جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 511
دلوز، وایتهد، برگسون: پیوندهای ریزوماتیک [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Keith Robinson (eds.)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
هستی‌شناسی حادثه: مقاله ای در مورد انعطاف پذیری مخرب [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
(کارولین شرید)Catherine Malabou , Carolyn Shread (کاترین مالابو)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: در نظم معمولی چیزها، زندگی ها مسیر خود را طی می کنند و در نهایت فرد همان چیزی می شود که هست. دگرگونی های جسمانی و روانی چیزی جز تقویت ماندگاری هویت نیست. اما در نتیجه یک آسیب جدی، یا گاهی اوقات بدون هیچ دلیلی، تاریخ سوژه از هم جدا می‌شود و یک شخصیت جدید و بی‌سابقه با فرد سابق زندگی می‌کند - شخصیتی غیرقابل تشخیص که اکنون از گذشته‌ای سرچشمه نمی‌گیرد و آینده‌اش چیزی برای آینده ندارد. ; یک بداهه وجودی، شکلی برآمده از تصادف و تصادفی. از بریدگی عمیقی که در زندگینامه باز شده، موجودی جدید برای بار دوم به دنیا می آید. این فرم چیست؟ یک صورت؟ مشخصات روانشناختی؟ در صورتی که هستی شناسی همیشه به امر اساسی و همیشه نابینا نسبت به الیه دگرگونی ها پیوسته است، چه هستی شناسی را می تواند توضیح دهد؟ قدرت پلاستیکی تخریب چه تاریخچه ای از هستی را می تواند توضیح دهد؟ در مورد گرایش انفجاری هستی که مخفیانه هر یک از ما را تهدید می کند، چه می تواند به ما بگوید؟ کاترین مالابو در ادامه تأملات خود در مورد شکل پذیری مخرب، هویت های دوپاره و پیامدهای روانی تجربه شده توسط کسانی که دچار آسیب مغزی شده اند یا در اثر جنگ و سایر فجایع آسیب دیده اند، ما را دعوت می کند تا به او در ماجراجویی فلسفی و ادبی بپیوندیم که در آن اسپینوزا، دلوز و فروید با پروست و دوراس تلاقی می کند.
تبارشناسی به مثابه نقد: فوکو و مسائل مدرنیته [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Colin Koopman (کالین کوپمن)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Indiana University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: نگاهی به فوکو در پرتو آثار فیلسوفان قاره ای و آمریکایی، به ویژه نیچه، هابرماس، دلوز، ریچارد رورتی، برنارد ویلیامز، و ایان هکینگ، تبارشناسی به مثابه نقد نشان می دهد که تبارشناسی فلسفی نه تنها شامل نقد مدرنیته، بلکه دگرگونی آن نیز می شود. کالین کوپمن تبارشناسی را به عنوان یک سنت فلسفی و روشی برای درک تاریخ پیچیده شرایط اجتماعی و فرهنگی کنونی ما درگیر می کند. او توضیح می‌دهد که چگونه درک ما از فوکو می‌تواند از گفت‌وگوی سازنده با متحدان فلسفی برای پیشبرد تبارشناسی فوکو یک گام به جلوتر و ارائه ابزاری برای پرداختن به حل‌ناپذیرترین مشکلات معاصر ما سود ببرد.
یهودی و فیلسوف: بازگشت به ابن میمون در اندیشه یهودی لئو اشتراوس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Kenneth Hart Green (کنت هارت گرین)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این اولین کتابی است که به اندیشه یهودی لئو اشتراوس می پردازد. این کتاب که عمدتاً به عنوان یکی از متفکران برجسته سیاسی معاصر شناخته می شود، جنبه دیگری از لئو اشتراوس را به عنوان یکی از مهم ترین متفکران یهودی قرن حاضر نشان می دهد. نویسنده اندیشه یهودی لئو اشتراوس را قدرتمند، بدیع و تحریک‌کننده، اما برای درک شخصیت واقعی اندیشه اشتراوس نیز ضروری معرفی می‌کند. اندیشه یهودی او ممکن است کلید درک صحیح اندیشه فلسفی او به عنوان یک کل باشد.
