکیه بر جنبه های روزمره قربانی شدن فلسطینی ها، بقا، زندگی و مرگ، و حرکت بین محلی و جهانی، مفهوم خود را از "الهیات امنیتی اسرائیل" و سیاست ترس در فلسطین/اسرائیل معرفی و تعریف می کند. او بر تحلیلی فمینیستی تکیه می کند، با استناد به سیاست های صمیمی روزمره و تمرکز بر بدن فلسطینی، زندگی خانوادگی، خاطره و یادبود، تولد و مرگ به عنوان مکان های مهمی که از آنجا به بررسی ماشین های نظارتی دولت استعماری شهرک نشین می پردازد. اقتصاد ترس که خشونت استعماری را توجیه می کند.
بین زمان و ابدیت: ضروریات یهودیت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jacob Neusner (ژاکوب نوسنر)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مطالعه در مورد تاریخ یهودیت حول قطب های بی زمانی، تغییر، ابدیت و زمان حال تاریخی سازماندهی شده است.
بررسی تطبیقی صفات الهی در قرآن و کتاب مقدس عبری
نویسنده:
فاطمه الروازق
نوع منبع :
مقاله , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
مبحث اسما و صفات الهی در دو آیین اسلام و یهود، دارای نقاط مشترک و افتراق متعددی هستند. این بحث به روشنی در کتاب مقدسِ هر دو آیین بازتاب یافته و توصیف خداوند با ادلۀ فلسفی و به‌ویژه عرفان نزد فیلسوفان و متکلمان هر دو دین تبیین شده است. باتوجه به این نوشتار، خداوند در قرآن و سنت اسلامی، و نیز در یهودیت چه در تورات مکتوب و چه در تورات شفاهی یعنی تلمود، به صفات جمال و جلال ستوده شده است. اما در تطبیق آموزه‌ها باید اذعان کرد، هم تصویر خود خداوند، و هم برخی صفات او مانند رحمت مطلقه‌اش، از تمایزات و بالمآل برتری روشن قرآن در این بحث است.
صفحات :
از صفحه 81 تا 94