جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 234
سرنوشت هنر: بیگانگی زیباشناختی از کانت تا دریدا و آدورنو [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
J. M. Bernstein
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Pennsylvania State Univ Pr (Txt),
چکیده :
ترجمه ماشینی : بیگانگی زیبایی شناختی را می توان به عنوان رابطه متناقضی توصیف کرد که در آن هنر و حقیقت از یکدیگر جدا شده اند در حالی که با این وجود در هم تنیده هستند. جی. ام. برنشتاین نه تنها بودجه جدایی و حقیقتی مشکل آفرین را تأمین می کند، بلکه مدعی است که ما همچنان به تجربه های حسی و خاص ادامه می دهیم، بنابراین درک خود فرهنگی مدرنیته را پیچیده و به چالش می کشیم. برنشتاین بر کار چهار فیلسوف کلیدی متمرکز است --- کانت هایدگر، دریدا و آدورنو--- و تفاسیر جدید قدرتمندی از دیدگاه های آنها ارائه می دهد. برنشتاین نشان می‌دهد که چگونه هر یک از سه زیبایی‌شناسی پساکانتی (مفاهیم قضاوت، نبوغ و متعالی آن) زبانی فلسفی می‌سازند که می‌تواند فرض طبقه‌بندی مدرنیته را نقد کرده و جابجا کند. او همچنین به تفصیل پاسخ‌های آن‌ها به پرسش‌های مربوط به روابط هنر، فلسفه و سیاست در جوامع مدرن را بررسی می‌کند.
نمونه و انتخاب: روزنزوایگ و دریدا در مورد ملت فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Dana Hollander
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Stanford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : نمونه و برگزیده مطالعه ترکیبی از فلسفه های ژاک دریدا (1930-2004) و فرانتس روزنزوایگ (1886-1929) است که این سؤال را بررسی می کند: چگونه می توانیم امکان فلسفه و جهان گرایی در تفکر را توضیح دهیم، بدون انکار این همه. تفکر نیز اصطلاحی و خاص است؟ این کتاب علاقه دریدا به این موضوع را دنبال می کند، به ویژه بر کار او در مورد "ملیت فلسفی" و بینش او تأکید می کند که فلسفه به گونه ای خاص توسط مصادیق "ملی" خاص خود به چالش کشیده می شود و برعکس، گفتارهایی که به یک ملیت استناد می کنند، یک جاه طلبی فلسفی را تشکیل می دهند. ادعای «نمونه بودن» این کتاب با در نظر گرفتن خوانش‌های دریدا از نویسندگان آلمانی-یهودی و علاقه مداوم او به مسائل یهودیت، فلسفه او را با فلسفه فرانتس روزنزوایگ که نظریه‌ای درباره یهودیت ایجاد کرد که انتخاب برای آن ضروری است و برگزیدگی را در یک «نمونه‌گرا» درک می‌کند، جفت می‌کند. این احساس به عنوان سازنده فردیت انسان و همچنین نقش یهودیان در تاریخ جهانی بشریت است.
