جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
تحقیقی درباره ساختار حرف تعریف در زبان انگلیسی و تاثیر آن بر «اجتناب ورزی»
نویسنده:
تاج الدینی مسعود
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
این تحقیق به بررس چگونگی به کارگیری حروف تعریف زبان انگلیسی توسط فراگیران فارسی زبان پرداخته، و سعی شده است دلایل و دشواریهای فراگیری حرف تعریف معین و احیانا پرهیز از آن را مورد بررسی و تجزیه تحلیل قرار دهد. در روند تحقیق و بعد از تحلیل و بررسی 200 نگارش و استخراج چگونگی به کارگیری و استفاده حرف تعریف و گردآوری خطاها نتایج نسبتا معینی به دست آمد. دو عامل اولیه و اصلی می توان برای نقد و تفسیر فرایند دشواری و پیچیدگی در به کارگیری حرف تعریف معین پذیرفت: عامل اول به زبان هدف مربوط است. و عامل دوم در زبان اول یا مادری فرد ریشه دارد. در وهله اول، عدم ثبات در قوانین حاکم بر حروف تعریف و استثناعات زیاد آن در زبان هدف به کارگیری آنها را با نوعی دشواری همراه کرده است. دوم اینکه شکاف عمیق و اختلاف آشکار در قوانین حاکم بر حرف تعریف معین در دو زبان اول و هدف می تواند عامل موثر دیگری در بروز خطاهای آشکار و فراوان در این زمینه تلقی گردد؛ ضمن اینکه همین موارد نیز خود می تواند عاملی برای اجتناب ورزی و فرار از به کارگیری این گونه های خاص زبانی به شمار آید. در نهایت، تحقیق با توسل به نوع خطاها به طرح شکلهای گوناگون اجتناب ورزی پرداخته و آنها را معرفی کرده است.
صفحات :
از صفحه 17 تا 38
خطا یک عامل پویا در روند زبان آموزی
نویسنده:
رحمتیان روح اله, عبدالتاجدینی کامیار
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
هنگامی که در مورد یاددهی و یادگیری زبان های خارجی صحبت می شود فکر جستجوی راه حلی برای پشت سر گذاشتن مشکلات این فرایند به ذهن هر معلم و زبان آموزی خطور می کند. مساله خطا در حوزه یاددهی و یادگیری فقط به عصری که ما در آن زندگی می کنیم منحصر نمی شود. شناسایی خطا و تصحیح آن به کمک خود زبان آموز می تواند ما را به سوی خودآموزی هدایت کند.هدف تحقیق حاضر توصیه به تمرکز آموزشی بر روی خطا است که می تواند همزمان هم به معلم و هم به زبان آموز کمک کند تا بدانند در چه مرحله ای از فرایند یاددهی و یادگیری قرار گرفته اند. این تحقیق خطا را ابزاری برای به کار گرفتن آموخته های زبانشناختی در موقعیت های واقعی مکالمه تلقی می کند. بعلاوه در این تحقیق، به منظور استفاده از تمرین های خوداصلاحی، یک کار میدانی هم انجام شده است که نتایج حاصله از تجربه معلم در سه کلاس زبان فرانسه در ایران به صورت مشاهده ذکر شده اند. تصحیح خطا به شیوه تحقیق حاضر در قبولاندن مسوولیت یادگیری زبان به زبان آموز به نتایج با ارزشی دست پیدا کرده است.هدف اصلی این تحقیق معرفی خطا به عنوان ابزاری در اختیار معلمینی است که می خواهند به یاددهی یاددگیری زبان فرانسه پویایی ببخشند.
صفحات :
از صفحه 105 تا 123
دانشجویان ایرانی و مشکلات نگارش به زبان فرانسه
نویسنده:
بهرام بیگی مهری
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
سعی ما در این مقاله، نشان دادن فاکتورهاﻯ گوناگون در ارائه یک متن به زبان بیگانه است. در این مقاله شاهد توانمندیهایی چون مجموعه شناختها و مهارتها هستیم که نقش بسیار مهمی در یادگیری زبان بیگانه ایفا می کنند. توانمندیهاﻯ عمومی بر چهار پایه استوارند:دانش (savoir)، دانش عملی یا به عبارتی مهارت بکار بستن زبان ((savoir-faire، زبان زیستی یا به عبارتی رعایت مسائل اجتماعی-فرهنگی زبان به هنگام کاربرد (savoir-etre) و توانایی یادگیری(savoir-apprendre) بدیهی است که نقش اساسی آموزش زبانهای زنده توسعه این توانمندیها در برقراری ارتباط است و دانشجو بایستی توانایی بیان مطالب آن هم به شیوه ای آسان و البته صحیح را داشته باشد. اما ناتوانی دانشجویان ایرانی در زمینه توانمندیهایی که بیشتر از نوع زبانشناختی هستند مانع از این می شوند تا آنها بتوانند متنی منسجم و قابل فهم ارائه دهند. با تجزیه و تحلیل 227 ورقه امتحانی نگارش ساده از دانشجویان ایرانی در مقطع لیسانس اشکالات رایج در فرایند نگارش به زبان فرانسه را ارائه خواهیم داد.
صفحات :
از صفحه 5 تا 22