لئو اشتراوس و کشف مجدد ابن میمون [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Kenneth Hart Green (کنت هارت گرین)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
چکیده :
ترجمه ماشینی: کنت هارت گرین در کتاب لئو اشتراوس و کشف مجدد میمونیدها، نقش مهمی را که میمونید در شکل دادن به اندیشه لئو اشتراوس بازی کرده است، بررسی می کند. اشتراوس در کشف سنت باطنی به کار رفته در راهنمای سرگشتگان اثر میمونید به این درک رادیکال دست یافت که دیگر فیلسوفان باستان و قرون وسطی ممکن است افکار واقعی خود را از طریق تصنع ادبی پنهان کنند. میمونیدس و فارابی می‌دیدند که اجازه می‌دادند پیام‌شان تنها تا حدی که الزامات اخلاقی و سیاسی لازم است، توسط ملاحظات جزمی تغییر یابد و در واقع مدافعان مشتاق روشنگری بودند. اشتراوس همچنین ارتباط بالقوه میمونیدس را با نگرانی های معاصر، به ویژه اعتقاد متناقض او که باید به جای حل و فصل تعارض بین عقل و وحی مقابله کرد، آشکار کرد. این جلد همراه ارزشمند مجموعه جامع گرین از نوشته‌های اشتراوس در مورد میمونیدس، نشان می‌دهد که چگونه اشتراوس با رویکردهای پذیرفته‌شده رایج در مورد فیلسوف قرون وسطی مواجه شد که نتیجه آن هم درک جدیدی از میمونیدس و هم عمق و جهتی جدید برای اندیشه‌ی او بود. هر کسی که با کار هر یک از فیلسوفان درگیر باشد از آن استقبال خواهد کرد.
نوشته های کامل لئو اشتراوس درباره ابن میمون [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Leo Strauss (لئو اشتراوس)
نوع منبع :
کتاب , مجموعه مقالات , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
the university of chicago press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: لئو اشتراوس به طور گسترده به عنوان یکی از برجسته ترین مفسران Maimonides شناخته می شود. مطالعات او درباره فیلسوف یهودی قرون وسطایی به کشف مجدد باطنی گرایی انجامید و این احساس را عمیق تر کرد که تنش بین عقل و وحی در اندیشه سیاسی مدرن مرکزی است. نوشته های او در طول قرن بیستم عمدتاً مسئول بازگرداندن میمونیدس به عنوان یک متفکر فلسفی درجه اول بود. با این حال، برای درک میزان مشارکت اشتراوس در بورسیه تحصیلی میمونید، به طور سنتی باید به دنبال مقالاتی بود که او به طور جداگانه منتشر کرده بود که تقریباً پنجاه سال را در بر می گرفت. کنت هارت گرین با لئو اشتراوس در مورد میمونیدها، برای اولین بار مجموعه ای جامع و مشروح از نوشته های اشتراوس در مورد میمونیدها را ارائه می دهد که شامل شانزده مقاله است که سه تای آنها برای اولین بار به زبان انگلیسی ظاهر می شوند. گرین همچنین ترجمه های دقیقی از مطالبی ارائه کرده است که در اصل به زبان های عبری، عربی، لاتین، آلمانی و فرانسوی نقل شده است. یک مقدمه آموزنده نوشت که مشارکت های اصلی موجود در هر مقاله را برجسته می کرد. و ارجاع به نسخه های چاپ نشده را کاملاً به روز کرد. نتیجه به نسخه استاندارد نوشته های اشتراوس در مورد میمونید تبدیل خواهد شد.
تاریخچه مفهوم خدا: رویکردی فرآیندی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Daniel A. Dombrowski (دانیل ای. دِمبِراسکی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
State University of New York,
چکیده :
ترجمه ماشینی: دانیل آ.دامبروفسکی تاریخچه مفهوم خدا را از منظر خداباوری نئوکلاسیک یا فرآیندی بررسی می کند. رویکرد نئوکلاسیک او بحران کنونی خداباوری فلسفی را که بین دفاع از خداباوری کلاسیک و ادعاهای شک گرایی مذهبی گرفتار شده است، تسکین می دهد.در عوض، این اثر مفهوم چارلز هارتشورن از خدایی را ارائه می‌کند که همیشه تکامل می‌یابد، کاملاً بر خلاف شکل ظاهری کامل روایت‌های سنتی‌تر، و به‌طور فزاینده‌ای رضایت‌بخش‌تر. دامبروفسکی قبل از پرداختن به مشارکت‌های قرن شانزدهم تا بیستم، خداباوران کلاسیک و ریشه‌های آن‌ها را در فلسفه یونان باستان بررسی می‌کند و در نهایت درباره بیست و سه متفکر بحث می‌کند. شخصیت‌های کلیدی در این تاریخ افلاطون هستند که از قضا پایه‌های فلسفی مفاهیم کلاسیک و نئوکلاسیک را فراهم کرد، و سه شخصیت بزرگ در خداباوری فرآیندی: هنری برگسون، آلفرد نورث وایتهد و هارتشورن. مفهوم خدا گذشته ای غنی دارد. این کتاب استدلال می کند که می تواند آینده ای غنی نیز داشته باشد.
