جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 1529
حق ستيزي يهود در قرآن (اهداف، ابزار، روش‌ها)
نویسنده:
‫رقيه شهيدي
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‫قم : ‫مرکز اطلاعات و مدارک اسلامي، جامعة المصطفی العالمیة,
چکیده :
‫از آيات متعددي در قرآن، مي‌توان حق ستيزي يهود را فهميد. طبعاً اين امر، عللي دارد که در قرآن بيان شده است. همچنين يهود در اين حق ستيزي، از ابزاري بهره جسته و نيز روش‌هايي را در اين راستا پيش گرفته و اهدافي را دنبال نموده است. نويسنده در پنج فصل، ابتدا به کليات و مفاهيم مربوط به اين موضوع پرداخته و در آن، عناوين يهود، حق، قرآن، تحريف، اوصاف ممدوحه يهود و اوصاف مذمومه يهود در قرآن را بيان کرده است. سپس علل حق ستيزي يهود بر اساس قرآن را، دشمني با حق، طرح و برنامه‌ريزي براي نابودي اسلام، تعصب‌هاي نژادي و خود بزرگ بيني يهود، لجاجت، کارهاي سفيهانه، سفاهت و جهالت، و حسادت دانسته است. ابزار حق ستيزي يهود در قرآن مبحث بعدي است که در آن، انعقاد پيمان و پس از آن، شکستن پيمان بسته‌شده، سجده بر بت‌ها (در حالي که خداپرست بودند) براي گمراه کردن مردم، جاسوسي بر ضد مسلمانان، تحريف آيات قرآن، تمسخر، فريب و ايجاد شبهات اعتقادي در راستاي اهداف سياسي، به عنوان اين ابزار شمرده شده است. روش‌هاي حق ستيزي يهود در قرآن، اشاعه فساد و فحشا، دشمني با جناب جبرائيل، تخريب و تکذيب شخصيت‌هاي الهي و تلاش براي ارتداد مسلمانان بيان شده است. در اين پژوهش، اهداف يهود در حق ستيزي بر اساس آيات قرآن، جهاني‌سازي يهود، تسلط بر ثروت‌هاي جهان، و ارضاي حس خود بزرگ بيني شمرده شده است. نويسنده در پايان، نتيجه مي‌گيرد که يهوديان مانند اقوام ديگر، دو گونه‌اند: گونه نخست، يهوديان غير متعصباند که يا به دنبال حقيقتاند و يا به دنبال حقيقت نيستند؛ ولي با غير يهوديان زندگي مسالمت آميزي دارند. گونه دوم، يهوديان متعصب و حق ستيزند که از آنان با عنوان صهيونيسم ياد مي‌شود. آنها هستند که در طول تاريخ خواسته‌اند خود را در اوج ديده و حکومت جهاني را داشته باشند و از تمامي ابزارها براي رسيدن به هدف خود بهره برده‌اند. مهم اين است که درباره اهداف، روش‌ها و ابزار بيان‌شده در قرآن نسبت به اين گروه و هدف‌هايي که امروزه مطرح مي‌کنند، آگاهي کسب کرده و خود را براي مقابله با آنان آماده سازيم.
اق‍ت‍دا ب‍ه‌ م‍س‍ی‍ح‌ در زم‍ی‍ن‍ه‌ای‌ ب‍رای‌ گ‍ف‍ت‍گ‍وی‌ ع‍رف‍ان‍ی‌ اس‍لام‌ و م‍س‍ی‍ح‍ی‍ت‌
نویسنده:
ت‍وم‍اس‌ اک‍م‍پ‍ی‍س‌؛ م‍ق‍دم‍ه‌، ت‍رج‍م‍ه‌ وت‍ح‍ق‍ی‍ق‌ س‍ع‍ی‍د ع‍دال‍ت‌ن‍ژاد
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ت‍ه‍ران‌: طرح‌ ن‍و: م‍رک‍ز ب‍ی‍ن‌ال‍م‍ل‍ل‍ی‌ گ‍ف‍ت‍گ‍وی‌ ت‍م‍دن‍ه‍ا,
اراده خداوند: یهودیان، مسیحیان و مسلمانان در راه تسخیر دوباره جهان
نویسنده:
نويسنده:ژیل کپل مترجم:عباس آگاهی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران - تهران: دفتر نشر فرهنگ اسلامی,
کلیدواژه‌های اصلی :
ن‍ظره‌ ع‍ن‌ ق‍رب‌ ف‍ی‌‌ال‍م‍س‍ی‍ح‍ی‍ه‌
نویسنده:
ب‍ارب‍ارا ب‍راون‌؛ ت‍رج‍م‍ه‌ م‍ن‍اف‌ ح‍س‍ی‍ن‌ ال‍ی‍اس‍ری‌.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
[بی‌جا]: التوحید للنشر‏‫,
کلیدواژه‌های اصلی :
ال‍ف‍ل‍س‍ف‍ه‌‌ال‍م‍س‍ی‍ح‍ی‍ه‌ ف‍ی‌ال‍ع‍ص‍ورال‍وس‍طی‌
نویسنده:
اع‍داد ک‍ام‍ل‌م‍ح‍م‍دم‍ح‍م‍د ع‍وی‍ض‍ه‌.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ب‍ی‍روت‌: دارال‍ک‍ت‍ب‌ال‍ع‍ل‍م‍ی‍ه‌‏‫,
کلیدواژه‌های اصلی :
محبت خدا از نظر اسلام و مسيحيت
نویسنده:
---
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‫قم : ‫مرکز اطلاعات و مدارک اسلامي، دانشکده اصول دين,
چکیده :
