جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
تطابق هست شناسی
نویسنده:
زهرا ایدون
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
چکیده ندارد.
ارائه یک مدل صوری مبتنی برهستی شناسی برای توصیف سیستمهای اطلاعاتی
نویسنده:
محمود معلم
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
مدل سازی و به ویژه مدل سازی مفهومی یکی از مهمترین فعالیتهای یک مهندسی نرم افزار به شمار می آید . دراین پایان نامه تلاش کرده ایم تا با استفاده از یک نگره فلسفی یعنی هستی شناسی یا ‏‎Ontology‎‏ مدل صوری را برای توصیف سیستم های اطلاعاتی ارائه نمائیم .این مدل به دلیل برخورداری از مبانی نظری دقیق و مستحکمی که از هستی شناسی به ارث برده است از نقطه ضعف عمده فوق الذکر عاری می باشد . پس از ارائه مدل صوری یاد شده ما با استفاده از سه مطالعه موردی یا ‏‎Case study‎‏ توانایی این مدل را در تصحیح و تفسیر روشهای مدل سازی موجود و تدوین روشهای جدید به نمایش گذاشته ایم .
طراحی مدلی برای نگهداری و ارائه جهان بینی
نویسنده:
مژده هاشمی نمین
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
آشنایی با چهارچوبه تفکر و فضای فکری افراد به ویژه اندیشمندان کمک شایانی به درک آثار و اندیشه های آنان می کند. جهان بینی هر فرد در حقیقت همان چهارچوبه و ساختار فکری فرد می باشد که نوع نگرش و بینش فرد نسبت به همه مفاهیم موجود در جهان، اعم از مادی و غیر مادی را در بردارد. در این پایان نامه سعی بر آن داریم که به منظور تسهیل انتقال تفکر و اندیشه های افراد مدلی برای آموزش عملی جهان بینی ارائه دهیم. به این منظور طرح یک بازی ویدئویی پیشنهاد شده است تا از رهگذر آن بتوان مفاهیم مطرح در جهان بینی فرد صاحب جهان بینی را به تصویر کشید. سپس صحنه هایی تصویری بر اساس مفاهیم مطروحه در جهان بینی طراحی می شود تا کاربر در قالب این صحنه ها به صورت عملی با این مفاهیم به تعامل بپردازد و آن ها را فرا بگیرد. بازی ویدئویی پیشنهادی سه بُعدی و دارای امکان برقراری تعامل با کاربر می باشد و از مزیت های تربیتی و پرورشی بسیاری برخوردار است. همچنین یک مدل آنتولوژی برای مدل کردن و نگهداری مفاهیم جهان بینی به منظور استفاده در بازی ارائه شده است.
کاربرد دورسنجی برای تعیین پتانسیل های معدنی سرب و روی در برگه های 1:100000 اسفوردی و بهاباد
نویسنده:
یوسف عشقی مولان
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
هدف از انجام این پروژه ارائه نقشه پتانسیل کانی زایی سرب و روی بر پایه دورسنجی در برگه های 1:100000 بهابادی و اسفوردی است. در این راستا روش های جدید دورسنجی بر روی مجموعه داده های ماهواره ای انجام شده و نقشه های پتانسیل کانی زایی سرب و روی در منطقه مورد مطالعه تهیه شده است. بر اساس مطالعات و گزارشات موجود، کانسارهای سرب و روی منطقه را می توان در دو دسته ماسیوسولفاید با میزان رسوبی – آتشفشانی (سدکس) و رگه ای هیدروترمال با سنگ میزبان کربناته تقسیم بندی نمود. کانسارهای سدکس دارای میزابان شیلی (وندین) بوده و اغلب بصورت سولفید می باشند. کانسارهای رگه ای هیدروترمال دارای کانی سازی غیر سولفیدی بوده و بیش از 90 ? آنها در دولومیت شتری واقع شده است. با مطالعه گزارشهای اکتشافی معادن و محدوده های معدنی شناخته شده منطقه و بر اساس مدل سازی انجام شده، پدیده های قابل تشخیص توسط داده های دورسنجی مشخص شده ومیزان ارتباط مکانی این پدیده ها با نهشته های شناخته شده تعیین شد و برای به نقشه درآوردن آنها، روش