الهیات دالیت پس از فلسفه قاره‌ای [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Y.T. Vinayaraj (auth.) (وای. تی. وینایاراج)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب که غرق در سنت‌های نظریه پسااستعماری و فلسفه قاره‌ای است، به پرسش‌های اساسی درباره خدا و الهیات در جهان پسااستعماری می‌پردازد. یعنی Y.T.وینایاراج می‌پرسد آیا فلسفه‌های قاره‌ای خدا و «دیگری» می‌توانند به مبارزاتی که مستلزم درد و رنج بشر در زمینه پسااستعماری است، توجه کنند؟ این جلد پیشنهادی سازنده برای الهیات دالیت از خدای درونی یا خدای غیرقابل قبولی ارائه می دهد که از لوکایاتا، معرفت شناسی ماتریالیستی هندی بیرون می آید. وینایاراج با درگیر شدن با فیلسوفان ماندگار پسا قاره ای مانند ژیل دلوز، جورجیو آگامبن، کاترین مالابو و ژان لوک نانسی، ایده الهیات دالیت از خدا و بدن را در زمینه پسا قاره ای بررسی می کند. این کتاب به بررسی این موضوع می‌پردازد که چگونه می‌توان الهیات دالیت خدا را بدون توشه فلسفی مسیحی استعلایی وجود داشت. این مطالعه با یک فراخوان روشن از الهیات مسیحی هندی به پایان می رسد تا به سمت درونیتی که از نظر محتوا سیاسی و چنددوکسیک است، چرخش کند.
بازگشت به آینده
نویسنده:
ژیل دلوز، آنتونیو نگری، مایکل هارت؛ مترجم: رضا نجف زاده (مترجم)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
گام نو,
چکیده :
کتاب حاضر مشتمل بر چند مقاله و مصاحبه از ژیل دلوز، آنتونیو نگری، و مایکل هارت است. مترجم در مقدمه اشاره کرده است که: "فوکو در انضباط و مجازات نیز چند مقاله و سخنرانی، تلویحا به عبور از جامعه‌ی انضباطی به جامعه‌ی کنترلی پرداخته است، اما آثار او شفافیت لازم را در خصوص این گذار ندارد". مطالب کتاب در هفت عنوان تنظیم شده است. "پی‌نوشت بر جوامع کنترلی"، از ژیل دلوز؛ "کنترل و شدن" گفت‌وگوی نگری با دلوز؛ "زوال جامعه‌ی مدنی" از مایکل هارت؛ "بازگشت به آینده" از آنتونیو نگری؛ "اشکال نوین قدرت"، گفت‌وگو با مایکل هارت؛ "فوکو، مارکس و مقاومت" گفت‌گو با نگری؛ ""ب" مثل بریگادهای سرخ" گفت‌وگو با نگری. این نوشته‌‌ها با محوریت مفاهیمی چون جامعه‌ی کنترلی و زیست قدرت تلاش دارد تا به مدد چهره‌های برجسته‌ای چون دلوز، نگری‌ و هارت به شفافیت مباحث پیچیده‌ی مربوط به ساختارهای اجتماعی سیاسی جوامع مدرن کمک نماید. در این راستا دلوز عبور از جامعه‌ی انضباطی به جامعه‌ی کنترلی را به بحث می‌گذارد.نگری و هارت با استفاده از تحلیل دلوز مباحث مربوط به زوال جامعه‌ی مدنی و پارادایم انضباطی را بررسی می‌نمایند.
نیچه و فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Gilles Deleuze(ژیل دلوز) , (جنیس تاملینسون)Janis Tomlinson
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: مدت‌هاست که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گزارش‌های فلسفه نیچه شناخته می‌شود، که به دلیل ترکیب نادری از دقت علمی و تفسیر تخیلی مورد تحسین قرار گرفته است. با این حال، این چیزی بیش از یک کار مهم در مورد نیچه است: این کتاب مسیر جدیدی را در اندیشه پس از جنگ باز کرد. در اینجا دلوز نشان می دهد که چگونه نیچه شیوه جدیدی از تفکر را آغاز کرد که از دیالکتیک به عنوان یک روش می شکند و از محدوده خود فلسفه می گریزد.
  • تعداد رکورد ها : 511