دعاها و اشک های ژاک دریدا: دین بدون دین [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
John D. Caputo
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Indiana University Press,
دریدا و تفاوت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
David Wood, Robert Bernasconi
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Northwestern University Press,
دریدا، اسطوره و غیرممکن بودن فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Anais N. Spitzer
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Continuum,
چکیده :
ترجمه ماشینی : در دریدا، اسطوره و غیرممکن بودن فلسفه، آنائیس ان. اسپیتزر نشان می دهد که فلسفه نمی تواند خود را از اسطوره جدا کند، زیرا اسطوره شرط اجتناب ناپذیر امکان فلسفه است. با بمباران روایت‌هایی که باعث وحشت و سرکوب می‌شوند، ممکن است اسطوره را غالباً جزمی محدودکننده بدانیم یا در بهترین حالت، چیزی را که به آسانی به‌عنوان غیرفلسفی و نامربوط نادیده گرفته شود. با این حال، این گونه اخراج ها جنبه مهمی از اسطوره را از دست می دهند. دریدا، اسطوره و غیرممکن بودن فلسفه با بهره گیری از بینش ساختارشکنی ژاک دریدا و خوانش فلسفی مارک سی تیلور از نظریه پیچیدگی، رابطه محوری اسطوره با تفکر و فلسفه را به طرز تحریک آمیزی مجدداً چارچوب بندی می کند، و نشان می دهد که ابهت شکنی پذیری اسطوره و غیرقابل حرکت بودن اسطوره را غیرقابل ساخت است. . اسپیتزر با کاوش در حضور برهم زننده اسطوره نشان می دهد که فلسفه نمی تواند خود را از اسطوره جدا کند. در عوض، اسطوره شرط اجتناب ناپذیر امکان فلسفه است. این مطالعه شرح ظریفی از اسطوره در دوران پسامدرن ارائه می‌کند و نه تنها زیربنای ساختارشکن اسطوره را در فلسفه و دین ترسیم می‌کند، بلکه ضرورت اسطوره را در مطالعه ایده‌ها نیز تثبیت می‌کند. >
فیلدینگ دریدا: فلسفه، نقد ادبی، تاریخ و کار ساختارشکنی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Joshua Kates
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Fordham University Press,
زیبایی شناسی فلسفه و نظریه فرهنگی دریدا، اسطوره و غیرممکن بودن فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Anais Spitzer
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Continuum,
چکیده :
ترجمه ماشینی : در دریدا، اسطوره و غیرممکن بودن فلسفه، آنائیس ان. اسپیتزر نشان می دهد که فلسفه نمی تواند خود را از اسطوره جدا کند، زیرا اسطوره شرط اجتناب ناپذیر امکان فلسفه است. با بمباران روایت‌هایی که باعث وحشت و سرکوب می‌شوند، ممکن است اسطوره را غالباً جزمی محدودکننده بدانیم یا در بهترین حالت، چیزی را که به آسانی به‌عنوان غیرفلسفی و نامربوط نادیده گرفته شود. با این حال، این گونه اخراج ها جنبه مهمی از اسطوره را از دست می دهند. دریدا، اسطوره و غیرممکن بودن فلسفه با بهره گیری از بینش ساختارشکنی ژاک دریدا و خوانش فلسفی مارک سی تیلور از نظریه پیچیدگی، رابطه محوری اسطوره با تفکر و فلسفه را به طرز تحریک آمیزی مجدداً چارچوب بندی می کند، و نشان می دهد که ابهت شکنی پذیری اسطوره و غیرقابل حرکت بودن اسطوره را غیرقابل ساخت است. . اسپیتزر با کاوش در حضور برهم زننده اسطوره نشان می دهد که فلسفه نمی تواند خود را از اسطوره جدا کند. در عوض، اسطوره شرط اجتناب ناپذیر امکان فلسفه است. این مطالعه شرح ظریفی از اسطوره در دوران پسامدرن ارائه می‌کند و نه تنها زیربنای ساختارشکن اسطوره را در فلسفه و دین ترسیم می‌کند، بلکه ضرورت اسطوره را در مطالعه ایده‌ها نیز تثبیت می‌کند.
دریدا، بادیو و امر رسمی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Christopher Norris
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Continuum,
چکیده :
ترجمه ماشینی : در این مطالعه راهگشا، کریستوفر نوریس درک دگرگون شده ای از تفاوت های بسیار اغراق آمیز بین فلسفه تحلیلی و فلسفه قاره ای را پیشنهاد می کند. ضمن حفظ تحلیل از نظر سنت، کتاب او بر کارهای ژاک دریدا و آلن بدیو، دو تن از اصیل ترین و شاخص ترین شخصیت های تاریخ اخیر اندیشه ها متمرکز است. نوریس استدلال می‌کند که این متفکران به‌طور قاطعانه‌ای قلمرو فلسفه معاصر را بازسازی کرده‌اند و در میان آنها، راهی فراتر از برخی از آن مسائل به ظاهر حل‌ناپذیری را نشان داده‌اند که بحث‌ها را در دو سوی شکاف تصوری بین سنت‌های تحلیلی و قاره‌ای دو قطبی کرده است. به‌ویژه کتاب او قصد دارد - برخلاف خرد تحلیلی دریافت شده - نشان دهد که فلسفه قاره‌ای منابع تحلیلی خاص خود را دارد و می‌تواند بینش تازه‌ای را که بسیار مورد نیاز است برای حل مسائل در فلسفه زبان، منطق و ریاضیات به ارمغان بیاورد. نوریس نه تنها گزارش مقایسه‌ای منحصربه‌فردی از کار دریدا و بدیو ارائه می‌کند، بلکه ارزیابی گسترده‌ای از سهم مشترک آنها در پتانسیل فعلی فلسفه برای تغییر خود - اگر به طور گسترده مقاومت شود - ارائه می‌کند.
