جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 38060
مفسران بین تاویل و اثبات در آیات صفات [کتاب عربی]
نویسنده:
محمد بن عبد الرحمن المغراوي
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
مؤسسة الرسالة / دار القرآن,
رویکردهای معنایی-حقیقت در فلسفه چینی: یک حساب تکثرگرای متحد کننده [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Bo Mou
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Lexington Books,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب شرح متمایز کثرت‌گرایانه از حقیقت، دیدگاه‌گرایی مشترک ریشه‌دار (به‌اختصار JRP) را توضیح می‌دهد. این تبیین، رویکردهای مختلف نماینده، در حالی که از نظر فلسفی جالب توجه به حقیقت در فلسفه چینی اولیه است، بر اساس درک ماقبل نظری «راه-اشیا-گرفتن» از حقیقت است. این توضیح می‌دهد که چگونه JRP منابع تفسیری مؤثری را برای شناسایی و توضیح یک خط وحدت‌بخش که از طریق آن رویکردهای متمایز مربوط به نگرانی حقیقت می‌گذرد، فراهم می‌کند و چگونه آنها می‌توانند با یکدیگر صحبت کرده و مکمل یکدیگر باشند و به مطالعه معاصر موضوع حقیقت کمک کنند. با انجام این کار، این کتاب همچنین با برخی از درمان های متمایز در مطالعه مدرن فلسفه چینی درگیر است. JRP از طریق آزمایش قدرت توضیحی خود در تفسیر مؤثر آن رویکردهای حقیقت-نگرانی نماینده در فلسفه یی جینگ، فلسفه گونگسون لانگ، فلسفه موهیست متأخر، کنفوسیوسیسم کلاسیک و دائوئیسم کلاسیک، بیشتر توجیه و تقویت می شود. Mou از JRP به عنوان یک گزارش تکثرگرای متحد کننده اصلی در زمینه تعامل فلسفی متقابل سنت دفاع می کند، که همچنین می تواند به طور مؤثر با دیگر گزارش های حقیقت (شامل انواع دیگر گزارش های کثرت گرایانه) در فلسفه معاصر درگیر شود. هدف این کتاب دوگانه است: (1) ارتقای درک و برخورد ما از نگرانی حقیقت به عنوان یکی از پایه‌های راهبردی جنبش‌های فکری مختلف در فلسفه کلاسیک چین است که قصد دارند «چگونگی اوضاع» را به تصویر بکشند. (2) از سوی دیگر، بررسی این است که چگونه منابع مرتبط در فلسفه چینی می توانند به کاوش معاصر موضوع فلسفی حقیقت به روشی فلسفی جالب و جذاب کمک کنند.
تاریخ فلسفه یونان از آغاز تا دوره هلنیستی [کتاب عربی]
نویسنده:
محمد عبد الرحمن مرحبا
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت - لبنان: موسسة عز الدین للطباعة والنشر,
دایرة‌المعارف ادیان جهان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Robert S. Ellwood , Gregory D. Alles
نوع منبع :
کتاب , مدخل مفاهیم(دانشنامه مفاهیم) , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
DWJ BOOKS LLC,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: دایره المعارف مذاهب جهانی، ویرایش اصلاح شده، اطلاعات قابل اعتماد و بی طرفانه ای را در مورد ادیان جهان، از دوران باستان تا امروز، در اختیار بزرگسالان جوان قرار می دهد. در حدود 600 مدخل - با 115 مورد جدید به این نسخه - این ویرایش اصلاح شده تمام ادیان اصلی و فرعی جهان، از جمله ادیان جهان باستان را پوشش می دهد. ادیان اصلی که امروزه در سرتاسر جهان انجام می شود. ادیان مردم بومی معاصر؛ تعاریف نمادها و اندیشه های دینی؛ رهبران و متفکران کلیدی؛ و اصطلاحات و تعاریف مدخل‌ها و عکس‌های جدید بازنمایی دایره‌المعارف از رویدادهای جاری جهان و تأثیر آن رویدادها بر ادیان جهان را گسترش می‌دهند. این کتاب همچنین بنیادگرایی مذهبی - به ویژه در اسلام، مسیحیت و هندوئیسم - را پوشش می‌دهد و جنبش‌های مذهبی جدید در حال رشد در آمریکای لاتین، آفریقا، آسیای شرقی و ایالات متحده را مستند می‌کند. همه ورودی‌های اصلی اکنون با پیشنهادهایی برای مطالعه بیشتر همراه هستند. ورودی های جدید عبارتند از: القاعده. آپوکریفا؛ پیامبران کتاب مقدس؛ بنیادگرایی مسیحیت; مسیحیت در آمریکای لاتین، آسیا و آفریقا؛ بنیادگرایی (عمومی)؛ حماس؛ متون مقدس عبری؛ بنیادگرایی هندو؛ جنبش های مستقل در مسیحیت؛ بنیادگرایی اسلامی; بت پرستی مدرن؛ جنبش عصر جدید; جنبش های مذهبی جدید در آفریقا؛ جنبش های مذهبی جدید در برزیل؛ عهد جدید؛ سیاست و دین؛ و ادیان بشقاب پرنده (مثلاً دروازه بهشت)
مقدمه ای بر فلسفه علم : مبانی فلسفی فیزیک [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Carnap, Rudolf; Gardner, Martin
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
مقدمه ای بر فلسفه علم : مبانی فلسفی فیزیک [کتاب عربی]
نویسنده:
رودلف کارناب؛ ترجمة وتقدیم وتعلیق: السید نفادی
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قاهره - مصر: دار الثقافة الجدیدة,
مفهوم الإلحاد في التاريخ الإسلامي
نویسنده:
علي إمام عبيد
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
منصوره - مصر: الدار الإسلامية للطباعة والنشر,
چکیده :
ترجمه ماشینی: کلمه الحاد یک کلمه عربی است که ریشه در ژرفای تاریخ عربی-اسلامی دارد و در قرآن کریم نیز همانطور که در میراث اسلامی به طور گسترده به کار رفته است برای نشان دادن انحراف و انحراف از دین به کار رفته است. از یک جهت، اما به طور کلی در طول این تاریخ به انکار الوهیت نرسیده است، همانطور که این کلمه اکنون شده است. بلکه مفهوم آن در میراث اسلامی در مرحله به چالش کشیدن صریح یا ضمنی نبوت با پذیرش آمیزه ای از ادراک فلسفی یونانی از الوهیت همراه با قول ابدیت جهان متوقف شد و دلیل واقعی این امر ناشی از آن است. تحت تأثیر منطق ارسطویی. تغییر مفهوم کلمه الحاد از معنای آن در تاریخ اسلام به معنای انکار الوهیت که منشأ غربی دارد و در عصر جدید رایج است، احتمالاً در دهه چهل قرن بیستم آغاز شده و سپس گسترش یافته است. قرن گذشته، و احتمالاً دلیل پیدایش آن، جستجوی ریشه اندیشه غربی (نفی الوهیت) در تاریخ اسلام است.
