جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
بیماری روانی: قانون و سیاست عمومی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Joseph Margolis (auth.), Baruch A. Brody, H. Tristram Engelhardt Jr (eds.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این جلد از مجموعه‌ای متشکل از شش سخنرانی که توسط دانشگاه رایس و واحد پزشکی دانشگاه تگزاس در گالوستون در پاییز 1976 حمایت می‌شد و حول آن ارائه شد. از بیماران روانی به مخاطبان عمومی در هیوستون و گالوستون داده شد، آنها برای تولید شش مقاله رسمی گسترده توسط دن براک، جولز کلمن، جوزف مارگولیس، مایکل مور، جروم نو و رولف سارتوریوس تجدید نظر و گسترش یافتند. پنج مشارکت باقی مانده توسط دانیل کرسون، کورینا دلکسکمپ، ادموند ارده، جیمز اسپیر، و استفن ویر به طرق مختلف ناشی از بحث‌هایی بود که توسط شش سخنرانی اصلی ایجاد شد. در واقع، اکثریت پنج مشارکت آخر از بحث‌های غیررسمی ناشی از مجموعه سخنرانی‌های اصلی پدید آمدند. نتیجه مجموعه ای درهم تنیده از مقالات است که به قانون و خط مشی عمومی می پردازد تا آنجا که به درمان بیماران روانی می پردازد، توجه ویژه ای به تعریف بیماری روانی، به طور کلی و در قانون، به مسائل مربوط به بیماری روانی داده می شود. تحمل ناتوانی روانی در موارد مسئولیت کیفری و مدنی و موضوع تعهد غیر ارادی به منظور معالجه یا مراقبت سازمانی. همچنین دفاعی انتقادی از پیشنهاد رادیکال توماس ساسز وجود دارد که بیماری های روانی را به بهترین شکل به عنوان مشکلات زندگی درک می کنند، نه به عنوان بیماری.
تجسم های ناخودآگاه: دیدگاه های روانکاوانه و فلسفی در مورد بدن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Brian W. Becker, John Panteleimon Manoussakis, David M. Goodman
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: تجسم ناخودآگاه وضعیت بدن را در تئوری و عمل روانکاوی مورد توجه قرار می دهد و فروید و لاکان را با فلسفه قاره ای به گفتگو می آورد تا ناهمگونی زندگی تجسم یافته را کشف کند. با انجام این کار، بدن دیگر صرفاً موضوع تحقیق علمی نیست، بلکه بدنی زنده است، منبعی از شهود و تأثیرگذاری بیش از حد، و حیوانی خام متمایز از مادیت صرف. مشارکت کنندگان در این جلد از فیلسوفان، دانشمندان روانکاوان و پزشکان تشکیل شده اند که کاوش های میان رشته ای آنها مفاهیم روانکاوانه سنتی مانند تروما، شفا، میل، ذهنیت و ناخودآگاه را دوباره فرموله می کند. در مجموع، آنها به این نتیجه می رسند که پدیدارشناسی تجسم، نظریه و عمل روانکاوی را از مدل های بازنمایی گرایانه دور می کند و به سمت رویکردی تجسمی به زندگی روانی می برد. تحت چنین افق جسمانی، تروما به صورت زخم ها و زخم ها، درمان به عنوان لمس، ذهنیت به عنوان محدودیت بدنی، و ناخودآگاه "واقعی" به عنوان باقیمانده بیش از حد گوشت ظاهر می شود. تجسم‌های ناخودآگاه به رویدادهایی اشاره می‌کنند که در آن امر نامعلوم در میان دال‌ها، نامرئی در مرئی و غیبت در حضور ظاهر می‌شود. در مجموع: جایی که گوشت تبدیل به کلمه می شود و کلمه گوشت خود را حفظ می کند. تجسم ناخودآگاه به دنبال برانگیختن این رویکرد تجسمی به منظور شکستن تابوهای ضمنی نسبت به بدن در روانشناسی و روانکاوی است. این کار میان رشته ای برای روانکاوان و روان درمانگران روانکاوی و همچنین محققان فلسفه و روانشناسان بالینی بسیار جذاب خواهد بود.
