جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 36852
نجات مردگان: نجات پس از مرگ غیر مسیحیان در مسیحیت اولیه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jeffrey A. Trumbower
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
USA : Oxford University Press,
راهنمای کمبریج برای الهیات فمینیستی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Susan Frank Parsons
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب راهنمای انتقادی برای کاوش علمی الهیات فمینیستی است. ویژگی‌های اصلی این تحول الهیات مدرن را تشریح می‌کند و دغدغه‌ها و پرسش‌های اصلی آن را بررسی می‌کند. این تحلیل‌های جامع و انتقادی از موضوعات اساسی دکترین مسیحی را ارائه می‌کند که توسط مشارکت‌کنندگان آگاه در الهیات فمینیستی نوشته شده است. این کتاب چالشی را برای دانش پژوهی آینده ارائه می دهد، زیرا به طور انتقادی با مفروضات الهیات فمینیستی درگیر است و به دنبال باز کردن راه هایی برای زنان پس از فمینیسم برای ورود به حرفه الهیات است.
 الهیات فمینیستی و چالش تفاوت (بازتاب و نظریه در مطالعه دین) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Margaret D. Kamitsuka
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
معرفت و قدرت در فلسفه های حمیدالدین کرمانی و ملاصدرا شیرازی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Sayeh Meisami (سایه میثمی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing;Palgrave Macmillan,
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب بررسی تطبیقی ​​دو متفکر بزرگ شیعی، حمید الدین کرمانی از مصر فاطمی و ملاصدرا از ایران صفوی است که توانمندی متقابل گفتمان‌های مربوط به شکل‌گیری دانش و اقتدار دینی-سیاسی را در برخی زمینه‌های اسماعیلی و دوازده امامی نشان می‌دهد. کتاب به بررسی مفاهیم، ​​روایات و ادله ای می پردازد که به ایجاد و توسعه گفتمان در مورد ولایت مطلقه امام و نمایندگان ایشان کمک کرده است. برای نشان دادن این امر، فرازهای کلیدی از متون اولیه به زبان عربی و فارسی ترجمه شده و از نزدیک مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد تا ترکیب گفتمان های فلسفی، صوفیانه، کلامی و کتاب مقدس را برجسته کند. همچنین این کتاب تأثیر گفتمانی نصیرالدین طوسی را به عنوان کلیدی برای انتقال روایات علم و حجیت اسماعیلی به فلسفه شیعی متأخر و تداوم آن تا دوران جدید و معاصر به ویژه در روایت ولایت فقیه مورد بحث قرار می دهد. جمهوری اسلامی ایران.
سنت ایده‌های الهی در الهیات عرفانی مسیحی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mark A. McIntosh
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در زمان مدرنیته اولیه، یک اصل گسترده از تفکر مسیحی شروع به از بین رفتن کرده بود. سنت عقاید الهی، این تعلیم که همه موجودات به عنوان جنبه‌هایی از ذهن خدا، وجودی ابدی دارند، در طیف وسیعی از آموزه‌های مرکزی مسیحیت عمل کرده است و به متفکران مسیحی و معلمان عرفانی ظرفیت الهیاتی قدرتمندی را ارائه می‌دهد: برای روشن کردن زمینه تثلیثی همه. مخلوقات، و تجدید حقیقت الهی همه مخلوقات از طریق تفکر انسان. قبلاً در زمان افلاطونیان میانه، مُثُل افلاطون به عنوان ایده هایی در ذهن خدا تفسیر شده بود. با این حال، این تنها آغاز دگرگونی ایده های الهی بود، زیرا اعتقاد مسیحیان به خدا به عنوان تثلیث و تجسم کلام، سنت ایده های الهی را با چابکی مفهومی قابل توجهی آغشته کرد. تعلیم اندیشه های الهی به متکلمان عرفانی این امکان را می داد که حضور پنهان خداوند را در همه مخلوقات تصور کنند و قدرت حقیقت هر مخلوقی در خداوند را برای تکمیل پویایی کامل دعوت هر مخلوقی درک کنند. سنت ایده‌های الهی در الهیات عرفانی مسیحی، نقش برجسته سنت اندیشه‌های الهی را در تعلیم شارحان اصلی آن زنده می‌کند، و همچنین نشان می‌دهد که چگونه ایده‌های الهی می‌توانند به‌طور سازنده الهیات و معنویت مسیحی امروز را آگاه کنند. به‌ویژه در عصر بحران‌های جهانی، که حقیقت محیط طبیعی، بی‌عدالتی نژادی، و سلامت عمومی برای اهداف سیاسی انکار و مورد مناقشه قرار می‌گیرد، سنت اندیشه‌های الهی به متفکران معاصر بینشی خلاقانه و متفکرانه می‌دهد که به حقیقت عمیق احترام می‌گذارد. همه موجودات و به دنبال اصلاح و تحقق آنهاست.