حقيقة الفكر الشيعي وعوامل انتشاره: تحليل ونصوص
نویسنده:
علي إمام عبيد
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
منصوره - مصر: الدار الإسلامية للطباعة والنشر,
چکیده :
ترجمه ماشینی: کتابی هشتاد و چهار صفحه ای: ترکیبی از رویکرد علمی در تحلیل، نقد و مستندسازی و روش وکالت به راحتی که آن را به ذهن و ضمیر خواننده عادی نزدیک می کند. از دو بخش تشکیل شده است: بخش اول یک چشم انداز تحلیلی یکپارچه و متمرکز است که دلایل پیدایش این اندیشه و توالی یا توالی منطقی اجزای آن را آشکار می کند و همچنین عواملی را که به گسترش آن کمک می کند، شناسایی و نشان می دهد. در عصر حاضر در میان مسلمانان. بخش دوم شامل متونی است که عمدتاً از منابع اصیل شیعه در زمینه های اعتقادی، تفسیری، حدیثی و فقهی است که صحت قسمت هایی را که نیاز به برهان از دیدگاه تحلیلی مندرج در بخش اول دارد، اثبات می کند. این کتاب شامل بحثی علمی درباره موضع شیخ محمد غزالی در مورد شیعه و تحریف قرآن است و دکتر علی جمعه مفتی مصر به عقیده وی در مورد دلایل اختلاف سنی ها و اهل سنت. شیعیان.
العلاقة بين النبوة والإمامة عند الشيعة الإمامية الاثني عشرية: تحليل ومقارنة
نویسنده:
علي إمام عبيد
نوع منبع :
کتاب , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
منصوره - مصر: الدار الإسلامية للطباعة والنشر,
چکیده :
ترجمه ماشینی: نگارنده می گوید: این تحقیق به مسئله رابطه نبوت و امامت در میان شیعیان دوازده امامی می پردازد که می توان آن را در یک سؤال مشخص و روشن طرح کرد: آیا امامت از نظر آنان در واقعیت با نبوت منافات دارد یا خیر. نوعی دور زدن عقیده ختم نبوت توسط محمد ـ صلی الله علیه و آله ـ اجماع مسلمانان بر آن، و ادامه نبوت پس از او تنها به تغییر نام به امامت؟
نظرية النبوة عند مسكويه: دراسة ونقد
نویسنده:
علي إمام عبيد
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
منصوره - مصر: الدار الإسلامية للطباعة والنشر,
چکیده :
ترجمه ماشینی: نظریه نبوت در برداشت فلسفی آن به طور کلی، چه برای فارابی، چه مسکویه و یا دیگران، یکی از مهمترین حلقه های آشتی دین و فلسفه در میان فلاسفه اسلامی و قضاوت درست یا نادرست آن علاوه بر اهمیت فی نفسه است. به نوبه خود بازتاب مثبت یا منفی در قضاوت دارد، با موفقیت یا شکست فکری در مسئله سازش، موضوعی که دغدغه فلاسفه اسلامی بود و با وجود کم و محدودیت، برجسته ترین جنبه خلاقیت آنها بود. کاربرد رویکرد انتقادی عقلانی در حوزه اندیشه اسلامی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. زیرا حقیقت را - در عین حال علمی و عملی - در مورد ارزش مسائلی که بسیاری از محققان معاصر آن را بدیهی دانسته اند، آشکار می کند و بیشتر به گزاره های بلاغی شباهت دارد تا اقوال علمی و برهانی، مانند آنچه اسلامی. فیلسوفان و متکلمان این یا آن فرقه، جریان ذهنی و آزادی فکری را در برابر جریان رکود و پاکی که فقها و علمای دین نمایندگی می‌کردند، نمایندگی می‌کردند. زمانی که جستجو و کاوش در پس جزئیات و ذراتی که از آنها استخراج شده و نقد ذهنی عمیق از آنها صورت می گیرد، چنین ادعاهای بلاغی عمومی شروع به سست شدن می کند که از طریق آن روشن می شود: چه کسی ذهن را نمایندگی می کند؟ و چه کسی مدعی آن است و آن را نمایندگی نمی کند؟ و چه کسی عقل و حمل و نقل را با هم ترکیب کرد؟ و چه کسی مدعی آن است و چیزی جز ترکیبی از مخالفت این دو با هم را نمایندگی نمی کند؟
  • تعداد رکورد ها : 38060