های مختلف پردازش تصویر بر اساس طیف های مرجع اخذف شده از تصویر (داده Aster) در محدوده های طیفی مناسب از لحاظ وجود پدیده طیفی (جذب یا انعکاس) اعمال شد. با ارزیابی نتایج حاصل با استفاده از نقشه های زمین شناسی 1:100000 ، 1:20000 و مقیاس بزرگتر محدوده ها و معادن موجود در منطقه و نیز کنترل زمینی، بهترین روش ها از لحاظ نتیجه، روش های انطباق مشخصه طیفی، فیلتر تطبیقی، فاصله ماهالانوبیس، کمترین فاصله از میانگین، بیشترین تشابه، متواز الاضلاع و نقشه بردار زاویه طیفی انتخاب شدند. برای تلفیق نقشه های نشانگر حاصل از مطالعات دورسنجی و سایر لایه های اطلاعاتی از روش منطق فازی استفاده شد. توابع فازی OR و Gammaبرای تلفیق پدیده هایی که دارای ارتباط فضایی مثبت با نهشته های منطقه مورد مطالعه بودند، بکار برده شده و در نهایت نقشه پتانسیل معدنی برای کانسارهای سرب و روی منطقه ارائه شده است. موقعیت سیزده معدن و محدوده شناخته شده برای ارزیابی نقشه پتانسیل نهایی مورد استفاده قرار گرفت. با در نظر گرفتن امتیازهای فازی 0/53 و 0/62به عنوان معیاری برای تقسیم منطقه مورد مطالعه به دو بخش مطلوب و غیر مطلوب، به ترتیب 90 و 50 درصد از نهشته های تیپ رگه ای هیدروترمال منطقه مورد مطالعه در ناحیه مطلوب قرار گرفت همچنین امتیازهای فازی 0/62و 64/0 به ترتیب 100 و 67 درصد از نهشته های شناخته شده نوع سدکس را در محدوده مطلوب قرار داده است.
طراحی مرکز ستاره شناسی و رصدخانه بر اساس احجام کیهانی در قله گرگش به مساحت یک هکتار
نویسنده:
کیارش اردستانی پورهژیر
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
با نگاهی به گذشته کشور ایران،میتوان دریافت که تا چند قرن پیش،ایران یکی از چند مرکز مهم تولید علم در جهان بوده است.در واقع با ورود اسلام به ایران و تشویق علم آموزی و اکتشاف در چگونگی آغاز و انجام این جهان در معارف دینی،مسلمانان در قرن اولیه هجری تا به حال به طور پیوسته در کسب علم و دانش کوشیده اند.نجوم از جمله علومی بوده است که از همان آغاز تمدن شهرنشینی ایران یعنی تمدنهای پیش از دو هزارسال قبل از میلاد منجمله ایلام و سایر تمدنهای اطراف آن است.در این مدت طولانی تا این زمان همواره ایرانیان بنابر دلایل مختلفی که در ادامه خواهد آمد توجه ویژه ای به علم نجوم داشته اند که رصدخانه مراغه در واقع نمونهمهم آن است.پس از تخریب واز بین رفتن این مرکز بزرگ علمی پایه های پیشرفت و ترقی در علوم مختلف از جمله نجوم و ریاضیات و ....در ایران سست شد و این عرصه را برای سایر قدرت های آن زمان به خصوص شرق آسیا و کشورهای اروپای مرکزی ایجاد کرد تا با تقلید از این مرکز موسسه ها و مکتب خانه هایی تاسیس کنند و به تحقیق و اکتشاف در علوم مختلف بپردازند و گوی سبقت را از دیگران بربایند.با عنایت به ضرورت معرفی این گذشته پر بار به نسل جوان امروزی،تشویق و ترغیب آنان به ادامه راه گذشتگان و نیز ایجاد مرکزی برای رصد اجرام آسمانی،تحقیق و پژوهش،برگزاری همایش ها و کنفرانسهای علمی و پژوهشی و ایجاد یک مرکز مطالعات نجوم و اخترشناسی دراین منطقهضروری می نماید.محققان و پژوهشگران نیز خواهند توانست با استفاده از امکانات فراهم آمده در این مجتمع علمی به کار پژوهشهای ارزنده ای در زمینه علم ستاره شناسی و رشد تکاملی آن بپردازند و بسیاری از نکات تاریک و ناشناخته را روشن کنند،همچنین با ایجاد یک تالار کوچک کنفرانس،امکان برگزاری سمینارهای علمی و تبادل نظر در زمینه ستاره شناسی و تاریخ علم نجوم در ایران فراهم خواهد آمد.