جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 301261
ابعاد شخصیت و زندگی حضرت امام رضا (علیه‌السلام)
نویسنده:
سرپرست علمی احمد پاکتچی ؛ به اهتمام مرتضی سلمان‌نژاد ؛ با آثاری به قلم مهدی ایزدی...[و دیگران].
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران: تهران: دانشگاه امام صادق(ع)؛ مشهد: بنیاد فرهنگی هنری امام رضا(ع)؛ تهران: پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات‏‫، ۱۳۹۲‏-,
ال‍ح‍اک‍م‍ی‍ه‌ ف‍ی‌ الاس‍لام‌: دراس‍ه‌ ال‍م‍راح‍ل‌ ال‍ع‍ش‍ر ح‍ول‌ ولای‍ه‌ ال‍ف‍ق‍ی‍ه‌ ف‍ی‌ ع‍ص‍ر غ‍ی‍ب‍ه‌ ام‍ام‌ ال‍ع‍ص‍ر (ع‍ج‌ ال‍ل‍ه‌ ت‍ع‍ال‍ی‌ ف‍رج‍ه‌ ال‍ش‍ری‍ف‌)
نویسنده:
ت‍ال‍ی‍ف‌ م‍ح‍م‍دم‍ه‍دی‌ ال‍م‍وس‍وی‌ ال‍خ‍ل‍خ‍ال‍ی‌؛ ال‍م‍ت‍رج‍م‌ ج‍ع‍ف‍ر ال‍ه‍ادی‌
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ق‍م‌: م‍ج‍م‍ع‌ ال‍ف‍ک‍ر الاس‍لام‍ی‌,
زن‍دگ‍ان‍ی‌ ب‍ق‍ی‍ه‌ال‍ل‍ه‌ اع‍ظم‌ ح‍ض‍رت‌ ام‍ام‌ م‍ه‍دی‌ ع‍ج‍ل‌ال‍ل‍ه‌ ت‍ع‍ال‍ی‌ ف‍رج‍ه‌ال‍ش‍ری‍ف‌
نویسنده:
م‍ح‍م‍دت‍ق‍ی‌ م‍درس‍ی‌
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ت‍ه‍ران‌: ن‍ش‍ر ب‍ق‍ی‍ع‌,
چهاردهمین خورشید فروزان حضرت حجةبن‌الحسن‌العسکری علیه‌السلام‬‫
نویسنده:
‏‫ [سیدصادق حسینی‌مآب].‬‬
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
قم: انصاریان‏‫,
کشف معنایی خدمات وب با استفاده از مزایای داده های پیوند شده
نویسنده:
میثم محمدی
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
امروزه با توجه به افزایش کاربران اینترنت و پیشرفت علم در زمینه وب و حرکت به سوی وب نسخه ۳، در یک سیستم ممکن است چندین خدمتوجود داشته باشد که با توجه به نیاز کاربر باید بهترین و نزدیک ترین آنها به کاربر ارائه گردد تا یک سیستم بهترین عملکرد را داشته باشد. کشف بهترین نیاز از طریق بررسی رابطههای معناییبدست آمده از دادههای بسیار زیاد مرتبط موجود در دنیای وب امکان پذیر است. هدف از این کار، ارائهی بهتر و هرچه سریع تر خدمت بر اساس تشخیص ماشین می باشد. حال با توجه به این نیاز، و تعداد زیاد داده، خدمت، و کاربر در دنیای وب باید ارتباطی معنایی بین این سه عنصر برقرار گردد تا بتوان روش جدید را جایگزین روشهای قدیمیتر کرد. از اوایل قرن اخیر کار تحقیقاتی به صورت جدی در دانشگاههای معتبر دنیا آغاز گردیده است و روشهای بسیاری برای کشف مناسب ترین خدمت ارائه شده است. بستر تمامی این روشها بر اساس راه کارهای معنایی و هستی شناسیبوده است و از سال ۲۰۰۲ که در دانشگاه کارنگی ملون یک الگوریتم معنایی قابل توجه، ارائه و مورد استفاده قرار گرفت، مقالات و الگوریتمهای زیادی در ادامهی آن ارائه شده اند که می توان گفت همگی این الگوریتم را بهبود و گسترش داده اند. مثلا برخی اساس کار خود را بر پیش پردازش دادهها قرار داده اند و برخی به کیفیت خدمتتوجه کرده اند. مشکلی که تا به امروز هم وجود دارد فقدان هستی شناسیهای مورد نیاز در رابطه با هر موضوع خاص است. همچنین به نظر می رسد با توجه به حجم دادههای موجود در وب تا به حال توجه خاصی به نقش دادههای پیونده شدهدر این زمینه نشده است که می توان از آن بهره جست و قسمتی از مشکلات پیش از این را حل کرد. در این پژوهش سهم دادههای پیوند شده بسیار مشهود است تا جایی که نتیجهی تحقیق به یک سیستم جستجوی اشخاص با کیفیتتر و تعداد پاسخهای بیشتر ختم شده است.
