جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 1747
درسگفتارهای تاریخ فلسفه غربی - جلسه (24): ارسطو (قسمت هشتم)
نوع منبع :
صوت , سخنرانی , درس گفتار،جزوه وتقریرات , کتابخانه عمومی
درسگفتارهای تاریخ فلسفه غربی - جلسه (25): اپیکور
نوع منبع :
صوت , سخنرانی , درس گفتار،جزوه وتقریرات , کتابخانه عمومی
کلیدواژه‌های اصلی :
درسگفتارهای تاریخ فلسفه غربی - جلسه (21): ارسطو (قسمت پنجم)
نوع منبع :
صوت , سخنرانی , درس گفتار،جزوه وتقریرات , کتابخانه عمومی
درسگفتار فلسفه اسلامی 2: برهان صدیقین
سخنران:
نوع منبع :
سخنرانی , فیلم , درس گفتار،جزوه وتقریرات
درسگفتار فلسفه اسلامی 1
سخنران:
نوع منبع :
سخنرانی , فیلم , درس گفتار،جزوه وتقریرات
کلیدواژه‌های اصلی :
سخنرانی در فلسفه دین جلد سوم: دین کامل [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
G. W. F. Hegel (هگل)
نوع منبع :
کتاب , سخنرانی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press, USA; Reprint edition ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مجموعه سخنرانی‌های هگل ویراستار: پیتر سی. هاجسون سخنرانی‌های هگل به اندازه آثاری که خودش منتشر کرد تأثیر تاریخی زیادی داشته است. عناصر مهم سیستم او فقط در سخنرانی ها، به ویژه سخنرانی هایی که در دهه آخر زندگی او در برلین ارائه شده است، توضیح داده می شود. ویراستاران اصلی مطالبی را از منابع و تاریخ های مختلف با هم ترکیب کردند و توسعه و منطق اندیشه هگل را پنهان کردند. مجموعه سخنرانی‌های هگل بر اساس مجموعه‌ای از رونوشت‌ها و نسخه‌های خطی موجود و اخیراً کشف شده است. سخنرانی‌های سال‌های خاص بازسازی می‌شوند تا بتوان ساختار استدلال هگل را دنبال کرد. هر جلد یک ترجمه جدید دقیق همراه با مقدمه سرمقاله و حاشیه‌نویسی بر متن ارائه می‌کند که شناسایی اشارات و منابع متعدد هگل را ممکن می‌سازد. سخنرانی های هگل در باب فلسفه دین، عنصر نهایی و به نوعی عنصر تعیین کننده کل نظام فلسفی او را نشان می دهد. تصور و اجرای او از سخنرانی‌ها در هر یک از مواردی که او آنها را در سال‌های 1821، 1824، 1827 و 1831 ایراد کرد، به‌طور قابل توجهی متفاوت بود. نسخه‌های قدیمی‌تر با ادغام این مطالب در متنی که به‌صورت سرمقاله ساخته شده بود، مشکلات لاینحلی را مطرح می‌کردند. مجلدات حاضر با جدا کردن سلسله سخنرانی ها و ارائه آنها به عنوان واحدهای مستقل بر اساس ویرایش مجدد کامل منابع توسط والتر یاشکه، یک نسخه انتقادی را ایجاد می کنند. ترجمه انگلیسی توسط تیمی متشکل از Robert F. Brown، Peter C. Hodgson و J. Michael Stewart با همکاری H. S. Harris تهیه شده است. اکنون به طور گسترده به عنوان نسخه قطعی انگلیسی شناخته شده است و توسط آکسفورد در مجموعه سخنرانی های هگل مجدداً منتشر می شود. این سه جلد شامل مقدمه‌های سرمقاله، حاشیه‌نویسی انتقادی بر متن، انواع متن، و جداول، کتاب‌شناسی و واژه‌نامه «دین کامل» نام هگل برای مسیحیت است که او آن را نیز «
فلسفه نیشیتانی کیجی 1900-1990 : گفتارهایی در مورد دین و مدرنیته [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jonathan Morris Augustine, Yamamoto Seisaku
نوع منبع :
کتاب , سخنرانی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Edwin Mellen Press ,
کلیدواژه‌های اصلی :
الهیات فیلسوفان اولیه یونان: سخنرانی‌های گیفورد در سال 1936 میلادی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Werner Jaeger
نوع منبع :
کتاب , سخنرانی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: یاگر تاریخ الهیات فلسفی یونان را به عنوان تاریخ رویکرد عقلانی طی مراحل متوالی به ماهیت واقعیت تفسیر می کند.
درسگفتار درآمدی به فلسفه دین
مدرس:
یاسر میردامادی
نوع منبع :
صوت , سخنرانی , درس گفتار،جزوه وتقریرات
منابع دیجیتالی :
چکیده :
فلسفه دین شاخه‌ای از فلسفه مشتمل بر همه مباحث فلسفی‌است که بن‌مایه آن‌ها پرسش‌هایی‌است که از دین سرچشمه می‌گیرد. فلسفه دین، ارزیابی مفاهیم و باورهای بنیادین سنت‌های دینی ویژهٔ جوامع مختلف است. موضوعات اصلی فلسفه دین، استدلال پیرامون طبیعت، وجود یا عدم وجود خدا، زبان دین، معجزه، دعا، مسئله شر، صفات خدا، پلورالیسم دینی، معرفت‌شناسی دینی و رابطه بین دین و دیگر نظام‌های ارزشی مانند اخلاق و علم تجربی است. فلسفه دین با فلسفه دینی متفاوت است؛ فلسفه دینی فکر فلسفی‌است که توسط دین هدایت می‌شود که نمونه‌هایی از آن را می‌توان در فلسفه مسیحی یا فلسفه اسلامی جستجو کرد، اما فلسفه دین تبیین عقلانی ماهیت دین به خودی خود است، بنابراین برای مطالعهٔ فلسفه دین نیازی به باورمندی به ادیان وجود ندارد. اصطلاح فلسفهٔ دین، اصطلاحی‌است که از اواخر قرن هجدهم رایج گردیده‌است. این اصطلاح تحت تأثیر هگل رواج یافت که گونه‌های مختلف فلسفه را در نظام فکری خود وارد کرده بود. فلسفه دین، با پرسش‌های بنیادی آغاز می‌شود که ادیان به وجود آورده‌اند. فلسفه‌ورزی در این پرسش‌ها بازتاب برداشت فیلسوف از کارکرد فلسفه‌است. بخش مهمی از فلسفهٔ دین را دلایل وجود خدا و دلایل عدم وجود خدا تشکیل می‌دهند. دلایل جهان‌شناسانه وجود خدا سابقه‌اش به افلاطون و ارسطو می‌رسد که به مفهوم علیت باور داشتند. دلایل وجودشناسانه که نخستین بار آنسلم آن را باب کرد، مرکز ثقلش مفهوم موجود کامل است. دلایل عدم وجود خدا و رد ادله سنتی اثبات خدا نیز همواره مورد توجه فلسفهٔ دین بوده‌است.
  • تعداد رکورد ها : 1747