دریدا و آینده هنرهای لیبرال: حرفه های ایمان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mary Caputi, Vincent J. Del Casino Jr
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic,
چکیده :
ترجمه ماشینی : دریدا و آینده هنرهای لیبرال این ادعای دریدی را برجسته می کند که دانشگاه باید «بدون شرط» وجود داشته باشد - به عنوان سنگر آزادی فکری و فعالیت اپوزیسیون که وظیفه آن زیر سوال بردن جریان اصلی جامعه است. دریدا استدلال می‌کرد که تنها در صورتی که حیات ذهنی از نفوذ بیش از حد شرکت و کنترل سیاسی دور بماند، می‌توانیم مطمئن باشیم که اصول اساسی دموکراسی در همان جوامعی که ادعای دفاع از اصول دموکراتیک را دارند مورد احترام قرار می‌گیرد. این مجموعه شامل یازده مقاله است که از دانشمندان بین‌المللی که در علوم انسانی و اجتماعی کار می‌کنند، استخراج شده است و یک مورد کاملاً مستدل و جامع برای اهمیت تفکر دریدی در هنرهای لیبرال امروزی ارائه می‌کند. هر مقاله که توسط متخصصان در زمینه‌های فلسفه، ادبیات، تاریخ، جامعه‌شناسی، جغرافیا، علوم سیاسی، مطالعات حیوانات و مطالعات جنسیتی نوشته شده است، سهم ساختارشکنی در رشته خود را نشان می‌دهد و توضیح می‌دهد که چگونه به زنده نگه داشتن مأموریت «بی قید و شرط» و ضد و نقیض کمک می‌کند. دانشگاه. این کتاب یک اصلاح قوی و متقاعد کننده برای حمله فعلی به هنرهای لیبرال ارائه می دهد.
تفکر در فلسفه قاره ای: تفکر بر خلاف جریان در آدورنو، آرنت، دلوز، دریدا و رانسیر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Itay Snir
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer,
چکیده :
ترجمه ماشینی : این کتاب از پنج فیلسوف از سنت قاره‌ای – تئودور آدورنو، هانا آرنت، ژیل دلوز، ژاک دریدا و ژاک رانسیر – استفاده می‌کند تا «درباره تفکر» بیندیشد و پاسخ‌های جدید و شگفت‌انگیزی به این سؤال ارائه کند: چگونه می‌توانیم دانش‌آموزان را آموزش دهیم. خلاقانه و انتقادی فکر کنیم؟ علیرغم تفاوت‌هایشان، همه این فیلسوفان درک مدرن از تفکر را به چالش می‌کشند و دیدگاه‌های بدیع و رادیکالی در مورد آن ارائه می‌کنند. هر یک به طرق بسیار متفاوت، رویکرد مدرن به تفکر و نیز تقلیل تفکر صحیح به عقلانیت را رد می‌کنند و تفکر را در واقعیت اجتماعی-تاریخی قرار می‌دهند و آن را با کنش سیاسی مرتبط می‌کنند. آنها استدلال می کنند که اندیشیدن یک فعالیت طبیعی و خودکار نیست، و نیاز به اندیشیدن بیش از پیش مهم شده است زیرا به نظر می رسد واقعیت سیاسی تفکر کمتری را نشان می دهد یا حتی بی فکری را جشن می گیرد. این کتاب با تطبیق این مفاهیم قاره‌ای از تفکر بر نیاز مبرم به آموزش جوانان برای اندیشیدن بر خلاف جریان، کمک قابل توجهی به نظریه آموزشی و فلسفه سیاسی می‌کند، فلسفه‌ای که به ویژه در فضای ضدروشنفکر امروزی مرتبط است.
  • تعداد رکورد ها : 234