میدراش هفتگانه در موعظه اعمال رسولان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Luke Timothy Johnson
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Marquette Univ Pr ,
الهیات و نظریه اجتماعی: فراتر از عقل سکولار [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John Milbank(auth.) (جان میلبنک)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Wiley-Blackwell ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این یک نسخه اصلاح شده از شاهکار جان میلبنک است که طرح کلی یک نظریه اجتماعی خاص الهیاتی را ترسیم می کند. ضمیمه آموزش عالی تایمز در مورد اولین نسخه نوشت که این کتاب «سیری از الهیات نظام مند بود. اعتراف نکردن تحریک‌آمیز و درخشش آن بسیار سخت خواهد بود.» این اثر کلاسیک را با بررسی توسعه تفکر اجتماعی مدرن به روز می کند. دارای یک مقدمه قابل توجه جدید توسط میلبانک است که مبنای نظری کار او را روشن می کند. این مفهوم را که نقدهای جامعه شناختی الهیات «علمی» هستند به چالش می کشد. یک نظریه اجتماعی خاص الاهیاتی را ترسیم می کند و در انجام این کار با طیف وسیعی از متفکران از افلاطون تا دلوز درگیر است.
شراب عشق : شعر عرفانی امام خمینی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Imam Khomeini (امام خمینی)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
The Institute for the Compilation and Publication of the Works of Imam Khomeini (مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی),
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: شعر عرفانی امام خمینی (ره) چکیده همه صفات و ابعاد شخصیتی آن حضرت است. زیرا روح پرتلاطمش همه گوشه ها و آفاق را دیده است و چراغ های شخصیتش در همه ایستگاه ها تابیده است. در عین حال، اشعار امام، تنها رازهای ناگفته اوست که در این دنیا مخاطبی برای آن وجود نداشت، زیرا تنها کلمات می توانستند سنگینی این اسرار ناشناخته را تحمل کنند. کلام نعمت الهی برای بشر است و ارتباط خداوند با انسان از طریق کلام است. کلمات برای او «چاهی» بود تا سرش را بگذارد، مانند حضرت علی (ع) و اسرار نهفته خود را در آن زمزمه کند. این گونه بود که آیات امام خمینی شکل می گرفت و گهگاه شعر می سرود. از آنجا که اشعار امام در بیان و معنا عارفانه و شخصیت عرفانی او بی نهایت بوده، غزلیات و قصیده هایش دارای لایه های متعددی است و هر خواننده ای به اندازه ظرفیت فهم خود از این اقیانوس بصیرت و معنا برخوردار است. دشمن کینه توز و جاهل و بی فرهنگ که طبیعتاً از این مفاهیم آگاهی و درک بسیار کمی دارد و آنها را آنگونه که می اندیشد به معنای عشق می شمارد، در این اشعار اصطلاح عشق را آن گونه می داند که افراد مبتذل از آن می اندیشند و اصطلاح دوست، به معنایی گرفته می شود که افراد مبتذل آن را به معنای آن می دانند.
عشق عرفانی در باروک آلمانی: الهیات، شعر، موسیقی (مطالعات متن محور باخ) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Isabella van Elferen
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
The Scarecrow Press, Inc,
  • تعداد رکورد ها : 36852