‫بخش اوّل - كليات شامل مباحث مقدماتى وتبيين عنوان وواژه‏شناسى لغت محبت مى‏باشد كه اين واژه در فرهنگها واز نظر مفسران وفرهيختگان بررسى گرديده وسپس به تبيين سابقه بحث واهمّيت مقايسه مطلب محبت در بين اديان مسيحيت واسلام پرداخته شده وبه هدف اين رساله كه بيان ويژگيهاى برجسته دين اسلام نسبت به مسيحيت است، اين بخش خاتمه يافت. بخش دوم - محبت خدا از نظر اسلام فصل اوّل: در ارتباط با مفهوم محبت خداست كه در اين فصل بيان شده كه محبت تنها علاقه قلبى ضعيف نيست بلكه بايد آثار آن در عمل انسان منعكس گردد. فصل دوم: اسباب محبت بيان شده كه دوستى ذات خويش، دوستى از حيث زيبايى وجمال شخص، دوستى معلول نسبت به علت ويا محبت دو معلول با علت مشترك، دوستى بواسطه نسبت خفيه بين طرفين مى‏باشد. فصل سوم وچهارم: در اين فصل به اقسام محبوب‏ها كه اعم از ممدوح ومذموم مى‏باشد پرداخته شده وسپس با بررسى اسباب محبت كه ختم به وجود حق تعالى مى‏شود اثبات گرديده است كه محبوب حقيقى جز خداوند عز وجل نمى‏باشد. فصل پنجم: نشانه‏هاى محبت خداوند ذكر شده است كه عبارتست از: خرسندى از مرگ، برگزيدن خواست محبوب، دائم الذّكر بودن، مشتاق خلوت يار، مسرور از محبوب، چشنده لذت عبادت، خائف وترسان مى‏باشد. فصل ششم: اثرات محبت، شوق وانس وخوف ورضا مى‏باشد. فصل هفتم: درجات محبت را بيان مى‏كند كه به ترتيب عبارت از قطع بيان، عدم تصور غير محبوب، مودت، خُلَّت، عشق ووله مى‏باشد. فصل هشتم: به شمارش محبوبين خداوند مى‏پردازد كه در آيات وروايات به آن اشاره شده است. بخش سوم - محبت از نظر مسيحيت فصل اوّل: در اين فصل بيان شده كه محبت خدا در برابر توقع وپاداش نيست ولى به تبع عشق، سرورى حاصل مى‏آيدكه ناشى از وصول معشوق است واين خُلُوّ از اغراض همان ماهيت عشق به خداست. فصل دوم: نشانه‏هاى محبت خدا كه ترس وخوف واضطراب است بيان گرديده است. فصل سوم: انواع عشق بيان شده كه عشق به خدا، عشق به نزديكترين وعشق به مسيح توضيح داده شده است وعشق آگاپه واروس بررسى گرديده است. فصل چهارم: عشق حقيقى كه عشق به خداى مسيح است يگانه وابدى شمرده شده است. فصل پنجم: رابطه تعقل با ايمان در مسيحيت است، كه عقل به عنوان پيش شرط ايمان وتظريه تيليخ بيان شده است. فصل ششم: ثمرات محبت كه در كتاب مقدس به آن اشاره شده آمده است. فصل هفتم: رابطه تعقل با محبت خدا از نظر ژيلسون آورده شده است. فصل هشتم: به مقايسه عشق، ايمان، عمل واثرات ايمان در زندگى مسيحى پرداخته شده است. بخش چهارم - مقايسه دو فصل پيش به مقايسه‏اى بين دو دين اسلام ومسيحيت پرداخته شده، رابطه ايمان وعقل در اسلام واثرات محبت در ايمان وعمل بيان شده واينكه محبت خدا از نظر اسلام در اصول دين وفروع دين واخلاقيات مطرح مى‏شود ولى محبت خدا از نظر مسيحيت تنها در اصول اعتقادات آنها مطرح گرديده است.
محمد رسول الله صلی الله علیه وسلم فی الکتب المقدسه عند النصاری و الیهود و الهندوس والصابئه و البوذیین و المجوس
نویسنده:
/ سامی عامری
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
موعودگرایی یهودیان و منجی‌گرایی مسیحیان
نویسنده:
احمد زیدآبادی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
کلیدواژه‌های اصلی :
نقد و بررسی نظریه کفاره در مسیحیت
نویسنده:
---
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
‫قم : ‫مرکز اطلاعات و مدارک اسلامی، معاونت پژوهش حوزه های علمیه ,
چکیده :
‫چکیده الکترونیکی در پیوستها موجود می باشد
م‍وازن‍ه‌ ب‍ی‍ن‌ ادی‍ان‌ چ‍ه‍ارگ‍ان‍ه‌ زرت‍ش‍ت‌. ی‍ه‍ود. م‍س‍ی‍ح‌. اس‍لام‌
نویسنده:
ت‍ال‍ی‍ف‌ ح‍س‍ی‍ن‌ ق‍رن‍ی‌ گ‍ل‍پ‍ای‍گ‍ان‍ی‌.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ق‍م‌: دار‌ال‍ک‍ت‍اب‌‏‫‬‏,
  • تعداد رکورد ها : 1529