فلسفه و عملکرد پزشکی و اخلاق زیستی: رویکردی طبیعت گرایانه-انسان گرایانه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Barbara Maier, Warren A. Shibles (auth.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Netherlands: Springer,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب روش‌های بی‌چالش کنونی در پزشکی، مانند «پزشکی مبتنی بر شواهد» را از دیدگاه انسان‌گرایی و فلسفه پزشکی بررسی می‌کند. این کتاب مسائل مربوط به درمان پزشکی و رویکردهای اخلاقی را مورد بحث قرار می دهد و قوی ترین استدلال ها را نشان می دهد. این استدلال‌ها متعاقباً مورد تحلیل انتقادی قرار می‌گیرند. این کتاب شامل شیوه‌های جدید تفکر است و «روش استعاری» را تبیین، استفاده و مثال می‌زند. این کتاب استدلال می‌کند که تصمیم‌گیری در پزشکی ناکافی است، مگر اینکه مبتنی بر فلسفه پزشکی باشد. این کتاب به عنوان بخشی از استدلال خود، بینش های ارائه شده توسط فلسفه عملی و انسان گرایانه و متفکران خلاق و انتقادی را که روی موضوعات مرتبط با پزشکی کار می کنند، بررسی می کند. از اینجا، تعریفی جدید و ضروری از فلسفه زندگی به دست می‌آید: سبک زندگی خوب دیگر صرفاً به معنای ورزش کردن و پرهیز از سیگار و الکل نیست. همچنین به معنای زندگی کل نگر است که شامل تمام تفکرات، شخصیت و اعمال فرد می شود.
درباره رابطه علم و دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
George Combe (جورج کومب)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: جورج کومب (1788-1858) از ریشه های فروتنانه به تور گسترده ای در اروپا و ایالات متحده برخاست و در مورد فرنولوژی، این باور رایج ویکتوریایی که ویژگی های شخصیت را با پیکربندی جمجمه تعیین می کرد، سخنرانی کرد. مشهورترین کتاب او، قانون اساسی انسان، که در سال 1828 منتشر شد، یک دستور کار طبیعت گرا را مطرح کرد و تقریباً 350000 نسخه فروخت. در سال 1857، Combe در رابطه بین علم و دین منتشر کرد. او جزم گرایی و فرقه گرایی را محکوم می کند و با اصرار استدلال می کند که رهبران مذهبی باید مطالعه علم را به عنوان آشکار کننده حکومت خدا تشویق کنند. او پیشنهاد می‌کند که فرنولوژی از طریق درک بهتر ذهن انسان، هدف الهی و قوانین اخلاقی را روشن می‌کند و هم از دانشمندان و هم از رهبران مذهبی که معتقدند تفکر برتر هیچ ارتباطی با مغز ندارد، انتقاد می‌کند. کتاب او به طور گسترده‌ای در سراسر دغدغه‌های کلاس‌های تحصیل‌کرده ویکتوریایی را شامل می‌شود، و به سؤالاتی می‌پردازد که بسیاری از آنها هنوز هم امروز طنین‌انداز هستند.
ماتریالیسم و امکان آگاهى
نویسنده:
رضا صادقى
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره),
چکیده :
ماتریالیسم نوعى انحصارگرایى در حوزه وجود است که در دوران مدرن نخست در چارچوب فلسفه‏ هاى مکانیکى و با تکیه بر اتمیسم طرح شد. با اینکه این بیان از ماتریالیسم به دلیل جزم ‏اندیشى حاکم بر آن اکنون طرفدار چندانى ندارد، هنوز پیش ‏فرض‏ هاى ماتریالیستى در معرفت‏ شناسى حضورى پر رنگ دارند. این نوشتار با نگاهى انتقادى به بررسى لوازم این پیش ‏فرض‏ها در ارتباط با دو مؤلفه آگاهى و اختیار می پردازد. در این مسیر از فیزیک‏ گرایى، رفتارگرایى، الگوى کامپیوترى ذهن و معرفت‏ شناسى طبیعت شده به ‏منزله رویکردهایى ماتریالیستى که در معرفت‏ شناسى معاصر حضور دارند بحث خواهد شد و در نهایت لازمه مشترک این رویکردها مبنى بر تعین ‏گرایى و امکان پیش‏ بینى رفتارهاى فردى و جمعى انسان‏ها مورد نقد قرار خواهد گرفت. روش بحث، تحلیلى است و نتیجه این پژوهش بر ناکارآمدى رویکردهاى ماتریالیستى در حوزه علوم انسانى تأکید دارد.
صفحات :
از صفحه 59 تا 84