رابطه ی بین هوش عاطفی و کارآیی در مدیریت
نویسنده:
اصغر نوری
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
مبانى دینى مشارکت سیاسى
نویسنده:
محمد منصورنژاد
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
در نگاه دینى و با مراجعه به نصوص و مبانى اسلامى، مشارکت سیاسى فعالانه ونهادینه قابل دفاع بوده و فرهنگ اسلامى ـ شیعى، قابلیت استنباط و انبساط براى پذیرشتکثّر و مشارکت سیاسى را به معنایى که در توسعه سیاسى مقصود است، دارد. مهمترین مبانى دینى مشارکت عبارتند از: نفى سلطه، خلافت عامهء انسان، نیاز طبیعى،شور، امربه معروف و نهى از منکر، مسؤولیت متقابل دولت و مردم. باتوجه به مبانى فوق، راه براى مشارکت جدّى مردم در تمامى امور مربوط به خود وسرنوشتشان هموار و باز بوده و مشارکت نه تنها حق، بلکه تکلیف مى شود و نه اینکه دیگران براى افراد، تعیین تکلیف مى کنند، فرد نیز در مقابل خود، خد، جامعه و... موظف است که نسبت به سرنوشت خود حسّاس بوده و از اعوجاج حکومتى، جلوگیرى کند و نیز درصحنه هاى مختلف حضور داشته و از حقوق خود به عنوان یک وظیفه دفاع کند.
نبوغ امام علی علیه‌السلام,ع‍ب‍ق‍ری‍ه‌ الام‍ام‌ ع‍ل‍ی‌
نویسنده:
/ نویسنده عباس‌محمود العقاد,ع‍ق‍اد,Aqqad
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
احکام اذان و چگونگي تشريع آن با نگاه به تاريخ آن
نویسنده:
‫علي‌نقي زاهدي
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‫قم : ‫مرکز اطلاعات و مدارک اسلامي، جامعة المصطفی العالمیة,
چکیده :
‫اذان از موضوعات فقهي است که از زمان تشريع مورد توجه بوده است و به خصوص، از دوران خليفه دوم به بعد که تغييراتي در آن به وجود آمد، بيشتر مورد بحث و نظر قرار گرفت. پژوهش حاضر به احکام آن و چگونگي تشريع آن با توجه به تاريخ آن پرداخته است. نويسنده پس از کليات و مفاهيم، به اهميت و جايگاه اذان و مؤذن از نظر قرآن و روايات پرداخته است. سپس چگونگي تشريع اذان و ريشه تاريخي آن، بحث و بررسي شده است. باورمندان به مکتب اهل بيت? به اتفاق، اذان را وحي آسماني و الهي ميدانند و دست ماسوي الله را در تشريع آن ناتوان ميدانند. در بررسي ديدگاه اهل سنت، معلوم شد که اکثر آنها گمان ميکنند کلمات پر محتواي اذان، نخستين بار در عالم خواب، به يکي از اصحاب الهامشده و او پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم را از آن آگاه کرده است. در بررسي اين ديدگاه و ادله آن روشن شد که اين باور و روايات آن، هيچ پايه و اساسي ندارد و ساخته و پرداخته امويان است. در بحث از محتواي اذان، فصلهاي اذان و تعداد و ترتيب آنها با توجه به روايات و ادله بيان شد. همچنين فصلهاي اذان و اقامه از ديدگاه مذاهب اربعه اهل سنت بيان شد. اذان در مکتب اهل بيت? هجده جمله است و در ميان مذاهب اهل سنت در تعداد جملات آن اختلاف وجود دارد. مشهور علماي شيعه ذکر شهادت ثالثه را پس از شهادت به رسالت پيامبر صلي الله عليه و آله و سلم بدون قصد جزئيت، مستحب و مطلوب ميدانند. همچنين با دلايل محکم و منطقي ثابت است که جمله «حي علي خيرالعمل» از آغاز تشريع اذان، جزء آن بوده و تا اوايل دوران خلافت خليفه دوم، در اذانها گفته ميشد؛ ولي او مؤذّنان را از گفتن آن برحذر داشت. در پايان، اقسام اذان و احکام و ادله آن بيان شده است. مشهور فقها اذان را دو قسم ميدانند.: اذان اعلام و اذان نماز. اکثر قريب به اتفاق فقهاي اسلام اذان را مستحب مؤکد ميدانند. همچنين شرايط و آداب آن بررسي و موارد سقوط آن بيان شده است.
سه‌ر چاوه ی‌ ئایین
نویسنده:
دانراوی: عبدالکریم‌محمد مدرس.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
سنندج: انتشارات شیخی,
  • تعداد رکورد ها : 301261